| Andrei4KiLL a întrebat:

Vreau sa ma apuc de sala,si am un prieten,care ia proteine,creatina si aminoacizi. Vreau sa stiu,daca Creatina este buna? Am auzit de la un fost doctor,ca,din cauza Creatinei,s-ar putea sa nu -ti mai creasca aparatul genital(la penis ma refer)...O parere, va rog?

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. Medicul ala e COMPLET IDIOT. Ce treaba are creatina cu testosteronul?

2. Cat timp iei doza recomandata ( 5 gr pe zi ) nu se intampla nimic.

| Pool77 a răspuns:

Ai de viata mea cand va aud cu prostiile astea.
Unicul lucru de la care se poate intampla asa ceva e de la steroide,si asta doar pentru ca de la un timp organismul nu va mai crea destui hormoni, ci ii primeste prin steroide cat are nevoie.
De la PROTEINE, GLUTAMINE, CREATINA nu are ce sa ti se intample, doar daca nu esti alergic.

| Nelamuritul a răspuns:

Sfatul meu nu lua, lucreaza muschii in mod natural fara sa-i grabesti. Este cel mai bine sa ii lasi sa se dezvolte in ritmul lor fara rahaturi chimice. Cauta si pe google compozitia creatininei si substantelor similare si vezi ce efecte pot avea asupra corpului si dupa vreau sa vad daca tot esti d parere ca ai nevoie de asa ceva.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Nelamuritul):

Creatina = natural. Mai documenteaza-te si tu.

| coco4782 a răspuns:

Creatina ai in corp si fara sa iei suplimente, insa intr-o cantitate foate mine. Creatina are rolul de a retine apa in organism, astfel se pot mari celulele musculare, ceea ce e un lucru bun. Creatina pudra sa nu iei mai mult de 5 grame zilnic. 3 grame iti recomand

| derEinzelgängerWolf a răspuns:

Nu e vorba de penis ci de rinichi si ficat. Daca se intampla sa iei prea multa sau intr-un timp indelungat risti sa iti strici rinichi, iar urmatoarea etapa e dializa sau transplantul.Inainte sa te apuci de sala iti recomand sa discuti cu un medic si un instructor.Multa bafta!(Cat despre penis nu cred sa aiba vreo legatura creatina)

| Ursa_Cornel_1997 a răspuns:

Frate creatina este foarte buna, eu folosesc de 2 ani și ma descurc excelent cu viața sexuală happy