In materie de ce? Femeia. cea mai complicata 'masinarie'. Femeia, este si ea totodata nedumerita...se intreaba uneori "Oare imi doresc asta cu adevarat"? Femeia stie ca e complicata. dar se complace, isi spune ca daca-ar complica lucrurile poate ca ar turbura si mai mult mintiile acestora care-si tot pun intrebari despre ele.
PS: Femeia, stie... Femeia vrea. Tot ce poti tu oferi!
Oh Flav o femeie vrea multe, intelegere, respect si respect mai ales pentru mame singure care se descurca cu copii de una singura.
Respect, intelegere si oameni onesti
Depinde ce cauta la un barbat, eu am cautat sa-mi intemeiez o familie fericita, de realizxat m-am realizat inainte de a-mi cunoaste sotul, apoi am realizat mai multe impreuna, altele vor avere, glorie sau mare faima, eu mi-am dorit o familie fericita, care o am intr-adevar.
In functie de context, de persoana cu care este si de cunostintele pe care le are, femeia cauta o combinatie armonioasa dintre cele doua planuri: sentimental si profesional.
Este greu sa intelegi sau sa multumesti o femeie dar, nic cu voi nu-mi este rusine - puteti avea tot ce va doriti dar, tot cautati necontenit ceva - uneori nici voi nu stiti ce dar, totusi cautati...
Vrea totul, se multumeste cu putin... armonie in familie, sanatate si fericire alaturi de cei dragi ai ei, toata stima si respectul pentru sacrificiul cel faceti pentru noi, adevaratele DOAMNE ca sa ne simtim noi bine, va sarut miinile!
Lolita, invechita zicala
mneah...asa cum si voi, barbatii, sunteti diferiti.si femeile sunt diferite... femei axate pe materialism.stim cu totii ce vor... femei axate pe sentimentalism. e aici se arunca toate
mai sunt si femei care nu accepta faptul ca barbatul conduce
si etc...fiecare grupa vrea cate ceva
Incep sa fiu sexista ))))))))))))))
Care din ele? Nume, adresa... Mai terminati cu femeile, barbatii etc.Pai cum poti sti ce vrea jumatate din populatia lumii? Sunt oameni diferiti cu personalitatile si trairile lor la fal ca si barbatii.Ca sunt anumite trasaturi specifice e una dar sa stii si ce vor toate...
WooW Flav... nu cred ca va afla nici macar o femeie facand referire la ea insasi ce ar vrea. daramite altcineva . In plus, nevoile omului in general sunt schimbatoare ...intervin atat de multe incat nu poti stii ce vei vrea maine... In linii mari toti ne dorim o cariera, o familie ...copii .echilibru sufletesc si material... insa depinde de fiecare in parte... e prea complicat sa poti gasi raspunsul la o astfel de intrebare...
Nici noi nu stim sigur ce vrem...acum spunem ca ne dorim ceva, iar cand il avem, gata ne-am plictisit de el si vrem cu totul si cu totul altceva...sunt fata, dar sincera sa fiu nici eu nu imi dau seama cateodata ceea ce vreau []
O femeie vrea cee ce vrei si tu, ca barbat...Sa fie fericita, sa fie iubita, respectata... Ce vrei sa ti se faca tie, fa-i si tu ei...
Esti la fel de nelamurit ca si Freud? Mda... femeia este un extraterestru ce trebuie studiat. Tu ce crezi ca vrea o femeie?
Eternul feminin. Flav femeia este o vesnica enigma.de-a lungul timpului cred ca i s-a oferit femeii tot ce era de oferit, pana si nemurirea dar in arta si in versuri. ce sa spun? ar trebui sa le intrebam pe ele direct? mai astept raspunsuri.sotia mea spune ca primeste tot ce-si doreste dar eu ii stiu nemultumirile.asta in particular. dar in general filozofic vorbind chiar nu stiu.si eu ma intreb, citind de curand o chestie de genul; femeia fuste lungi dar minte scurta; oare carei sexul tare? ele care sunt tari in slabiciunea lor? sau noi care santem slabi in dorintele noastre si puterea noastra? Freud si-a pus intrebarea. dar a si raspuns? voi cerceta. poate ajung eu sa elucidez aceasta taina.
Nu ma pot abtine.
Hai sa fim seriosi. Va tot intrebati voi, barbatii, ce vor femeile.
Oare nu acelasi lucru ar trebui sa ne intrebam noi?
O prietena a aflat de curand ca sotul ei o insela de 2 ani! Ii admiram mereu, erau un cuplu frumos, au doua fete... E distrusa tipa. El e total schimbat.Nu mai vrea sa auda de sotia lui, de fiicele sale, tot ce vrea e sa ramana cu cealalta. Dureros e ca asta i se poate intampla oricui.Traiesti o viata langa un om, ca mai tarziu sa descoperi ca totul a fost o mare minciuna. Si te mai intrebi ce vor femeile?
Ce vor barbatii? Asta e intrebarea. Ce isi mai putea dori omu` asta? Au casuta lor, doua fete, asa cum am mai zis, se intelegeau bine, radeau... Mi se pare un cuplu grozav. E drept ca ea a avut ceva probleme de sanatate in ultima vreme...Asta inseamna ca daca nu mai sunt sanatoasa tu, ca barbat, ai dreptul sa fugi la alta? Dupa ce o viata am avut grija de tine?
Ma uimeste ca nu a incercat sa se scuze, nici sa isi ceara iertare...
Asadar, Flav, ce vor barbatii?
Mie, personal, mi-e destul sa am un acoperis deasupra capului, sa nu fiu inselata, sa nu fiu mintita si sa fiu respectata.
Si femeile insala, dar ele o fac cu un motiv. O femeie insala daca nu se mai simte atragatoare, iubita sau daca nu mai e rasfatata, alintata.Si nu se intampla mereu asta. Femeile incearca sa schimbe mersul unei relatii daca vede ca aceasta se inclina, in timp ce un barbat fuge la alta. Asta e diferenta.
Asadar, intrebare ramane:
Ce vor barbatii?
Fiecare dintre noi, suntem unice si cu toate astea ne dorim acelasi lucruri.
Ne dorim sa iubim si sa fim iubite, sa ajutam si sa fim ajutate, sa intelegem si sa fim intelese, sa admiram si sa fim admirate...si asa mai departe.
Cred ca ne dorim doar ce este mai simplu si mai frumos pe aceasta lume.
Este prea mult? Nu cred!
Dragul meu flav, cred ca ai gresit intrebarea?! Ce nu ar vrea de fapt o femeie?
KatomikaTakumi întreabă: