Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172682intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
24 Oct
SATI 304.344AFISARI
197.285VIZITE
180.084V. UNICI

Hei TPU! Am nevoie de ajutorul vostru.

Acum 2 zile sora mea a mutat Pc-ul cu birou cu tot in camera alaturata.A scos toate cablurile si le-a montat la loc dar cand am pornit calculatorul nu ma mai puteam conecta la internet.Am un router Huawei de la cilcknet care e aprins toate led-urile sunt ok ca si pana acum dar in casuta aceea din stanga jos de langa ceas unde e local area connections, imi apare un x mare si rosu si daca tin cursorul pe el imi apare "No connected-Connections are available" si mai jos imi apare "broadband connection" si daca dau "connect" introduc Id-ul si parola care sunt corecte sigur si imi apare"Error 651: The modem(or other connecting decive) has reported an error.

Am sunat la romtelecom si mi-au zis ca problema nu e de la ei, e ori din vina unui cablu ori de la placa de retea.Am incercat cu alte cabluri care le-aveam de rezerva dar e acelasi lucru.

Ce nu inteleg eu este ca mie nu-mi mai merge nici sa ma conectez la Wi-Fi cu telefonul,deci daca nu e de la modem de ce nu merge? Si ce-as putea sa mai fac? Nu vreau sa ajung cu el la service.

Daca e din vina placii de retea, cum as putea s-o reinstalez singura?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 6 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  10 lei si te rezolv eu in 5 minute. happy

  in principal ar trebui sa schimbi cablul ala cu altul nou si apoi sa faci un disable/enable la placa de retea.

  Daca nu merge nici asa, schimb-o dupa ce te-ai asigurat ca cu driverele originale reinstalate nu se imbunatateste nimic.
 • a răspuns:
  Cablul care vine de la ISP (in cazul tau de la ROMTELECOM) trece prin perete, se conecteaza la modem. De la modem vine prin 2 metode: Wi-Fi + Cablul ADSL.


  Daca sor-ta o mutat cu tot cu router, trebuia sa traga si cablu prin perete, ca sa se poata conecta la PC. Dar totusi nu cred ca asta e problema, fiindca tu ai zis ca "A scos toate cablurile si le-a montat" + " e aprins toate led-urile sunt ok ca si pana acum".


  Cablul "internet" este conectat la router? (Cel care vine de la ei, prin stilpuri si perete)
  explică (pentru 0х00000001):
  Da,toate cablurile sunt conectate si acum merge si sa ma conectez prin wireless la telefon dar net-ul inca nu mergestraight face
  a răspuns (pentru notsurewhoiam):
  Pai vrei sa zici ca toate cablurile sunt conectate, tu stai de pe Wi-Fi, iar netul nu lucreaza? O_o

  Wi-Fi-ul este tot de la acelasi router?
  - Ascunde conversatia (2 răspunsuri)
 • a răspuns:
  A uitat parola trebuie sa o bagi manual ca asa patesc si eu
 • a răspuns:
  Pai, poti suna din nou la ei si sa ii rogi sa te ajute sa configurezi din nou net-ul pe pc spunandu-le ca ai sters din gresesala contul de net. Daca spun ca nu te pot ajuta, insista spunandu-le ca sunt obligati sa te ajute la configurarea device-ului la internet (chiar sunt).