| xV3N0Mx a întrebat:

Salut tuturor. De o saptamana am decis sa reincep(facusem si inainte cu vreo 5-6 luni timp de 2 luni) sa fac exercitii fizice si anume: flotari,abdomene, gantere (10 kg de mana), haltera(16kg,stiu ca pare putin, dar pentru inceput...) si tractiuni. Am decis sa fac cate 2-3 serii. Problema ii ca dupa prima serie ma simt extenuat foarte tare,de ridicat pot ridica nu ma prea fortez, dar nu stiu de ce ma simt asa obosit. A 2-a serie o duc cu greu. Precizez ca am 18 ani, 72 kg si 1, 76. Am decis sa fac sport sa slabesc,nu se vede ca-s asa fiindca am inaltimea destul de mare,dar totusi vreau sa slabesc. Nu stiu de la ce o fi aceasta lipsa de rezistenta, in urma cu 2 ani am avut astm si atunci nu am facut depus efort timp de un an fiind sub tratament. Cum/ce credeti ca ar trebui sa fac sa ma descurc mai bine?

Răspuns Câştigător
| alin100 a răspuns:

Daca obosesti, inseamna ca este o greutate prea mare pentru tine.Pentru masa musculara trebuie sa faci maxim repetari.Inceraca cu o gantera de 8 kg si vezi cate repetari poti face.Dar daca vrei sa slabesti ar trebui sa te bazezi mai mult pe alimentatie!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Monica_Andreea_2001 a răspuns:

Cred ca doar nu mai esti in forma ca inainte.Eu te sfatuiesc sa continui antrenamentul timp de o luna si duca tot obosesti sa consulti un medic.