Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3173541intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
26 Oct
SATI 306.084AFISARI
199.309VIZITE
181.713V. UNICI

Bunahappy am facut aseara schimb de telefoane cu cineva.acum am un Samsung Galaxy S.insa cand bag cartela sim si deschid telefonul imi cere un cod pin de deblocare sim pentru retea. Ce ar trebui sa fac?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Pai telefonul trebuie atuncea DECODAT.pentru ca este codat intru-un "cifru" pe care numai cartelele lor le poate citi.Ale noastre au alte smecherii.Deci trebuie decodat. O zi buna.

 • 15 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Pai in ce retea a fost telefonul? si tu in ce retea vrei sa-l folosesti? Poate e blocat intr-o singura retea! si in reteaua ta nu merge! In cazul asta trebuie deblocat! >service!
 • a răspuns:
  Probabil acel telefon este codat la una dintre firme Orange, cosmote sau Vodafone si accepta doar simuri de la compania respectiva.
 • a răspuns:
  Daca e pe Orange codul e : 0000
  Daca nu merge ar trebui sa intrebi persoana cu care ai facut schimb sau sa te duci sa intrebi pe cineva care e in domeniu.
 • a răspuns:
  Pai depinde ce cartela ai.Si depinde si telefonul in ce retea este blocat.Pentru ca daca ai de exemplu cartela Orange si il itroduci intr-un telefon blocat pe comote, nu o sa iti mearga. M-am informat despre intrebarea ta si da este o diferenta intre cele 2.
  Pentru ca daca ai cartela Orange si telefon cumparat de la Orange iti va merge. Dar in schimb nu iti va merge invers.
  O zi buna.
 • a răspuns:
  Ce trebuie sa faci?
  pai sa bagi pinul de deblocare, dar incearca cu alta cartela poate nu iti mai cere cod pin iar daca nu merge inseamna ca trebuie sa faci rost de pin!
 • a răspuns:
  Incearca codul pin al retelei respective. Daca este activata optiunea protectie PIN, trebuie sa introduci pin-ul retelei respective. Doar cu exceptie, daca cel cu care ai schimbat telefonul a schimbat el pin-ul cu unul preferat lui, trebuie sa mergi la un service de telefoane mobile ca sa-l deblocheze.
 • a răspuns:
  Incearca 111 sau 1111. la Samsung de obiei codurile sunt formate doar dintr-o cifra repetata de cateva ori. Cel mai bine e sa intrebi persoana de la care ai luat telefonul
 • a răspuns:
  Buna, daca iti cere codul pin pur si simplu atunci e pinul tau, daca iti cere pinul de retea inseamna ca telefonul e pe alta retea fata de cartela ta pe care ai introdus-o si atunci trebuie sa il duci la un service pentru a ti-l decoda, sau cauta pe google coduri de decodare retea pentru Samsung galaxy s., eu am gasit o data asa un cod si nu am mai platit 30 de lei decodatul la un service, ce sa zic, bafta!
 • a răspuns:
  POi telefonul e odat pe alta reteasad
  Trebuie sa te duci la un service sa ti-l decodeze...
 • a răspuns:
  Pai contacteaza acea persoana si cere-i codul pin.
  Doar persoana respectiva il poate avea.
  Baftha!
 • Raspuns anonim:
  Nu stiu ca si mie mi sa intlamplat la fel
 • Raspuns anonim:
  Daca iti cere pinul bagi pinul cartelei tale daca iti cere un alt cod trebuie sa mergi sa-l decodezi e ca si cum ai avea un calculator foarte vechisi vrei sa-i pui o memorie externa si vezi ca nu o citeste cam asa merge si c telefonul dar aici nici cartele nici telefonul nu sunt devina vezi din ce retea era acea persoana si cumpara-ti si tu o cartela (sau fa ceva si transferate)pe aceeasi retea c asa merge. De ex:daca ai o cartela de Vodafone sau alceva nu o sa mearga la un telefon care a fost cumparat la ABONAMENT de la un partener orangre(o sa-ti ceara acel cod pe care nu ai d unde sa-l iei) dar dc iti cumperi un telefon dint-un magazin partener la LIBER poti sa bagi orice cartela vrei c nu iti cere nimic big grin
 • Raspuns anonim:
  Sa bagi cod pin
 • explică:
  Telefonul este cumparat din franta, si este de la Orange... iar cartela mea e tot de la Orange. Sa inteleg ca singura varianta e sa merg la un service?
 • a răspuns:
  Ceau suna de pe alt numar la numarul 444 si acolo vorbeste un robot astepti pana iti spune de 0 si dai acolo si ii explici problema ta si daca ar putea sa nu-ti mai ceara codul. Mi-e mi-a functionat happy