Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3173631intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
StarShinerS
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
27 Oct
SATI 288.475AFISARI
186.891VIZITE
170.981V. UNICI

Cum recuperez un email sters din greseala?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  În primă fază, mesajele şterse din Inbox trec prin fişierul Trash. Dacă ai şters mesajele şi de acolo fără a le verifica mai întâi sau dacă ai setat opţiunea ca odată şterse din Inbox mesajele să nu mai ajungă în Trash, atunci ai o problemă.

  Cu toate acestea, e-mailurile nu dispar imediat de pe hard disk, ci sunt marcate pentru a fi şterse pentru totdeauna ulterior, abia după ce închizi programul. În funcţie de cât timp a trecut de când ai apăsat butonul "Delete", este posibil să le recuperezi, cu ajutorul unui instrument special creat pentru aşa ceva, potrivit eHow.com.

  1. Lasa fereastra de mail deschisă, daca tocmai ţi-ai golit folderul Trash.
  2. Descarcă un program de recuperare a e-mailurilor, cum ar fi Recover My Email, Repair PST sau Email Recovery.
  3. Mergi la opţiunea "Open Email Data File" sau la o opţiune asemănătoare, în functie de programul instalat. Foloseşte bara de navigare din partea stângă a ecranului, pentru a găsi folderul în care este localizat programul tău de e-mail.
  4. Dă click pe fişierul de e-mail care are extensia ". pst". Apasă pe butonul "OK". Aşteaptă ca programul să caute mesajele şterse.
  5. Caută prin lista de e-mailuri recuperate şi vezi dacă îl găseşti şi pe cel cu pricina, pe care îl vrei înapoi. Dă click pe el şi apoi alege "Save as PST", pentru ca mesajul să fie trimis inapoi in Inbox. Repetă procedura în cazul fiecărui mesaj pe care vrei să-l recuperezi.

 • 1 răspuns RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Din recycle bin