Wow! Cum de toata lumea (cu mici exceptii) s-a gandit numai la mancare?
De cand s-a lansat aceasta intrebare, eu, recunosc, m-am gandit direct la sex, dar mi s-a parut mult prea evident raspunsul, asa ca nu l-am mai dat, si acum surpriza, se pare ca pe toti aceasta intrebare i-a prins pe stomacul gol. Hihi.
Nici acum nu-mi vine sa cred. Am mai recitit o data toate raspunsurile, ca sa ma conving ca n-am avut halucinatii vizuale.
Cu multa frisca(dar frisca buna, de calitate, nu toate sunt bune) si cu multa ciocolata si pe langa asta sa aiba si fructe adica kiwi, portocale si banane si sa fie si insiropat.Imi lasa gura apa.De ce ma torturezi tu si imi faci pofta?
Cristache, cred ca tu te refereai la tortura, nu?
Acum imi dau seama.Pai as prefera o tortura cu torturi de care am zis eu mai sus.Adica sa fiu batut cu torturi, prajituri, copanele, snitele sau de ce nu o tortura in care sa ma zapaceasca niste fete dragute.
Orice tortura daca as avea un scop pentru care ar merita cu adevarat militat. Probabil as prefera orice, dar sa fie tortura aplicata pe mine, nu as putea suporta sa vad pe cineva ca sufera din cauza mea.
Of, navarre, la un tort cu ciocolata nu te gandeai si tu
Eu respect parerile tuturor, dar nu apreciez tentativele de indoctrinare, propaganda ieftina, agresivitatea in general si lipsa de toleranta. Mai bine te relaxezi un pic si exersezi simtul umorului decat sa purici nervos Biblia de "greseli".
Mă întreb oare la ce te referi tu prin "torturi" (cred că acum mi-am dat seama, întrebarea ta are un dublu sens)
Comestibil: tort Joffre.
Tortura fizica: as prefera sa mi se dea o injectie si sa nu ma chinui.
Esti bine? Intreg? Sigur? Cand si cine ti-a spus? Pei... O tortura la un hotel de 5 stele in Egipt, safari, corali, departe de casa - o saptamana, ar fi o tortura...frumoasa. Te sfatuiesc sa mergi.
Nu prea imi plac dar cred ca de portocale yummy
sh cu ciocolata... fara frisca! X-(
Orice facut din ciocolata e ffff bun tot din ciocolata as alege la celelate nici nu m-as uita.
Sa vedem, picatura chinezeasca e prea uda. Gadilatul - in niciun caz. Tragerea in teapa - nu-mi plac tepele, nici de dat, nici de primit. Masa torturii, cam un pat al lui Procust - oricat mi-ar placea un somn dupa / pe o masa copioasa, as zice pas. O alta metoda ingrozitoare de tortura e sa stai sa asculti ore in sir palavragelile unei persoane pisaloage si plictisitoare. Sa simti ca iti incetineste bataia inimii, sangele pulseaza mai incet prin vene, creierul e trecut in stare de veghe. Si sa stai sa-ti toace ala-n ureche cele mai neinteresante povesti despre ce a facut el in ultimele 20 de ore. Ma simti? Dintre toate metodele de tortura, toarte, torturi de ciocolata, capsuni, diplomat, eu as alege sa ma uit la Acces direct, Dan Diaconescu, Capatos, Copii vs. parinti si toate minunile astea de emisiuni. Cred ca as rezista doua ore, chiar daca se va pune in aplicare relativitatea timpului.
Apropo, prin vechime, o alta metoda de tortura, asta special pentru femei, era smulgerea ţâţelor. Asta se aplica in caz de avort. Deci, fetelor, nu va mai plangeti ca sunteti nedreptatite, fiti multumite ca azi puteti avorta in voie.