| NoChanceForUs a întrebat:

Rezultand dintr-o intrebare anterioara legata de ou, sirenele sunt creaturi preistorice inrudite cu dinozaurii(desi e logic pentru ca au coada ca si pestii si solzi deci se inrudeste ca si gaina cu dinozauru`), nu au buric pentru ca apar din oua(cel mai probabil icre) DAR desi se trag din dinozauri au sani! pai cum vine asta? Adica si noi ne tragem din dinozauri? Sau din ornitorinci?

11 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Creaturile mitice nu exista in lumea fizica. Dar nici mitologia nu e pura fantezie, e bazata pe alte planuri ale existentei, accesibile si astazi, dar lasate in uitare de majoritatea oamenilor.
N-au nicio legatura dinozaurii (care au existat fizic) cu sirenele (care exista altfel), gnomii, elfii.etc.

| NoChanceForUs explică:

@papillon presupun ca tu faci furori la petrecerile cu tocilari la O-Materie-Care-Nu-Conteaza costumati in soricei in carouri si iepuri roz cu morcovi in fund,nu? Am ghicit?happyE simplu sa dai copy paste la ceva de pe net,dar imaginatia vad ca e ceva ce lipseste cu nesimtire din voi in omentul de fata(si din pacate e mai complicat decat copy-paste). Pacat,fara ea sunteti NIMENI.Ah,ca sa vezi, v-am nimerit.^^ O zi buna, sa-mi spui cum a fost la petrecerea soriceilor virgini din semestrul asta.happy

| NoChanceForUs explică:

Da,ce spui tu @fanatic este destul de dovedit de Darwin, dar aici era doar un exercitiu de imaginatie, pe care lumea il pica cu brio.happy

| NoChanceForUs explică:

Some people are afraid of these salamanders because they confuse them with amphiumas (AM-fee-yoo-muhs), which give a dangerous bite.
Mda...auzisem ca musca de la niste pirati de pe net care faceau filme si muzica.

| NoChanceForUs explică:

@lila : Era paine de secara sau din faina integrala?

| smashedblackfox a răspuns:

Sunt mamifere?laughing nu stiu, sirenele sunt creaturi imaginare, pescarii cica le-ar fi inventat-->un barbat viseaza la sani-->un marinar viseaza la creaturi cu coada si e barbat-->sirenele au sani!
capish?

| Dominicc a răspuns:

Noi? uneori vedem persoane din jur... ca se comporta ca niste maimutoi. ca niste gainii fara cap. etc etc etc.

fiecare cum ii sta mai bine.

| Cezar a răspuns:

rolling on the floor Sunt de acord cu papillon

| lila_1550 a răspuns:

Sirenele niciodata nu au existat.fac parte din mitologia greaca.Sirena este o ființă fabuloasă, cu aspect de femeie, cu picioare și aripi de pasăre, mai târziu cu coadă de pește, care, prin cântecele ei, ademenea pe corăbieri în locuri primejdioase, unde aceștia își găseau moartea.si noi nu ne tragem nici din dinozauri nici din ornitorinci.

| lila_1550 a răspuns:

pentru NoChanceForUs...stai linistit ca te lovesti la ceas! pentru copii trebuie sa le dai mura in gura mai ales cu intrebarile pe care le pun.acum daca am copiat sau nu nu-i treaba ta, una la mana si a doua la mana specimene ca tine am intalnit si i-am mancat pe paine asa ca, decat sa critici, du-te sa ti-o manevrezi ca si asa nu cred ca ai ce discuta cu soricei virgini...nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ne tragem din maimute, e adevarat ca ideea nu-mi apartine, dar maimutele sunt singurele mamifere care au inceput sa foloseasca unelte, multe obiceiuri umane se observa si la cimpanzei.Sirene n-am vazut prin cartile de specialitate, dar la unele nasteri umane mai apar malformatii ale picioarelor ce seamana cu corpul unei sirene, cand se va naste un copil cu solzi pe piele, atunci voi privi cu admiratie si compasiune pestisorul meu din acvariu, deocamdata ii arat pisica.

Întrebări similare