| MyyyNamee a întrebat:

Vreau sa ma apuc de sala. Am 17 ani si 56 kg.Am auzit de la niste prieteni ca trebuie sa stau in prima zi ca trebuie sa stau 2 ore la aparate sa lucrez, este adevarat? Si imi puteti da si niste sfaturi despre alimentatie, cum sa ma antrenez etc.

5 răspunsuri:
| AlexDFY a răspuns:

Uite aici un youtuber care te va ajuta
https://www.youtube.com/channel/UCwGqtA3ol2I1bYeFr0pvZGQ

| nestiy a răspuns:

Nu conteza cat stai la sala. Conteaza sa muncesti, sa ai rabdare si sa mananci sanatos.

| MyNameIsJohnny a răspuns:

Nu este adevarat ca te tine 2 ore la aparate. Cat despre alimentatie, Incearca sa mananci sanatos. Adica fructe, legume, un ou fiert, etc. Fara dulciuri in primul rand, si sa nu mananci nimic dupa ora 6 seara! Sper ca te-am ajutat, daca da astept fundita! laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru MyNameIsJohnny):

Cand pui masa musculara, mananci serios... dupa ora 6 mai ai inca 2 mese din cele 5-6 mese zilnice, mananci dublu chiar triplu fata de un om normal.

Eu cand faceam serios masa musculara mancam 4-5 fripturi pe zi.

| derEinzelgängerWolf a răspuns:

Discuta cu un instructor! Atata timp cat prietenii tai nu detin ceva atestat de instructor nu ii asculta.Fiecare iti spune ce vrea.Sincer doua ore mi se pare exagerat.Eu imi termin un antrenament in maxim 1 ora si 20 de min cu tot cu incalzire! Poate la inceput pana inveti dureaza mai mult, insa eu iti spun regula de aur:NU ASCULTA DE O PERSOANA CARE NU ARE SPECIALIZARE IN DOMENIU FIINDCA TE POTI ACCIDENTA!