Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2610322intrebari
Ultimele intrebari
Cupio.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
18 Apr
SATI 291.724AFISARI
126.291VIZITE
105.936V. UNICI
7 Noiembrie 2012
PangeeaRogvaiv intreaba:

Din ce specie de dinozaur credeti ca se trage rasa umana?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 73 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • 7 Noiembrie 2012 14:38
  Arthur a răspuns:
  Din Dinozaurus Adamus.
 • 7 Noiembrie 2012 11:38
  Brigaela a răspuns:
  Este demonstrat de geneticieni ca omul nu este absolut deloc inrudit genetic cu dinozaurii. Incearca sa te documentezi macar minim inainte de a pune astfel de intrebari.
 • Raspuns utilizator suspendat
 • 7 Noiembrie 2012 15:56
  Inferno a răspuns:
  Rasa umana a evoluat din mamifere nu din reptile.
  7 Noiembrie 2012 16:22
  1libercugetator1 a răspuns (pentru Inferno):
  Rasa umana?

  mamiferele au evoluat din reptile
  - Ascunde conversatia (1 răspuns)
 • 7 Noiembrie 2012 12:47
  darrio2007 a răspuns:
  Omul nu se trage din dinozaur.Vezi ceva comun? Cat de putin.
 • 7 Noiembrie 2012 15:30
  doctorandus a răspuns:
  Alo, se aude? Da numele speciei de dinozauri care erau mamifere. Asta ca sa se poata verifica ce spui, ca altfel pot sa scot si eu din burta ca o specie de pasari de curte erau mamifere, e o specie nedescoperita inca si care n-are niciun nume. Ca daca as da un nume s-ar putea verifica despre ce specie e vorba si ar iesi la iveala minciuna.
 • 7 Noiembrie 2012 21:33
  doctorandus a răspuns:
  Ca mamiferele nu au evoluat din dinozauri (cum cred semidoctii) e explicat pe http://dinosaurs.about.com/od/otherprehistoriclife/a/earlymammals.htm

  "Omul nostru de stiinta" nu poate numi specia de dinozauri care erau mamifere pentru simplul motiv ca dinozaurii n-au fost niciodata mamifere. Specia respectiva nu poate fi numita pentru ca n-a existat niciodata.

  Asa ca ne-am lamurit cam cate parale face stiinta lui PangeeaRogvaiv. O fi ramas corijenta la biologie si isi varsa nervii pe TPU.
  8 Noiembrie 2012 12:38
  PangeeaRogvaiv explică (pentru doctorandus):
  Mai dar tu tare destept te mai crezi.
  Pentru comentariile stupide pe care le-ai facut fara sa ai minimum de cultura generala, nu stii decat sa iei oamenii peste picior, nu-ti spun numele acelei specii. Daca esti prost, asa vei ramane, nu o sa evoluezi. Si nu-mi aprecia tu mie cunostiintele ca nu esti in masura sa faci asta. In concluzie, mai documenteaza-te si apoi fa comentarii. Daca nu stii ceva, nu sustine o aberatie pana in panzele albe, doar ca sa faci impresii si sa jignesti inteligenta altora. Clar?
  8 Noiembrie 2012 17:53
  doctorandus a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Nu-mi poti spune numele acestei specii pentru nu a existat niciodata o astfel de specie. Daca ai da vreun nume de specie ti-ai da arama pe fata. Mamiferele coexistau cu dinozaurii, nu se trag din dinozauri, asta stie oricine foloseste Google. Pana si aia de pe Wikipedia au mentionat mai mult de o specie de mamifere din jurasic, nu era una singura cum aberezi tu.

  De la sublim la ridicol nu e decat un pas, tu esti om de stiinta cum sunt eu presedinte al SUA. Pe viitor sa mi te adresezi cu Excelenta Voastra cand mai pretinzi ca ai fi om de stiinta.

  Dupa tine evolutia omului arata astfel: http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/File:Dinovolution.jpg
  8 Noiembrie 2012 18:15
  PangeeaRogvaiv explică (pentru doctorandus):
  Dar cine Doamne iarta-ma te crezi tu mai asta atotstiutor? In primul rand nu am formuat eu teoria asta, nu eu ma ocup de asemena cercetari, insa colegii mei care se ocupa cu asa ceva, au lansat aceasta ipoteza foarte recent, de aia nu o stie nimeni. Si nu mai face atat pe interesantul, ca esti zero barat.
  8 Noiembrie 2012 18:28
  doctorandus a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Da, colegii dvs. academicienii, tov. acad. dr. ing. Rogvaiv.

