| Warrior96 a întrebat:

Salut tuturor! Credeti ca mai pot face performanta in fotbal la 18 ani? Exista vreun remediu ceva, care sa imi capat increderea toatala in mine? In unele momente joc cu frica, dar nu stiu de ce. Multumesc Anticipat!

Răspuns Câştigător
| Lukasz a răspuns:

Salut!
Da poti sa mai ai performanta la fotbal la 18 ani.
Sa stii ca si mie inainte mie era asa de frica dar cu frica nu faci nimic mai tare te panichezi si faci din ce in ce mai multe greseli acum azi am trecut de 4 odata eu singur am trecut de unu de 13 si 16 ani si 2 de varsta mea nu am avut frica invata niste scheme la fotbal eu am doar 11 ani si stiu 4 scheme.
Dar trec foarte repede de adversari.
Sa nu iti mai fie frica ca cu frica nu rezolvi nimic.
Daca ai un teren mare ia mingea si fugi 5 ture cu ea in fiecare seara si ai sa vezi ce sprint ai sa bagi cat despre scheme uite-te pe net mai este una care rulezi mingea, braziliana, bicicleta etc.
Funda?
Te rog.

2 răspunsuri:
| Okkultist a răspuns:

Autocontrolul.

| LimonadaBaa a răspuns:

Salut!
Poti face performanta in fotbal la 18 ani.De exemplu, Dan Nistor, jucatorul celor de la Pandurii Targu-Jiu s-a apucat de fotbal la varsta de 17 ani daca nu ma insel, deci, nu are nici el junioratul.In legatura cu frica in momentele de joc, ar trebui sa ai incredere in tine, sa nu iti fie frica in caz de primesti mingea si sa joci simplu.