| teodora310 a întrebat:

cum se pune underline pe xperia x10 mini? thanks.
funditaaa!

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Pai in primul rand spune ce OS are, Android este? Cred ca da ca familia Experia e cu Android (ca si samsugurile galaxy si la fel ca LG optimusurile, toate cu sistem de operare android).
Acum, raspunsul la intrebarea ta, ca sa fie mai usor, intarce telefonul in modul landscape (tine-l pe lung sa zicem asa, si apare tastatura QWERY daca nu ai setat-o si pe modu Portait). Asa, tii teluu in landscape, in stanga tastaturii scrie \? 123, dai pe el si unde e minusu, cand apesi pe ALT va aparea underlineul ( asta-i nu? _ ).
Casa iti fie mai usor cauta pe Android Market o alta tastatura, poti lua tastatura de la Android Gingerbread, o gasesti pe Market.
Si eu am Android, un LG Optmimus One si are doua tastaturi digitale: tastatura Android (toate tellurile cu Android o au ca dafault si e neagra si mai greu de umblat pe ea) si mai am o tastatura de la LG, tastatura LG ( e alba, merge mai bine si e mai bine proportionata).
Uite aici o tastatura mai bine proportionata: https://market.android.com/......s?/details dai install, intra in contul Google cu care ai intrat si pe telefon (fa-ti unul si intra pe market la telefon si intra apoi in gontul Google si intra cu acelasi cont si pe PC si poti intala de pe PC in telefon prin conexiunea wi-fi).
Daca ai intrebari adauga-ma la prieteni si cand vei pune o intrebare lagata de android iti voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.
PAPA! wave

0 răspunsuri: