Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3114485intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
25 Mai
SATI 255.078AFISARI
155.260VIZITE
141.719V. UNICI

Ce inseamna icloud si Itunes? Funda!Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  ITunesc =
  iTunes este o aplicație gratuită care te lasă să organizezi și să redai muzică și videoclipuri digitale pe computerul tău. De asemenea, e un magazin care are tot ce-ți trebuie pentru a te distra. Asta îl face locul perfect pentru a asculta, vizualiza, citi, reda, explora și cumpăra.
  iCloud= iCloud este o aplicatie care iti stocheaza conţinutul(poze, contacte..etc ) — îţi permite să accesezi fotografiile, calendarele, contactele, documentele şi multe altele, de pe orice dispozitiv foloseşti. iCloud este încorporat în fiecare dispozitiv nou cu iOS. happy

 • 5 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Itunes este o aplicatie Apple de unde poti cumpara muzica iar iclouds este un spatiu de depozitare.
 • a răspuns:
  ICloud : E un serviciu de hosting al Apple, practic, pe site-ul respectiv al iCloud poti uploada fisiere si sa le partajezi cu cine vrei
  iTunes : Este o aplicație software, prezentată pentru prima dată de către compania Apple la 10 ianuarie 2001, utilizată pentru redarea și organizarea fișierelor muzicale audio și video.Se mai poate conecta la iTunes Store pentru a descărca melodii, videoclipuri muzicale, emisiuni TV, jocuri pentru iPod.
 • a răspuns:
  Icloud este un spatiu in care poti stoca date iar itunes e un spatiu care are stocata muzica!
 • a răspuns:
  Dupa cum poti observa, aceste cuvinte au un I in fata care vine de la IPhone. Sunt niste aplicatii sau ceva de genul, care apartin celor de la Apple.
 • a răspuns:
  ITunes este un program compatibil atat cu: PC, laptop-ul, notebook-ul macbook-ul etc, cu sisteme de operare:Windows (incepand de la xp sp3 pana la ultimul) iar la mac (nu conteaza versiunea), cat si cu smartphone-ul, de la Apple desigur.
  Din el poti cumpara muzica si filme, si poti sincroniza device-ul Apple cu celalat device la care este conectat pe USB.
  ICloud este un serviciu oferit de Apple in care poti stoca unule lucruri de care ai nevoie dar nu ai destul spatiu pe telefon(ai nevoie de o conectiune la internet cat decat decenta). Prin el poti vedea de pe PC, notebook, etc... notitele din telefon, evenimentele din calendar, etc... Cel important subserviciu din ICloud este Find my IPhone (u el iti poti localiza telefonul atata timp cat acesta are: baterie(deci este pornit), conexiune la internet, dar si semnal gps.
  Sper ca te-m ajutat!
  Merit FUNDA? :s