Indiferenta fata de lucrurile mediocre; n-am vrut niciodata sa fiu "leu printre maimute" si nici "chior in tara orbilor".
"Cuvintele bine alese sunt de ajuns sa excite o femeie, bine eu inca mai iau lectii despre chestiile astea "
Ai grije, sa nu auzi la vreun aparat de radio "cuvinte bine alese" si sa te indragostesti de el.
Dincolo de gluma nu am sustinut ca femeile nu sunt atrase de inteligenta, (cititi mai atent ca va tund la zero) si ca femeia este atrasa in primul rand si in primul rand de animal. Ce imi spui cu Jesus scarboanţa al tau tu il placeai virtual ca imagine, daca vibrai in realitate langa el putea sa-ti spuna numai idiotenii, indragostita lulea fiind ti se pareau minunatii pana te desmeticeai.
Se aprinde rosul doar in cazul in care as putea face cu puterea si inteligenta rau celor din jur care sint nevinovati.In rest e numai pe verde.
Societatea asa-zis moderna poarta aici mare parte din vina,te inunda cu refuz,cu tipare,matrici,clisee, stereotipii ce iti ingradesc, mai devreme sau mai tarziu, modurile de exprimare, valabil la toti.Auto-inhibarile poarta restul vinei, te incetinesc in orice categorie, nu doar in manifestarea puterii si inteligentei.
Semaforul vietii! Rautatea si vointa multora de al vede pe celalt terminat, de ai pune pumnul in gura, la figurat, bineinteles, dupa principiul:sa moara si capra vecinului.In multe cazuri psihicul cedeaza iar puterea si inteligenta stagneaza, daca nu chiar retrogradeaza.Numai bine.
Îmi cer scuze, NuamnumesuntANM, ți-am evaluat răspunsul în mod eronat. Am interpretat întrebarea în mod greșit. Credeam că e "te face" și nu "te oprește".
Dar dacă, până și în glumă, pe tine femeile te opresc de la aceste manifestări, e ok. Însă eu la viața mea am văzut mai mulți bărbați care în fața femeilor se cam umflă în pene și încearcă să arate cât sunt ei de grozavi și, sinceră să fiu, îi înțeleg. Vor să placă și să impresioneze.
Avem noi, femeile, efectul acesta asupra sexului tare. Vă facem să scoateți ce e mai bun din voi (să-mi fie cu iertare lipsa de modestie, dar ăsta e adevărul).
K:d
Dezinteresul și lipsa nevoii de afirmare în fața celor din jur (indiferența totală sau parțială față de părerea lor despre mine).
Vrei sa te inseli chiar si pe tine, femeia vrea masculul care o atrage care ii trimete mesaje atractive nescrise si nevorbite, tocmai de aceea a tinut pasul cu salbaticiunile specia umana pana acum. Insa omul si-a creat conceptul de ierarhizare si de clase sociale iar fenomenul natural de atractie intre indivizi a inceput sa fie obstructionat si dirijat, adica- indivizi a inceput sa se impreuneze din punct de vedere social, inginer-inginera, profesor-profesoara, taran-taranca etc. Si asta dauneaza speciei umane caci diversitatea si impreunarea spontana avand la baza atractia fireasca neconditionata a fost slabita si tocmai de aceea se observa in ultimele secole ca indivizii sunt slabi din punct de vedere rezistentei naturale, specia umana fiind obligata sa-si inventeze protectii adica medicamente si inca de la nastere.
De acord, femeia vrea pe cineva care s-o atragă, să-i acorde atenție, s-o răsfețe, să-i spună lucruri care îi mângâie auzul și sufletul, însă mă îndoiesc că multe femei își doresc lângă ele un prost.
Cum ar putea să lege acele vorbe, care s-o impresioneze, dacă nu ar da dovadă de măcar minimă inteligență?
Noi vrem un pachet (cât mai) complet, să știi.
Sau ai fost în capul vreunei femei și știi mai bine?
Ca să ajungă la partea cu trasul (de cai, desigur), trebuie musai să aibă și un IQ decent. Una fără alta nu se poate, prietene.
Nu știu în ce cercuri te învârți și de ce ți-ai format această părere despre femei, dar să știi că nu toate sunt așa cum ți le imaginezi.
Ca să ajungem la partea cu sexul, trebuie mai întâi să ne atragă cu ceva, iar de un incult bătut în cap nu știu cât de multe s-ar lăsa impresionate. Probabil doar cele de aceeași speță cu el.
