anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema de ceva timp. Cam de la inceputul anului, noaptea, la ceva perioade visez Diavolul. De fiecare data ma aflu in conflict cu dansul, ne razboim,batem,etc. Uneori se infatiseaza ca o pasare mare,o umbra neagra cu aripi ce da roata casei alteori ca o fiinta urata rosie ca lava, cheala si cu un sceptru in mana. De fiecare data ma pandeste,sta pe la colturi ma inghilodeste, imi raneste familia; dar de fiecare il inving, lovindul strasnic si facandul sa dispara fara urma, fara explicatie, si de aici si trezirea din somn. Care sa fie cauza si cum pot scapa din acceasta serie de vise, care adevarul este ca ma tulbura. O zi buna!

Răspuns Câştigător
| Zazu a răspuns:

Eu as zice sa nu mai mananci copios inainte de culcare, sa eviti mancarurile condimentate si bauturile carbogazoase si cofeina, sa te odihnesti mai mult si sa incerci sa eviti, pe cat poti, starile de stres.
Un stil de viata ceva mai sanatoasa amelioreaza aparitiile necuratului.

| doctorandus a răspuns (pentru Zazu):

Lol. Daca era adevarat ce spui, doua treimi din romani ar visa numai draci noaptea. Iar dupa masa de Craciun si Revelion, 90% din romani ar visa draci.

26 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Vezi daca credeai in gagici acum te tavaleai cu ele in pat dar tu crezi in dracu' si asa iti trebuie, in loc sa-ti bagi mintile in cap tu l-ai bagat pe el.

| NOname a răspuns (pentru Hombre):

Mi-e că tu visezi numai capre.hee hee

| Hombre a răspuns (pentru NOname):

Ba mai mult, am inceput sa te visez si pe tine.winking

| JucărieLEGO a răspuns (pentru Hombre):

De ce? Ea e tot capră pe acolo prin vis?hee hee

| Curious1324 a răspuns (pentru Hombre):

rolling on the floor))

| Hombre a răspuns (pentru Curious1324):

laughingTe-a amuzat tare maimuta mica.winking

| Curious1324 a răspuns (pentru Hombre):

Pai da...

NOname
| NOname a răspuns:

Cauza? Îndoctrinarea religioasă.

Soluţia? Dezîndoctrinarea religioasă adâncă, până în subconştient (atât cât se poate).

Când nu o să mai crezi în basme şi "monştri de sub pat", nici nu o să le mai visezi. : )

| Kaℓi a răspuns:

Imi place referirea respectuoasa la acela, anume "ma aflu in conflict cu dansul" big grin

| Hombre a răspuns (pentru Kaℓi):

Cred ca e moldovean neaos caci numai ei folosesc termenul acesta chiar si cand un c***t e in poteca te avertizeaza; "Vezi sa nu calci pe dansul"winking

| sublime89 a răspuns:

L-ai putea chema pe Chuck Norris sa te ajutehee hee E totul in imaginatia ta. Cand vei realiza asta te vei simti bine din nou.

| ErrorFound a răspuns:

Mai usor Greuceanu.
Bea un pahar de lapte, spune o rugaciune inainte de culcare, orice te face sa te linistesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si vrei sa fii crezut cu asa om la avatar...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! Si bunica mea a visat intr-o singura seara asa ceva, a visat ca a adormit cu el in pat si ca se batea cu el. Imediat dupa ce s-a trezit dis de dimineata a pus mana pe o foaie care o avea de la nepoata sa care era speciala pentru alungarea demonilor(ciudat lucru care m-a inspaimantat un pic, acea foaie o primise de la nepoate cu 2 zile inainte, parca se stia ca v-a visa asta). Dupa ce a citit rugaciunea nu a mai visat. Crede-ma ia in serios demonii si Dumnezeu, Raiul si iadul exista si sunt acolo chiar daca nu ii vedem. Du-te la Biserica mai des, poate ca visul asta e un semn ca sufletul tau s-a indepartat de Dumnezeu. Si ca sa mai fac o mica paranteza: cand se indeparteaza sufletul de Dumnezeu? Se indeparteaza atunci cand pacatuim mult si nu ne spovedim si nu ne dam seama doar atunci cand e prea tarziu. Asculta bine ce iti zic ca e adevarat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bun, uitasem: poate si alimentatia provoaca asta, fai si ce am scris anterior dar urmeaza si sfatul lui Zazu crede-ma ca se va rezolva daca incerci sa le faci pe amandoua

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este Diavolul chiar daca seamana mult.
Este doar partea ta mai intunecata. Daca reusesti sa o invingi (chiar si in somn)este de bine.
Esti pe drumul bun cum se spune.
Succes.

| JucărieLEGO a răspuns:

Dar forma de cal nu ia? Armasar din ala cu piele din jar si ochi de foc.

| godge a răspuns:

Visele sunt doar o plasmuire a imaginatiei de obicei nu semnifica ceva si chiar daca ar semnifica noi am intelege cam pe langa pentu ca din vis ne amintim doar 5% fara amanunte ce schimba total contextul. Sfatul meu: nu le baga in seama.

| Lhurricane a răspuns:

Visele depind de ceea ce ti se intampla pe parcursul zilei, de gandurile tale, de problemele tale.Visele proiecteaza tot ce tu gandesti, simti, vezi intr-o alta dimensiune a subconstientului.E posibil sa ai niste "probleme nerezolvate" cu tine insuti, sa-ti fie teama.Sau aceste vise pot avea ca si cauza un factor extern, de exemplu te certi cu cineva, cineva te uraste.Visele tin cont de realitate, de ceea ce chiar ti se intampla si nu prezic viitorul si nu sunt mesaje de la divinitate.

| Roxy_9262 a răspuns:

Si eu am visat odata ceva de genul.

| MickeyMouseLove a răspuns:

Du-te la biserica curatate fata de Dumnezeu. Daca n ajuta anseamna ca e un semn eu tot vedeam Diavolul chiar in ziua acea cand a murit buicul Dmnezeu sa il ierte. Cel mai important e sa crezi an Dumnezeu si sa crezi ca nimic rau nu se vanintimpla. : )

| razvannnboy a răspuns:

Roaga-te! happy

| Andrei_Mija_1999 a răspuns:

Uite aici ...nu are virusi crede-ma http://epicfreeprizes.com/? ref=5301955

| Faraxsan a răspuns:

Si eu aveam vise in genul si alte cosmaruri foarte nasoale si complexe. In cazul meu mi-am dat seama ca erau cauzate de o gandire negativa si usoare depresii. Subconstientul preia gandirile si trairile noastre si ele se pot reflecta chiar si in vis...

| Baloseanu_Marius_1998 a răspuns:

Ma cand nosa mai crezi in lucruri copilarose atuci pote catelasa si dracu in pace