  O stire a fost publicata care va zgudui lumea stiintifica: http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/UnNews:Humans_evolved_from_dinosaurs

  Nu stiam ca dumneavoastra sunteti contribuitor la marea enciclopedie universala Uncyclopedia. Acolo numai marii oameni de stiinta sunt admisi sa contribuie, si numai dupa postdoc.
  8 Noiembrie 2012 18:42
  PangeeaRogvaiv explică (pentru doctorandus):
  Gresit ca de obicei! eu nu contribui cu nimic in privinta asta. Se pare ca unicul lucru pe care il sti este sa jignesti in continuu pe toti cu care nu esti de acord. Rusine sa-ti fie!
  - Ascunde conversatia (5 răspunsuri)
 • 8 Noiembrie 2012 18:33
  doctorandus a răspuns:
  Iata si dovada pentru evolutia coordonata de Vointa Divina: http://carlsagansdanceparty.files.wordpress.com/2009/12/chart.jpg
 • 7 Noiembrie 2012 23:14
  shippuden a răspuns:
  Cred ca ti-a luat mult timp sa gandesti asta rolling on the floor)))
 • 7 Noiembrie 2012 11:38
  WhatheWow a răspuns:
  Omul nu se trage din nici o specie de dinozaur, mamiferele s-au dezvoltat separat si evolutia lor e mult mai evidentiata dupa disparitia dinozaurilor. Dinozaurii au evoluat in pasari.
 • 7 Noiembrie 2012 23:04
  PedoBarbie a răspuns:
  Bună!
  Omul nu se trage din dinozauri şi nici din maimuţe.
  Să îl văd pe cel ce mă contrazice.
  Pe curând!
 • Raspuns utilizator suspendat
 • Raspuns utilizator suspendat
 • 7 Noiembrie 2012 12:47
  PangeeaRogvaiv explică:
  In legatura cu teoria asta, exista dovezi care atesta ca noi oamenii ne tragem dintr-o specie de dinozaur, acesta fiind singurul mamifer existent la vremea aceea. Stim ca dinozaurii au disparut in urma cu aproximativ 65 milioane de ani, in urma impactului cu acel meteorit ( ale carui urme sunt prezente si azi in craterul din Peninsula Yucatan- Mexic). Atunci, la sfarsitul Cretacicului, multe dintre speciile existente au disparut pentru totdeauna, dar au fost si unele animale care au spravietuit, acestea ori traind in subteran ori avand un aparat respirator destul de complex. Animale mari, precum T-Rex, au disparut atunci pentru totdeauna, acestea sufocandu-se efectiv cu aerul ce incins. Au supravietuit in general animalele mici, care in timp au evoluat.Impactul meteoritului a declansat o dereglare a climei la nivel planetar, la inceput prin temperaturi extrem de ridicate,( fiind vorba de o incalzire globala brusca), apoi de o era glaciara.
  7 Noiembrie 2012 14:38
  doctorandus a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Dinozaurii erau mamifere? Asa-i ca esti pe dinafara la biologie? Mai ai si pretentia ca esti om de stiinta, specializat in geofizica. Rusine!
  7 Noiembrie 2012 14:44
  doctorandus a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Dinozaurii erau mamifere? Asa-i ca esti pe dinafara la biologie? Si mai ai pretentia ca esti om de stiinta, specializat in geofizica. Rusine!
  7 Noiembrie 2012 14:49
  PangeeaRogvaiv explică (pentru doctorandus):
  Am afirmat ca doar o singura specie de dinozaur era mamifer, nu toti. Se vede ca nu sti sa citesti si habar nu ai cu ce se mananca stiinta.
  7 Noiembrie 2012 14:57
  doctorandus a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Dinozaurii erau reptile, nu mamifere. Pe urma, existau mici rozatoare, care erau mamifere. Din alea se trage omul.
  7 Noiembrie 2012 14:59
  doctorandus a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Si cum se numeste specia de dinozaur care era totodata si mamifer?
  7 Noiembrie 2012 15:00
  PangeeaRogvaiv explică (pentru doctorandus):
  Nu sunt de acord. Raspunsul este partial corect din punct de vedere stiintific.
  7 Noiembrie 2012 15:09
  doctorandus a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Lasa asta, zi-i cum se numeste specia de dinozauri care erau mamifere. Hic Rhodus, hic salta!
  7 Noiembrie 2012 15:12
  PangeeaRogvaiv explică (pentru doctorandus):
  La asta ma asteptam sa-mi raspunzi tu, ca dintre toti care au intrat pe aici, vad ca tu vrei sa pari cel mai destept, vad ca ti-ai scris "doctorandus" la cont. In ce este doctor? si ce fel de doctor esti daca nu stii cum se scrie corect cuvantul dinozaur?
  7 Noiembrie 2012 15:17
  doctorandus a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Ce aberatii vorbesti. Eu n-am zis niciodata ca as fi doctor. Nu stiu de unde-ai scos-o.

