Nu.Nu are un răspuns ci doar presupuneri rezultate din teorii și teste făcute probabil în laborator.Restul sunt povești.Succes
Si tu cercetezi?
De Big Bang vorbeam. Ei, e o teorie pentru ca nu se stie exact ce s-a intamplat in momentul 0, dar daca se observa cu un telescop ca galaxiile se indeparteaza una de cealalta, concluzia e ca erau apropiate. Daca se observa cum se creaza galaxii, inseamna ca erau mai putine, mai apropiate, si daca mergi pe linia asta, ajungi la un punct, asta o aveam in minte inainte sa citesc teoria lui Hubble, citisem doar pe diferite site-uri ca galaxiile se departeaza (n-am unde si cu ce sa observ) si asa am ajuns la concluzia la care Hubble ajunsese de mult.
Stiu despre ce vorbesti, m-am documentat si eu insa tu crezi Totul a aparut din greseala? aici vreau sa ajung, sa spunem ca universul a fost creat prin Big Bang, Dumnezeu a facut in asa fel astfel incat sa se creeze acest fenomen, nu sunt o greseala, nu ma trag din maimuta, Dumnezeu ne-a creat. Sunt multe teorii dar nedovedite. O alta teorie evolutionista spune ca noi am ajuns de fapt pe pamant printr-un meteorit care erau celule atasate pe el inghetate, si odata ajunse pe pamant am inceput sa evoluam.Sunt teorii peste teorii, dar majoritatea vor sa-L indeparteze pe Dumnezeu din ecuatie.
Si acum ar trebui sa iti cer sa iti argumentezi afirmatiile, dar stiu raspunsurile si o sa ajungem la 100 de reply-uri, in care n-o sa demonstrezi nimic ci o s-o tii cu dumnezeu ca e tare si mare. Pot sa iti intorc cuvintele, merg la fix, mai la fix decat erau pentru mine: "Se pare ca tu crezi teorii pe care le-ai auzit si le insusesti, nu cauti raspunsuri, nu cercetezi, esti indiferenta, si indiferenta asta are o consecinta." Cu putina cercetare, ai descoperi ca ce crezi e o minciuna.
De unde sti tu ca nu L-am cautat pe Dumnezeu? De unde sti tu ceea ce cred este extras din ceea ce au spus altii, Biblia? Nu e o teorie, daca ai citi-o, daca te-ai uita la ea, la detalii, ai observa ca nu este o simpla carte.Nu spun ceea ce m-a invatat bunica, nu spun lucruri care "ar trebui facute ca asa e bine " spun ce simt, spun trairea mea cu Dumnezeu, de ce m-ai crede daca nici macar n-ai incercat sa-L gasesti, de ce nu ai nici o dovada ca exista? Isus spune ca daca-l cautam cu toata inima El se lasa gasit. Isus mai spune ca bate la usa si asteapta ca tu sa-i deschizi, usa inimii tale.Cum bate? printr-o carte care iti da posibilitatea sa stii Adevarul, prin zile daruite, prin indelunga lui rabdare, asteapta ca intr-un moment sa te intrebi,"da' oare chiar exista?" El te asteapta, dar nu ai cum sa-L gasesti in baruri, la colt de strada, in cluburi, nu ai cum sa-L gasesti in traditii, in lucruri babesti. Sunt atatea dovezi in Biblie care intareste adevarul despre Dumnezeu.Lucruri apocaliptice sunt scrise in Biblie de mi de ani si ele se adeveresc, dar iti inchizi inima si te faci ca nu auzi. Daca nu tineam la tine, nu-ti spuneam asta.
Exact, l-ai cautat pe dumnezeu, nu raspunsuri la intrebari, credinta iti ofera confort, cunoasterea prin stiinta nu, mai ales ca cere multa gandire, si mie mi-a fost greu sa inteleg ce tot zic unii ca fiecare atom din corpul nostru vine din stele :-? Apoi am gasit intr-o carte ceva despre atomi si despre metabolism, mi-a luat ceva timp sa inteleg, pentru ca atunci cand trebuia sa invat la scoala, astea erau vrajeli, dumnezeu e tot, nu stiu astia nimic.
Of, deja m-am saturat sa spun asta. Voi credeti ca ateii sunt asa --> http://i.imgur.com/JMrwH.jpg ei, eu am fost la filologie teologie, seminar chiar, deci l-am gasit, cand nu ma interesa sa gasesc raspunsurile corecte, si apoi, ateu, crestin, musulman, budist, toti avem empatie, aia sanatosi la cap, EMPATÍE s. f. (psih.) identificare, prin trăire, cu alte persoane, empatia e sursa moralitatii pentru cei corecti, pentru ceilalti e amenintarea cu iadul, deci, cam multa judecata pentru cineva care se teme de judecata, crestinii, toti.
Si cu apocalipsa stii care e treaba? Oamenii de la acea vreme credeau ca Nero e antichristul, asa ca 666 sau 616, numarul lui in ebraica sau greaca, a devenit numarul fiarei pentru crestini. E logic ca acel Nero n-o sa invie, si ca zilele din urma au trecut de mult. Va temeti de ceva inexistent, ireal.
Daca ai avea o traire personala cu Dumnezeu, daca ai vrea sa te apropii de El, crede-ma, ca ai intelege ca El a creat Totul,
Dumnezeu! tot ce scriu mai jos este pentru. atei.
sunt crestin insa fiecare religia este la fel de buna cu aceasta atata timp cat exista credinta in Dumnezeu!
ateii nu imi dati reply ca preotii fura bani etc.Este adevarat insa aceia nu sunt credinciosi, putini sunt cei care cred si sunt curati in tot si in toate.
Numai bine!
Lumea noastra s-a format din asteroizi praf stelar si chestii din astea. Universul inca nu il intelegem asa de bine
Cănd zic lumea noastră mă refer la absolut tot ce ne înconjoara, inclusiv ce e mai departe de stratul de ozon.
Nu prea exista un raspuns pe care sa ne bazam in cazul asta. Sunt doar filosofii pe care le crede cine vrea.
Eu cred ca exista totusi o fiinta superioara noua care a creeat tot ceea ce putem sau nu putem vedea. Intr-adevar, in afara de Biblie, nu avem alte dovezi in privinta asta dar totusi, gandul ca te tragi dintr-o primata nu prea iti convine...nu?
Nu, eu sunt creat din zahar si puf. De asta cand o sa mor o sa putrezesc la fel ca un caine, foarte ciudat nu-i asa?
Se pare ca si creierul tau tot din vata e facut
ksuper31 întreabă: