Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3171641intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
MediaDOT.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
21 Oct
SATI 236.681AFISARI
150.908VIZITE
138.756V. UNICI

A-ti dori popularitate in orice colectivitate si a incerca sa ajungi la ea prin mijloace considerate morale (a iesi pozitiv in evidenta) este un lucru rau, in opinia voastra? Ma refer la dorinta in sine.Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 16 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Dincolo de mine orice popularitate dar vreau dreptul de a conversa liber cu oricine.Liber si fara importanta.
 • a răspuns:
  @JelliSustinePeJelli - te mustra constiinta?
  Raspuns anonim (pentru Flav):
  Intrebarea am pus-o gandindu-ma la o anumita utilizatoare. Incepe cu C numele ei. Eram curioasa daca impartasesc aceeasi parere cu altii despre scopul ei. Daca buba e la mine sau ea. Nu mi-e simpatica deloc tipa.
  a răspuns (pentru anonim_4396):
  Mie nu imi place sa fiu popular, de fapt urmaresc contrariullaughing Deci din punctul meu de vedere o persoana care doreste sa fie populara este o persoana care nu a fost suficient bagata in seama si cauta in permanent atentie...

  Parere personala : daca vrei sa fii iubit de oameni cu capul pe umeri, trebuie sa incetezi sa mai fi cool.
  - Ascunde conversatia (2 răspunsuri)
 • a răspuns:
  Nu este neapărat rău ci mai mult stupid.
  Să încerci din greu să ieși în evidență de multe ori se termină în a deveni penibil. Cel mai bine e să fi tu, dacă lumea dintr-un anumit colectiv te place OK, dacă nu, tot OK.
  Mi se pare penibil în sine să îți dorești să fi popular, în centrul atenției am eu o denumire pentru ei, le zic c*rvele tuturor, fac orice să fie pe placul tuturor deci devin un fel de c*rve.
 • a răspuns:
  Egoismul este calitatea mea principală.
  Nu poți să fi popular fără să et adaptezi cerințelor, fără să-ți modelezi personalitatea ca să fie pe placul altora, iar dacă tu îți modelezi personalitatea pentru a fi pe placul altora atunci am zis mai sus ce părerea am despre tine.
  Cât despre colegul fotbalist, nu știu cum a devenit popular, mie personal nu-mi plac fotbaliști, de fapt nu că nu-mi plac, chiar îmi displac și mulți dintre oamenii care i-am cunoscut sunt de acord cu mine. Oricum cum am zis trebuie să te adaptezi cerințelor și oricine face asta scade în ochii mei foarte mult.
 • a răspuns:
  Ce inseamna "mijloace considerate morale"?
 • a răspuns:
  Daca ai cap cu siguranta ajungi unde vrei.Vei fi observat.
 • a răspuns:
  Fiecare cu ce-i place.
  Nu e un pacat daca-ti place sa fii in centrul atentiei.
 • a răspuns:
  Nu clar k nu nu e rau sa iti doresti sa fii popular
 • Raspuns anonim:
  Wooden, MidnightLady:
  Ma refer aici intr-o societate. Si am pus intrebarea nu ca sa stabiliti ceva universal valabil, ci doar din punctul vostru de vedere.
 • Raspuns anonim:
  Aa, nu ma deranjeaza. Ma deranjeaza caracterul ei si atat. Ma ceva pe popularitatea ei. Nu am target-ul asta, dar eram curioasa ce opinie au altii, daca si voi aveti opinia mea. Nu o zic pentru a evita funditarii.
 • Raspuns anonim:
  Vrei sa spui ca, desi eu spun ca nu vreau sa intru in camin, acesta fiind interzis, aceasta fiind popularitatea, daca nu m-ar interesa nu as vorbi despre asta?
 • a răspuns:
  Vai internauto cred si eu ca mori de invidie cand vezi alta mai internauta ca tine. Daca nu pe net atunci unde sa fii si tu populara?
  Raspuns anonim (pentru PaULA4TPU):
  In viata reala, unde chiar conteaza.
  Pentru informatia ta, target-ul meu nu este popularitatea. Nu ma ajuta cu nimic sa am mai multi prieteni si toti sa ma lase la nevoie. In plus, popularitatea aduce multe necazuri. Mai bine putin si bun, decat mult si prost/inutil.
  - Ascunde conversatia (1 răspuns)
 • a răspuns:
  Nu.atat timp cat iesi in evidenta pozitiv...cu ai spus si ubig grin