Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2984207intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
27 Aug
SATI 276.318AFISARI
119.481VIZITE
106.137V. UNICI

Cum se poate trimite mesaje de la calculator pe un numar de telefon mobil, al firmei RDS. Urgent. va rog ajutati-ma. Spuneti-mi pasii! Sper ca nu trebuie instalat nimic in calculator...pentru asa ceva! Precizez ca nu cunosc adresa de email al omului respectiv, am doar numarul lui de mobil.Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Hei m-ai facut curios asa ca am dat un scurt search pe google si am gasit asta: intra pe siteu asta completezi ceea ce iti cere scrii mesajul si trimiti.
  http://www.txt2day.com/
  sper ca e bun.
  P. S stiu ca e gratis.

 • 12 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Din cate stiu nu poti sa trimiti mesaje de pe pc pe mobil sau fix.Doar de pe telefon pe telefon.Incearca sa il suni si sa ii ceri adresa de mail si ii trimiti mesajul pe mail.Sau rescrie mesajul de pe comp pe telefon si apoi il trimiti.
  a răspuns (pentru ゼロの):
  Stiu precis ca se poate! Colegii mei trimiteau de la calculatorul scolii si erau veseli ca profii nu stiu ce fac! Si trimiteau in toate partile ca nu plateau nimic! Acum, nu sunt in orasul meu si n-am cum sa-i contactez. dar stiu precis ca exista o metoda! Am deschis email-ul si acolo unde e trimitere email nou apare si SMS. Dar nu-mi iasa, nu apare ...Romania, ci alte tari! te uiti un pic sa-mi spui cum sta treaba?
  a răspuns (pentru ゼロの):
  Am tot incercat..Ramane "mut". Mi-am trimis chiar mie, am vrut sa fac o probă. Nu merge, sunt amagiri. dar iti dau fundita inzecită pentru ca ai facut totul sa ma ajuti. Multumesc.
  a răspuns (pentru ゼロの):
  Asta nu o pot face toate pc-urile
  - Ascunde conversatia (3 răspunsuri)
 • a răspuns:
  Hei, multumesc pentru funda.Am mai gasit un site care merge, dar ai numa 10 sms gratis apoi trebuie sa castigi credite prin diferite metode si mai trebuie sa iti faci si un cont:http://www.free--sms.com/ro/index.go
  Si uite mai multe siteuri de unde poti sa alegi:
  http://trimitesms.blogspot.de/
 • a răspuns:
  Rectific: Cum se pot trimite mesaje de la calculator pe un numar de telefon mobil, al firmei RDS. Urgent. va rog ajutati-ma. Spuneti-mi pasii! Sper ca nu trebuie instalat nimic in calculator...pentru asa ceva! Precizez ca nu cunosc adresa de email al omului respectiv, am doar numarul lui de mobil.
 • a răspuns:
  O, nu, n-ai inteles intrebarea mea. Problema mea e alta...nu duc lipsa de inspiratie in compunerea mesajelor, e vorba ca nu pot trimite de pe PC pe mobil!
 • a răspuns:
  Asta nu o pot face toate telefoanele si pcurile
 • a răspuns:
  Htt:trimite sms.blogsot de /
 • a răspuns:
  0769372872
 • a răspuns:
  Cf?
 • a răspuns:
  VREAU, ca pe acest numar de telefon sa trimit mesaje.