  Ca sa nu murim prosti lumineaza-ne cu stiinta ta si da numele speciei de dinozauri care erau mamifere. Sau ti-a mancat pisica limba?
  - Ascunde conversatia (9 răspunsuri)
 • 7 Noiembrie 2012 13:01
  PangeeaRogvaiv explică:
  Toata lumea este absolut sigura ca noi nu avem nicio legatura cu dinozaurii? Vad ca toti luati in calcul asemanarile dintre noi si dinozaurii de acum 65 de milioane de ani, dar nimeni nu se gandeste la toata perioada asta de timp care a trecut de atunci si pana acum. Aici este vorba de o perioada foarte mare de evolutie a speciei. Vorbim de 65 de milioane de ani, ca si cum am vorbi de 1 an sau 2. Sa nu luam in calcul pasarile, eu ma refeream la animalele terestre nu la pasari.
  7 Noiembrie 2012 14:47
  WhatheWow a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Nu exista nici o legatura comuna cu dinozaurii. In aceasta lunga perioada de timp dinozaurii care au supravietuit catastrofei au evoluat in pasari iar unor tip de rozatoare care erau mamifere in acea perioada le-a trebuit tot milioane de ani pentru a deveni primate si ulterior umanoizi etc.
  7 Noiembrie 2012 14:57
  PangeeaRogvaiv explică (pentru WhatheWow):
  Este o mare dilema asta pe cuvant. Nu credeam ca este o intrebare atat de grea.
  7 Noiembrie 2012 15:11
  WhatheWow a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Pentru mine si multi altii care au studiat Evolutia si tot ce e legat de ea, nu e o dilema. Dilema mea e alta, legat de dinozauri si nu cred ca a intrat in studiul oamenilor de stiinta.
  7 Noiembrie 2012 16:28
  1libercugetator1 a răspuns (pentru WhatheWow):
  Rozatoarele cum au aparut?
  7 Noiembrie 2012 17:00
  WhatheWow a răspuns (pentru 1libercugetator1):
  Deci, ca sa intelegi : Viata a aparut pentru prima data in apa, de asta si constructia organismelor care sint in mare parte apa, aproximativ 80%. Pina la pesti a fost un lung lant de evolutii. Primul care a iesit din apa a fost un stramos al amfibienilor, logic.Din acest amfibian se desprind doua tipuri : reptilele si un stramos al dinozaurilor; de ce? Dinozaurii nu erau reptile din cauza ca aveau singe cald. E o teorie destul de recenta si bine justificata. Reptilele au avut evolutia lor mentinuta pina astazi si din acest regn nu s-a mai desprins nimic. Dinozaurii in schimb, au evoluat mai departe in pasari cu toate ca aceasta evolutie e pusa sub semnul intrebarii insa eu am o ipoteza proprie in acest sens.
  M-ai intrebat de mamifere cum au aparut! Pai dat fiind ca primele mamifere erau niste rozatoare mici si traiau sub pamint, o ipoteza ar fi evolutia lor din viermi.
  7 Noiembrie 2012 17:07
  1libercugetator1 a răspuns (pentru WhatheWow):
  Pe internet scrie ca mamiferele au evoluat din reptile
  nu am fost acolo ca sa stiu, eu nu cred in nimic
  - Ascunde conversatia (6 răspunsuri)
 • 7 Noiembrie 2012 14:51
  PangeeaRogvaiv explică:
  Am o rugaminte, decat sa dati raspunsuri la misto in bataie de joc si in necunostinta de cauza, mai bine nu postati nimic.
  Va multumesc!
 • 8 Noiembrie 2012 13:32
  PangeeaRogvaiv explică:
  Oameni buni, ce facem noi aici? ne certam, ne jignim, facem misto unii de altii? in loc sa ne faca placere sa discutam, sa ne impartasim opiniile, impresiile, parerile despre o anumita tema, noi ne dam in cap pentru ca unii dintre noi nu sunt de acord cu anumite lucruri sau pareri exprimate.
  8 Noiembrie 2012 17:58
  doctorandus a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Cand era vorba sa demonstrezi ca ai dreptate, dai din colt in colt si ti-a mancat pisica limba.

