| Derbedeu24 a întrebat:

Salutare fratilor! Azi vreau sa va pun o intrebare, deci sa incepem am 13 ani si fac abdomene dar am aflat ca sa mi se vada super smecher abdomenu trebuie sa am o nutritie! Imi spuneti si mie va rog cam ce trebuie sa mananc. Vreau sa am un abdomen frumos.

Răspuns Câştigător
| klau95 a răspuns:

Desigur! Secretul sta la baza mancarii.Trebuie sa te aptii sa mananci mai mult de 4 mese pe zi, si nu una dupa alta..respecta programul zilei si anume dimineata, pranz, seara si ce mananci sa nu includa grasime si fast food.
Dar sa ti se vada abdomenu smecher ai putea sa te antrenezi cauta pe youtube si iti va arata multe scrie asa(abs workout).

1 răspuns:
| JohnnyBi a răspuns:

Nu trebuie sa ai o nutritie atat timp cat arzi prin sport mai multe calorii sau macar la fel de multe calorii cat mananci. daca alergi 1 ora pe zi poti manca ce vrei tu ca grasimea pusa e doar energie pentru alergat. sa nu crezi ca toti aia cu patratele mananca doar salata. tine-te departe de carnea de porc si mancarea prajita si nu o sa ai probleme. dar la 13 ani...mai bine iti vezi de scoala decat de abdomen