| eNdH a întrebat:

Salutari tuturor, am 13 ani,,1, 70, si cam 60-65 de kg.Sa trec direct la subiect,am inceput sa merg la o sala de sport,stiu ca e cam devreme,dar fac pentru conditie fizica, si nu ma omor sa am 50 in brat etc s.a.m.d.Merg maxim de 2 ori pe saptamana,si cand merg,nu ma omor cu exercitiile,lucrez cu greutatii mici,si repetari mai multe,cum am zis, nu ma rup cu greutatiile.Ar exista o problema sa imi opresc dezvoltarea? Nu ridic deaspura capului, etc.As ruga pe cei mai in varsta sa imi dea cate-va sfaturi. Orice raspuns e bine-venit.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Fa cardio cit cuprinde in cazul asta.

| Moonlight15 a răspuns:

Te saturi de sala daca nu ai motivatie... eu abia astept ora 11 sa merg la sala, ma relaxez, uit de toata( si nici nu am greutati in viata).

E ok... Adica Jeff Seid s-a apucat la 12 ani, incearca cu greutati cu care sa faci 6-8 repetari corecte...

Despre dezvoltare, nu iti opreste cresterea stai linistit, sport!

| andy95summer a răspuns:

Mai bine alearga sau fa un sport(fotbal, tenis, baschet, etc, chiar ci ocazional) si asteapta pana la 15 ani sa faci sala.

| Adiiiiiii69 a răspuns:

Pai uite eu fac sala de multa vreme si am continuat sa cresc deci stai linistit nu e nicio problema

| Tinnadream a răspuns:

Nu cred ca pot exercitiile fizice pe care le indeplinesti tu sa iti dauneze. Din contra pui baza pentru un corp sanatos si rezistent.

| Toma_Wtg_1998 a răspuns:

Eu m-am apucat de sala la 14 ani, totusi, la 13 ani este destul de ok inaltimea ta, incearca totusi sa te apuci de sala la 15 sau 14 ani macar, iti poate opri cresterea, incearca pana la 14/15 ani sa nu mananci mult si sa stai pe afara cu prietenii, la un fotbal de exemplu, nu este foarte indicat sa faci sala de la 13 ani.