  Uite aici primul mamifer: http://dinosaurs.about.com/od/otherprehistoriclife/ss/The-First-Animals-Of-Their-Kind_11.htm

  Seamana mamiferul asta a dinozaur?
  8 Noiembrie 2012 18:01
  doctorandus a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Stiinta e scepticism organizat, obisnuieste-te cu ideea.
  8 Noiembrie 2012 18:18
  PangeeaRogvaiv explică (pentru doctorandus):
  Nu dau din colt in colt, insa ma dezgusta raspunsurile tale, convingerea absurda pe care o ai si impertinenta de care dai dovada. Constat ca tu nu stii sa ai o discutie libera, pentru ca nici nu ai cunostinte si nici nu stii cum sa vorbesti.
  8 Noiembrie 2012 18:28
  doctorandus a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Demonstreaza matale ca ai cunostinte, ca pana acum ai demonstrat fix nimic.
  8 Noiembrie 2012 18:40
  PangeeaRogvaiv explică (pentru doctorandus):
  Pai tie daca iti demonstrez scris negru pe alb, tu tot nu o sa crezi absolut nimic, asa ca degeaba imi bat capul cu un specimen ca tine. Si, de fapt la ce dracu iti mai foloseste, ca tu si asa le stii pe toate, vad ca ai tupeul sa contrazici pe toata lumea, esti toba de carte, dupa umila ta parere. Ma dezgusti, sincer!
  8 Noiembrie 2012 18:46
  PangeeaRogvaiv explică (pentru doctorandus):
  Nu am postat intrebarea asta ca sa intru in contradictie cu cineva sau pentru ca sunt proasta, asa mi-ai zis intr-unul din mesaje.Am postat-o pentru ca am vrut sa vad si eu parerile altor oameni, daca stiu si altii stirea care si pe mine m-a uimit cand am aflat-o si nu in ultimul rand sa putem discuta omeneste unii cu altii, sa ne spunem opiinile. Nu sa ne jignin, sa ne dam in cap sau sa ne luam la misto. Inca odata repet, NU EU AM EMIS IPOTEZA ASTA, eu doar am pus o intrebare.
  8 Noiembrie 2012 18:56
  doctorandus a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Stimabile sau stimabilo, stirea dumitale nu apare decat pe websiteuri umoristice si de teoria conspiratiei. A crede o astfel de stire e semn fie de prostie colosala, fie de instabilitate mentala, fie de ambele in acelasi timp. Teoria a fost de altfel lansata de geniile hollywoodiene care au creat http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Mario_Bros._%28film%29 si de Brian W. Aldiss cu al sau The Malacia Tapestry.
  - Ascunde conversatia (7 răspunsuri)
 • 7 Noiembrie 2012 11:54
  Raspuns anonim:
  Ti-ar place sa te arate lumea cu degetul? uite bai nepoata berbecozaurului!
 • 7 Noiembrie 2012 15:39
  1libercugetator1 a răspuns:
  Mamiferele au evoluat din reptile, suntem rude cu orice vietate de pe planeta si cu o buruiana suntem rude genetic, care specie a evoluat in mamifer http://www.referate-scolare.ro/biologie/Evolutia-Mamiferelor--Vertebratele--Ghepardul/
  citeste acolo, desi nu toate omul a evoluat din reptile si toate mamiferele sunt foarte in comun intre o reptila si un mamifer http://www.referat.ro/referate/Principalele_etape_ale_evolutiei_animalelor_d8511.html
  7 Noiembrie 2012 15:58
  PangeeaRogvaiv explică (pentru 1libercugetator1):
  Asta incerc eu sa afirm, dar nimeni nu ma intelege sub nicio forma. Reptilele si pasarile sunt descendentii dinozaurilor preistorici, dar in timpul extinctiei de acum 65 de milioane de ani, cele mai multe specii de dinozauri au disparut datorita schimbarii climei si a lipsei hranei. Insa nu toti au avut aceeasi soarta. Printre ei, la vremea aceea era o singura specie de mamifer, pe intreaga planeta, care datorita anotomiei sale a supravietuit.
  7 Noiembrie 2012 16:15
  1libercugetator1 a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Da si asa e logic astfel cum apareau mamiferele din nimic, si din ea sa fi evoluat restul interesanta teorie, eu nu cred in nimic nu sunt convins de nimic, personal n-am incredere in oamenii si in dovezi inca n-am vazut sa evolueze vreun animal in altu
  7 Noiembrie 2012 16:16
  1libercugetator1 a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Daca reptilele au evoluat in mamifere de ce nu au mai evoluat mamiferele?
  7 Noiembrie 2012 20:22
  doctorandus a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):
  Chestia cu o singura specie de mamifer ai scos-o din burta. Ca sa te lamuresti cate specii de mamifere existau in jurasic: http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Jurassic_mammals

