| JuNiMo a întrebat:



Am 21 ani si 70 kg, ce rezultate pot avea cu :

Animal Pak + Animal Cuts + ON Serious Mass?

Funda pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| s3bycu a răspuns:

Toate cele 3 produse sunt foarte bune si cel mai probabil vei avea rezultate foarte bune in conditiile unei aliemntatii corecte si a unui antrenament inteligent. Poti arunca o privire si pe blogul meu daca vrei. Vei gasi articole despre alimentatie, antrenament si cam tot ce tine de stiinta sportului: www.cirdeiusebastian.wordpress.com Multa bafta!

| SiLaS a răspuns (pentru s3bycu):

Tu zici ca sunt bune si dupa iti faci reclama la blog? Ai fost macar atent sa vezi ce combinatie proasta a facut omu asta sau il lasi sa cumpere la intamplare?

| s3bycu a răspuns (pentru SiLaS):

Sincer, parerea me e ca este o combinatie foarte buna. Animal Pack-ul asigura doza zilnica necesara de substante nutritive necesare unui sportiv (in special celor care fac performanta). Aaa ia uite, cred ca vroiai sa zici animal cuts-ul. Atunci da, poate fi o combinatie proasta desi nu vad sa fie o interactiune mare intre el si Serious Mass. Important e momentul cand le ia. Animal cuts-ul il poate lua inainte de antrenament si ii va oferi mai multa energie si rezistenta la antrenament. Serious mass il ia dupa antrenament si eventual inainte de culcare si e foarte ok. Depinde insa de la om la om, pe unii aceasta combinatie ii poate face sa creasca in timp ce isi mentin sau chiar isi scad procentul de grasime corporala in timp ce altii scad in masa. In legatura cu blogul, daca nu as considera ca postez lucruri utile nu as mai face publicitate. Mersi mult de atentionare, s-ar putea sa i dreptate in legatura cu aceasta combinatie de suplimente, insa fiecare reactioneaza diferit la combinatii diferite. O seara pe cinste! happy

7 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Iei animal pak pentru definire si serious mass pentru masa musculara....mai prost de atat nici ca puteai.

| s3bycu a răspuns (pentru SiLaS):

Animal pack e un produs care contine vitamine, minerale, enzime, niste urme de aminoacizi si o cantitate infima de substante care ajuta la arderea grasimii. Aceste lucruri fac din animal pack un produs util si eficient atat in perioada de masa cat si la definire, deci nu poti spune ca e pentru definire neaparat. Daca era carnitina, ALC sau alte asemenea puteai spune ca e o combineatie gresita, in acest caz nu.

| SiLaS a răspuns (pentru s3bycu):

Eu vorbeam de Animal Cuts, ai consumat asa ceva? Este un produs doar pentru definire.Consuma-l in acelasi timp cu Serious de la ON si faci rahatul praf.Fii mai atent la comentarii.Bafta!

| s3bycu a răspuns (pentru SiLaS):

Nu, nu am consumat fiindca nu am nevoie de el. Ai dreptate, mai bine nu comentez unde nu am si testat pe pielea mea in prealabil. Am sa fiu mai atentwinking

| JuNiMo explică:

E de logica, animal cuts vine la pachet promotional cu animal pak, combin animal pak + on serious mass, iar la final de "sezon" termin cu animal cuts pentru definire, eu voiam sa aflu daca merg combinate cele 3 ( nu toate odata ), multumesc tuturor pentru raspunsuri.