Dar e doar părerea mea, pur subiectivă.
Draga, eu ma refer strict la consumul actului in sine, vrei sa-mi spui ca tocmai atunci rezolvi vreo ecuatie matematica? Acuma chestiunea asta cu inteligenta pe care o spui, eu te contrazic, primeaza aspectul animalului si daca se intampla sa fie si inteligent e un caz fericit. In ceea ce ma priveste ca sa stii, cand e vorba de sex, apoi sa stii ca in primul rand cu o femeie cu trasaturi frumoase imi doresc sa o fac, putin ma intereseaza inteligenta ei (bine sa nu fie cu dezabilitati), dar in lipsa merge si altceva. Tu bravezi putin, ii tot da-i cu inteligenta si nu-ti iau in seama pentru ca firescul nostru nu e asa. Priveste pe strada si vezi dupa cine intoarce barbati capul, dupa vreo una pe care scrie pe fruntea ei IQ-ul sau ca arata bine, draga indiferent ce filosofie vrei tu sa faci atat la femei cat si la barbati primeaza infatisarea animalului.
În primul rând, aici ne referim strict la femei, la modul nostru de a simți și privi lucrurile. Femeile sunt construite un pic diferit față de bărbați și în multe cazuri gândim și simțim diferit.
Nu poți aplica ceea ce simți tu unei femei. Ar fi greșit.
Și doi, cum ți-am mai spus, ca să se ajungă la actul în sine, trebuie să existe înainte ceva, o atracție, care, cel puțin la mine, se bazează în primul rând pe potrivire la nivelul creierului, spiritual și intelectual.
Nu ne aruncăm în brațele oricui, oricât de dotat, frumos sau macho ar fi acel cineva.
Rare cazuri sunt, când o femeie alege doar sexul, fără să-l cunoască pe partener în prealabil, fără nici o implicare sentimentală. Iar ca acele sentimente să apară, trebuie s-o cucerească cu ceva. Și acel ceva este foarte puțin probabil să existe, cât timp practic nu au ce discuta (vorbim de femei cu un IQ de la mediu în sus și un bărbat cu un IQ mult inferior, poate și ușor bădăran. de ce l-ar prefera pe el, când își pot găsi pe cineva atractiv din punct de vedere fizic, cu înfățișarea animalului, cum zici tu, dar și cu o inteligență care să placă, să provoace, să inspire, să fie excitantă? rar o femeie se mulțumește cu sexul animalic și atât, iar când o face, cam are grijă ca alesul ei să știe totuși să lege două vorbe).
Nu in mod expres la femei pentru ca intrebarea are alta conotatie dar noi am deviat dar nu-i nicio nenorocire.
Eu nu aplic ceea ce simt eu unei femei si speculez ceea ce ii place unei femei, altfel risc sa pierd.
E bine cum spui ca trebuie sa existe o atractie (pe care ti-am spus-o "mesaje actractive nescrise si nevorbite") iar ce spui tu "cel puțin la mine, se bazează în primul rând pe potrivire la nivelul creierului, spiritual și intelectual." astea sunt complementare specifice omului adica "din punct de vedere social, inginer-inginera, profesor-profesoara, taran-taranca etc."
Si te atentionez ca dincolo de atributele inteligentei pe care vrei sa o infierezi ca femeia alege partenerul functie de aceasta iar esti pe pista falsa, nu am auzit pana acum nicio femeie sa spuna ca s-a indragostit de cineva pentru ca era inteligent. Daca exista pe aici vreo femeie sa spuna.
Văd că nu vrei să mă înțelegi și tot o dai pe lângă.
Tu inițial ai afirmat că pe noi nu ne interesează inteligența, adică ai exclus-o din start ("doar intr-o singura directie ne dam tot ce avem mai bun in noi, in nici un caz inteligenta ca nu aceasta este punctul vostru atractiv"), iar eu încerc să-ți demonstrez că ba, ne interesează și chiar destul de mult, pentru că în lipsa ei un bărbat, om, nu ar fi atractiv (aproape) deloc. Poate nu multe se îndrăgostesc de inteligența, dar nici de cei care dau dovada de prea multă prostie nu se simt atrase foarte multe.
Am vrut să subliniez faptul că nu poți exclude inteligența de tot, nu că ea ar fi neapărat prima în ierarhia calităților pe care ar trebui să aibă un bărbat ca să ni se pară interesant. Acum ai înțeles?
Si pe tine te tund la zero;
Tu-"cel puțin la mine, se bazează în primul rând pe potrivire la nivelul creierului, spiritual și intelectual."