  Si n-ar strica sa arunci un ochi pe http://en.wikipedia.org/wiki/Cretaceous%E2%80%93Paleogene_extinction_event#Mammals

  Alta data sa nu te mai dai drept om de stiinta cand cunoasterea ta e insuficienta sa iei bacul.

  Nu esti cumva ruda cu Danut? Ca familia aluia a vanat balauri in sec. XIX, daca ar fi sa-l credem pe cuvant. Si tot el zicea ca balaurii respectivi erau mamifere care seamana cu omul, cu aripi ca de liliac.
  8 Noiembrie 2012 12:25
  PangeeaRogvaiv explică (pentru doctorandus):
  Desteptule, nu-mi spune mie ce sa fac si unde sa caut informatii, mai degraba fa tu asta. Dupa ce ca esti zero barat in astfel de lucruri mai vrei sa pari si interesant pe deasupra. Si nu-mi spune de bac ca nu am 18 ani, nu sunt un copil nestiutor.
  - Ascunde conversatia (5 răspunsuri)
 • 7 Noiembrie 2012 15:45
  1libercugetator1 a răspuns:
  Regnul animal este format de totalitatea animalelor de pe pamant. Evolutia animalelor poate fi prezentata sub forma arboricola, unde trunchiul si ramurile sunt reprezentate de grupele de animalele. In perioada straveche, prima perioada a evolutiei vietuitoarelor, s-au descoperit dovezi ale aparitiei organismelor unicelulare si a celor pluricelulare. Protozoarele sunt cele mai simple vietuitoare care au trait pe pamant, din cele asemanatoare euglenei s-au dezvoltat, pe de o parte, plantele verzi, pe de alta parte, animalele. Legatura dintre regnul animal si regul vegetal este aratata de modul de hranire al euglenei. Apoi regnul animal s-a dezvoltat in continuare, apar primele animale pluricelulare, spongierii, apoi celenteratele. Apar viermii, dintr-un stramos comun cu spongierii si celenteratele. Din viermii inelati primitivi au evoluat molustele si artropodele. In perioada veche, unele din animalele aparute s-au diversificat, altele au disparut pentru ca nu s-au putut adapta la mediu. Apar primele vertebrate cu falci: pestii acoperiti cu placi osoase. La sfarsitul acestei perioade, au avut loc miscari tectonice si s-au format muntii. Deoarece apele s-au retras, in zonele mlastinoase au aparut pesti cu respiratie branhiala (in apa) si pulmonara (pe uscat). Acestia sunt stramosii animalelor patrupede. Aici apar stramosii amfibienilor de azi. Dupa o clima calda si umeda, la sfarsitul acestei perioade, s-a instalat o clima calda si secetoasa si, ca urmare, s-au distrus padurile de ferigi ceea ce a dus la aparitia reptilelor, prin ingrosarea pielii si dezvoltarea plamanilor. Acestea s-au indepartat de apa si au inceput sa cucereasca Pamantul. In perioada de mijloc, reptilele au ajuns la dimensiuni uriase (dinozaurii). Apoi clima s-a racit, iar aceste reptile uriase au disparut, ramanand doar cele mici. Unele dintre reptile au trecut la viata arboricola, membrele s-au transformat in aripi si astfel au evoluat pasarile. Tot din reptile au aparut unele animale, de marimea soriceilor,...
  7 Noiembrie 2012 16:04
  PangeeaRogvaiv explică (pentru 1libercugetator1):
