| AnonimWER a întrebat:

Salutare la toată lumea.

Fac sală de 3 luni și m-am gândit să-mi cumpăr Xplode (Iau un plic cu 30 de minute înainte de sală) + GFX8 (3 masuri in 300 ml apa imediat dupa antrenament) + Milk&Egg (2 masuri in 300 ml apa inainte de culcare).
Bineînțeles alimentația va fi de 5-6 mese pe zi.

Ce părere aveți despre această combinație, dacă aș putea să schimb ceva vă rog să-mi spuneți.Țin să precizez că fac și fotbal în acelaș timp, le combin pe amândouă.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Pai ti-am zis :

creatina monohidrata ( orice creatina monohidrata )
concentrat proteic, cum ar fi asta :

http://www.megaproteine.ro/Proteine/ON-100-Whey-Gold-Standard-2-27-kg/

7 răspunsuri:
| Sno0k a răspuns:

Nu are rost sa iti iei si Milk&Egg. daca iti iei GFX8.GFX8 este deajuns.In schimb ti-as sugera sa iti iei niste aminoacizi pentru definire, in loc de explode, dar daca tii neaparat sa iti ie explode, faci cum vrei.Nu zic ca este rau.

| AnonimWER explică (pentru Sno0k):

Uite eu nu mă pricep la asa ceva si m am mai uitat pe site uri si am incercat sa fac o combinatie. Vreau sa cresc in masa musculara (nu vreau sa ma fac cat 'hulk). Recomandati mi ceva pentru forta si energie.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sno0k):

Aminoacizi pentru definire? care sunt aia ma? laughing)

ai vreo treaba cu sportul asta?

| AnonimWER explică (pentru Cosmin86):

Am înțeles (nu sunt sigur că e 100% adevărat) că Explode-ul nu e indicat sub vârste sub 18 ani!, și cică e prea tare și afectează ficatu, că dacă nu ai să mai iei Xplode nu mai ai putere și chestii de astea happy.M-am gândit (te întreb pe tine deoarece văd că te pricepi în 'domeniu' ăsta și na) cu Amin.O. Energy de la Optimum Nutrition?
Să procedez cum a spus Snok, adică să nu îmi mai cumpăr Milk&Egg, e de ajuns GFX8?

| Cosmin86 a răspuns (pentru AnonimWER):

Eu nu as lua nici GFX, e plin de zahar. Mai bine iei o creatina si un concentrat proteic, de la o firma ca lumea ( nu pro nutrition, firma care face GFX si care e firma romaneasca ).

"dacă nu ai să mai iei Xplode nu mai ai putere și chestii de astea" asta e aberatie, dar da, nu e recomandat celor sub 18 ani, ca-ti mareste tensiunea ( asta fac suplimentele pre-workout in general, de-aia sunt recomandate celor peste 18 ani ).

| AnonimWER explică (pentru Cosmin86):

Dacă te rog frumos mă poți ajuta la o combinație mă refer în loc de Xplode ce aș putea adăuga, în loc de GFX? Știu nu sunt expert în așa ceva de aceea înțeleg mai greu, dar cu timpu am să învăț.

Fac fotbal de performanță de 8-9 ani, sala e o 'a doua pasiune' pentru mine.

| AnonimWER explică (pentru AnonimWER):

Deci până acuma totul a decurs bine.As mai avea o ultimă întrebare, în zilele de pauză i-au doar concetratul proteic, sau i-au si concentratul proteic si creatina:laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru AnonimWER):

Pai ti-am zis :

creatina monohidrata ( orice creatina monohidrata )
concentrat proteic, cum ar fi asta :

http://www.megaproteine.ro/Proteine/ON-100-Whey-Gold-Standard-2-27-kg/