Eu- astea sunt complementare specifice omului adica "din punct de vedere social, inginer-inginera, profesor-profesoara, taran-taranca etc."
"Acuma chestiunea asta cu inteligenta pe care o spui, eu te contrazic, primeaza aspectul animalului si daca se intampla sa fie si inteligent e un caz fericit."
Mama da ce mentalitate balcanica au unii
Ii sfatuiesc sa mai iasa din tara.
Sa vezi tineretul englez. Am vazut fete ''bune rau'' in limbaj popular cuplate cu unii care erau cat casa. Culmea fetele ''bune rau'' erau alea bogate si aia cat casa erau saraci.
Si vice-versa, desigur. Acolo conteaza mai mult stilul si ideile. Unde se potrivesc gusturi, idei si stil se dezvolta o relatie. La fel si-n SUA. (bine, aia saracii toti arata ca niste dulapuri)
E diferenta de orice, inclusiv de mentalitate intre ce citesc pe topicul asta si ce am vazut ''afara''. Noi inca n-am realizat ca, ce vedem la TV sau in reviste nu se aplica mereu si-n viata reala.
Normal ca, conteaza inteligenta. Dar mai mult de atat conteaza omul. La noi in Romania e mai mult bagabonteala ce se practica, nicidecum dragoste.
Da, cam prea multă superficialitate.
Nici nu mă mir că exportăm numai pițipoance. Altceva nu știm să apreciem.
Uită-te și tu ce am putut să trimitem la eurovision, de parcă de mai mult de atât n-am fi în stare. Kitsch, manele, plastic și sclipici. Alte interese n-avem. Asta avem, asta promovăm. Ce trăiri adânci, ce dragoste? Da de unde...
Totul pleaca de la mentalitate, sa stii.
Strainii, care sunt cam cu 50 de ani inaintea noastra (tine minte ca anul 1990 al Romaniei este echivalent cu anul 1945 al tarilor dezvoltate) au renuntat demult la mentalitatea asta cu ''printi, pintese si sa alegem doare ce-i mai sclipicios si mai aspectuos''. Pentru ca s-a dovedit ca nu-i eficienta. La fel cum motorul cu abur e depasit fiindca se misca greoi si nu da randament, asa si ideea cu ''conteaza doar exteriorul'' e depasta rau.
Tre sa ai si ceva in cap, astia care afirma ca doar aspectul conteaza nu inteleg prea multe. Deci nu are rost sa incerci sa le explici.
Problema grava care e : Eu, ca persoana, incep sa ma simt un strain printre romani. Cel putin aici, in Bucuresti (nu stiu cum se vede situatia din alte orase ale tarii).
Mai deteptule, i-a spune ma daca te-ai casatori cu scroafa asta. ca la tine nu conteaza exteriorul?
http://www.antena3.ro/......35636.html
Nu a spus nimeni că nu contează exteriorul. Însă nu toți pun accent pe el. Nu e primul care contează, înțelegi? Nu e decisiv.
Mai întâi vin calitățile interioare și potrivire la acest capitol (pentru că degeaba e un geniu, dacă nu îmi place ca om. trebuie să existe o potrivire la nivel cerebral (tot ce cuprinde el, inclusiv chimie)).
Și abia după sunt luate în calcul și calitățile fizice, care prin ochii noștri pot fi ameliorate sau din contră, în funcție de ceea ce am găsit în interior.
Un top model, de exemplu, poate să ți se pară absolut neatractiv și chiar respingător, după ce ai ajuns să-l cunoști și să descoperi un om răutăcios, foarte puțin inteligent, arogant, slab, needucat, antipatic...
Frumusețea vine (și) din interior.
Și interiorul, cel puțin în cazul meu, are un cuvânt decisiv în alegerea oamenilor pe care îi las să se apropie de mine, nu exteriorul. Dacă nu există în interior ceva care să mă atragă, în nici un caz nu o va face ambalajul. Va rămâne un simplu ambalaj și atât.
Dar asta-s doar eu. Nu avem cum să fim toți la fel, de aceea nici nu-ți aplic normalitatea mea. Îți cer doar să nu o faci nici tu, să nu hotărăști în locul meu cum gândesc, ce simt și ce îmi place și ce nu.
Putem coexista în paralel, să știi. Nu e obligatoriu să ne convertim.
O zi frumoasă.
Ratiunea ma opreste sa imi manifest puterea fizica, inteligenta ignoranta unora