  Foarte bun raspuns, CORECT!
  uite si cineva cu care ma pot intelege.
  Felicitari!
  7 Noiembrie 2012 16:25
  Inferno a răspuns (pentru 1libercugetator1):
  Mamiferele au evoluat din reptile iar oamenii din mamifere.
  7 Noiembrie 2012 16:27
  1libercugetator1 a răspuns (pentru Inferno):
  Omul e mamifer nu a evoluat in altceva
  7 Noiembrie 2012 16:37
  1libercugetator1 a răspuns (pentru Inferno):
  Oamenii sunt mamifere, maimute primate, n-am evoluat in altceva, am ramas acelasi specie ca acum o suta de mii de ani si acel gen homo ca acum 4 milioane de ani
  7 Noiembrie 2012 16:41
  1libercugetator1 a răspuns (pentru Inferno):
  Daca mamiferele au evoluat din reptile de ce numai au evoluat in altceva? de ce numai evolueaza pesti in reptile?
  7 Noiembrie 2012 16:45
  Inferno a răspuns (pentru 1libercugetator1):
  Om este mamifer si a evoluat dintr-un alt mamifer.
  7 Noiembrie 2012 17:05
  Inferno a răspuns (pentru 1libercugetator1):
  Pentru ca :
  1.) Evolutia are loc in timp.
  2.) evolutia in cadrul unei specii are loc doar daca mediul este corespunzator ei.
  3.) Evolutia nu are loc decat daca favorizeaza specia respectiva, in caz contrar nu putem vorbii de o evolutie.
  Pestii nu evolueaza in reptile pentru ca aceste 3 conditii nu sunt indeplinite.
  7 Noiembrie 2012 17:09
  1libercugetator1 a răspuns (pentru Inferno):
  Deci de atunci nu sau mai indeplint conditile alea, esti amuzant sincer o data au evoluat in reptile apoi gata
  7 Noiembrie 2012 18:06
  Inferno a răspuns (pentru 1libercugetator1):
  Ray, tu esti?
  Raspuns utilizator suspendat
  - Ascunde conversatia (10 răspunsuri)
 • 7 Noiembrie 2012 20:58
  1libercugetator1 a răspuns:
  7 Noiembrie 2012 21:23
  doctorandus a răspuns (pentru 1libercugetator1):
  Nu ma aburi cu PowerPoint-uri, da numele speciei daca il stii si nu ti-a mancat si tie pisica limba.
  - Ascunde conversatia (1 răspuns)
 • 8 Noiembrie 2012 16:52
  alexa5000 a răspuns:
  Dumnezeu a creat omul si este o teorie afirmata si de unii oameni de stiinta.
  8 Noiembrie 2012 16:59
  PangeeaRogvaiv explică (pentru alexa5000):
  Tu crezi in teoria asta cum ca Dumnezeu a creat omul? Crezi ca Dumnezeu exista cu adevarat? Crezi ca religia a fost adoptata ca noi sa credem in aberatiile astea in care spune ca Dumnezeu ne-a creat sau mai degraba pentru a fi o ordine pe Pamant? Fara religie era un haos general.
  - Ascunde conversatia (1 răspuns)
 • 7 Noiembrie 2012 13:11
  roiv000 a răspuns:
  Este pe bune intrebarea, sau doar asa.
  Glumind cred ca ne tragem din Magarus-hotus-invidiosus Rex - cel putin romanii happy
  7 Noiembrie 2012 13:41
  PangeeaRogvaiv explică (pentru roiv000):
  Intrebarea este pe bune desigur. Nu fac misto de nimeni, pentru ca nu-mi place, sunt un om serios si integru.
  - Ascunde conversatia (1 răspuns)
 • 7 Noiembrie 2012 12:40
  miry12 a răspuns:
  Rasa umana nu se trage din specie de dinozaur