| Aishaa a întrebat:

Cum dau funda?big grin

Răspuns Câştigător
| TicTacUser a răspuns:

Te duci la Intrebarile mele...si alegi ce intrebare ai pus.deschizi si ai raspunsurile.alegi din stanga mai jos de raspunsu primit ai o funda. apesi pe ea.imi dai mie funda? pls...sad. am nevoie.soro

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În dreptul fiecărui răspuns este o fundă gri.
Răspunsul care îl vrei premiat dai clic pe fundiță gri și încă un clic pe ok.
Acea fundiță se va transforma în portocaliu.
Pa, pa.

| Mary Marry a răspuns:

Pai dupa ce ti se raspunde, citesti toate raspunsurile, vezi care te-a ajutat cel mai mult si dupa ce te-ai hotarat in dreapta-jos este o funda gri si cand dai pe ea se face portocalie. Ei da Clik stanga pe funda de la raspunsul care te-a ajutat cel mai mult si gata ai pus fundita.

Sper ca ai inteles.

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Pai dup ce apar raspunsurile vezi ca este o fundita la sfarsitul comentariuluii acelei pers.

| pwp a răspuns:

In dreptul fiecarui raspuns este o fundita, si dai clik la utilizatorul care vrei sa i-o dai

| Florin7255 a răspuns:

La fiecare raspuns ai in dreapta o funda pe care dai click? Dami-o mie tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La un raspuns, in partea dreapta langa el apare o funda(panglica) gri, dai pe ea si iti apare o casuta in care scrie sa confirmi daca esti sigur/a ca vrei sa declari raspunsu` castigator, dai ok sau da ce iti apare acolo si gata ai dat funda big grin

| acdcfan a răspuns:

Iti apare o funda gri in dreapta fiecarui raspuns. Dai click in dreptul raspunsului pe care tu il consideri cel mai bun.

| Cena234 a răspuns:

Cand raspunde cineva la intrebarea pe care ai pus-o in dreapta ecranului apare o fundita si dai pe ia la fiecare membru care raspunde apare o fundita si dai in dreptul carei vrei sa-i dai fundita.