| elvis11 a întrebat:

Sunt fan Premier League si vreau sa va intreb : aveti idee daca exista un Pub in Bucuresti unde as putea sa vad meciuri din Premier League?

3 răspunsuri:
| Catalyn13Barcelona a răspuns:

Pai le poti vedea si acasa la televizor daca ai programele Digi Sport 1 2 si 3. Sau daca nu pe internet exact cum a zis ASIGURATORUL : trebuie sa ai sopcast instalat ca sa poti vedea meciurile. Daca nu il ai, il descarci, il instalezi si intrii aici http://www.digitv.im/, unde este Digi Sport. Daca nu le poti vedea, poti sa vezi rezultatele meciurilor si cine a marcat, in ce minut... aici http://www.livescore.com/. Sper ca te-am ajutat. :);)

| Catalyn13Barcelona a răspuns:

Pai le poti vedea si acasa la televizor daca ai programele Digi Sport 1 2 si 3. Sau daca nu pe internet, dar trebuie sa ai sopcast instalat ca sa poti vedea meciurile. Daca nu il ai, il descarci, il instalezi si intrii aici http://www.digitv.im/, unde este Digi Sport. Daca nu le poti vedea, poti sa vezi rezultatele meciurilor si cine a marcat, in ce minut... aici http://www.livescore.com/. Sper ca te-am ajutat. :);)

| ASIGURATORUL a răspuns:

Le poti vedea si de acasa pe internet, ele fiind transmise pe digisport.Tot ce iti trebuie este sa ai sopcast instalat si sa intri pe explorer.Mare meci a fost aseara Mancester United-Mancester City 1-6.Vizionare placuta!