Draga mea, incep prin a-ti spune ca nu am inteles absolut nimic din postarea ta...deh, ora tarzie
Dar nu asta conteaza, pentru ca suntem pe TPU si pentru ca suntem la superba si minunata categorie, am sa filozofez oricum. Toti devenim filozofi...cand suferim din dragoste, bem un pahar in plus sau ne plictisim de moarte.
Deci, o luam pe rand...c-asa-i frumos!
- Nu folosesc oracolul, nu stiu, nu ma intereseaza.
- Nu dau sfaturi gratuite, nici prietenoase, n-am prieteni, nu stiu, nu ma intereseaza
- Nu, n-am fost mai buna de acest Craciun, nu stiu, nu ma intereseaza.
- Sunt off-topic? Nu stiu, nu ma intereseaza.
- "pana ma veti ruga sa va dau link-ul intrebarii" - Da, ma intereseaza.
P.S.
"Atunci când te afli printre nebuni, devii şi tu nebun, ba mai mult, găseşti că nebunia asta are puţin farmec."- nu stiu cine a zis asta, nu ma intereseaza. Dar suna al naibii de bine!
O doamne, am ras cu lacrimi.Ai talent, ce sa maiOricum, merci de rasp.Cat despre intrebarea in sine, nici eu nu stiu ce-i cu ea(dehh, ora tarzie, plictiseala, stomacul inca chiortaie...), dar poate, poate se va gasi cineva sa ma lamureasca si pe mine
or...never mind
, ma duc sa beau un red bull, prind aripi, si intreb direct ingerasii o:-), ca aia sigur cunosc rasp. la toate, la cat timp liber au.
Intrebarea asta si categoria se aseamana cu scenariul in care un campion mondial la box, face praf un adversar la o partida de sah. Apoi bucuros ca nu si-a pierdut centura in confruntare, schiteaza un "sah mat"printre buze si se gandeste la alte imbarligaturi sportive: tenis de camp cu manusi de box, ciclism cu poineze si la final aruncarea prosopului in ring, dupa...iesirea de la dusuri.
An nou fericit.
Noroc ca nu am voie alcool...
Si da, m-am prins, cum sa nu, tot am inteles, concluzia e: de ce laptele cu cacao ingrasa atat de tare?!
Si da, cei de la TPU aleg ei variantele care vor sa fie auzite, sub o exprimare dramatica sau exagerata, sa le iasa statistica.
Lolita, aseara am visat ca erai pe mine. Stii tu ce stii cu intrebarea asta.
Uite-o si pe jucaria trollololo.
Pare rau, mi-e c-ai avut un cosmar al dracului de groaznic aseara .
Bineinteles, cu sensul din paranteza, ce ai specificat in intrebare. Nu te gandi mai departe!
Aaa, ce?
1) TPU vine de la "toti pentru unu", nu de la "toti pe unu"
2) intrebarea zilei e cum citesti cele 3 litere : tepeu sau t p u, nu de la ce crezi ca vine prescurtarea
Las-o balta, n-ai inteles absolut nimic!