Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3006630intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
8 Oct
SATI 272.743AFISARI
157.307VIZITE
142.524V. UNICI

Salut! cum poti schimba IP calculatorului?

DAU FUNDA! la ce raspuns e bun!Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Daca-i IP local, adica esti in retea in spatele unui router de exemplu, este simplu de schimbat http://www.wikihow.com/Change-your-IP-Address-(Windows)

  Daca-i vorba de IP-ul global, ala care-l ai de la furnizorul de internet (ISP), acesta nu poate fi schimbat. Daca-i ip dinamic se schimba singur o data la nu stiu cata vreme, in functie de furnizorul de internet. Apropo, calculatorul pe internet este identificat in functie de IP-ul global, cel local avand insemnatate numai la nivelul retelei din care face parte PC-ul

 • 13 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Nu va complicati cu programele care spun ca pot schimba adresa IP globala, deoarece fizic si legal nu se poate. Programelele de genul acesta cel mult pot sa-ti interpuna automat un server de proxy intre IP si net, ceea ce este in principiu acelasi lucru cu a te conecta manual la un server de proxy. Adresa data de furnizorul de internet nu ai cum sa o schimbi, fiindca practic iti este atribuita dupa ce serverul ce-ti gestioneaza conexiunea la internet ti-a verificat MAC-ul placii de retea sau anumite caracteristici ale modemului prin care se realizeaza conexiunea. Cel mult poti pacali serverul furnizorului astfel incat sa te conectezi cu o alta placa de retea sau modem decat cele cu care ai fost inregistrat, dar chiar si asa IP-ul ramane deoarece asupra acestuia nu ai control si-ti este atribuit de catre furnizor. Apropos a te conecta la un site printr-un server de proxy nu este nici pe departe acelasi lucru cu a-ti schimba adresa IP. Dupa cum au amintit si altii mai sus, adresa data de furnizor nu poate fi schimbata decat daca faci cerere la ISP.
 • a răspuns:
  Tin sa mentionez ca adresa IP poate fi urmarita si prin servere de proxy, chiar mai bine decat daca nu le-ai fi folosit, deoarece prin servere de proxy lasi multe urme.
  a răspuns (pentru GeosBIOS):
  Este ilegal sa folosesc un program de schimbat ip-ul?
  a răspuns (pentru xBlueEyes):
  Depinde la ce fel de program si la ce IP te referi. In principiu nu ar trebui sa fie ilegal. IP-ul local poti sa ti-l schimbi cat se poate de legal si din sistemul de operare.
  - Ascunde conversatia (2 răspunsuri)
 • a răspuns:
  Http://xux.ro/program-de-schimbat-ip cel mai bun si cel mai usor de folosit!
 • a răspuns:
  Frate... mai bine lasa-ti ip ul asa cum e am incercat zeci de metode de a-mi schimba pc-ul moca dar nu nu fuctioneaza Daca tu chiar vrei sa il schimbi fa cerere la reteaua ta de net
 • a răspuns:
  IP real dat de firma de net: faci cerere

  IP afisat pe site-uri: folosesti proxy.
  a răspuns (pentru hunterpainting):
  Eu am nevoie sa intru pe omegle, pentru ca sunt banat:-) dar am observat ca daca folosesc proxy nu ma pot conecta cu video...pe mine ma poti ajuta cu ceva?
  - Ascunde conversatia (1 răspuns)
 • a răspuns:
  Iti iei programul IP changer, dar iti cere licenta...
 • a răspuns:
  Dai reset la modem lolll... si mai e un mod suni la aia de la firma ta daca ai ip din ala Dinamik cum ar fi 192.168.1.* si trebuie sa ii platesti nu stiu cat 5 euro sau nu stiu cat si iti schimba Ip-ul sper ca te-am ajutat pls funda!
 • a răspuns:
  Ip Changer il gasesti pe thepiratebay.se cu tot cu licentawinking
 • a răspuns:
  Nu stiu
 • Eu nu am un raspuns.Am o problema si sper sa ma puteti ajuta.Joc boyaa texas poker si puteam intra de pe acelasi laptop pe doua adrese de facebook sa ma jok.Pe facebookul meu si pe al prietenului meu.Ei acum nu ma mai lasa sa intru nici de pe laptopuri diferite.Ma refer sa jucam la aceeasi masa...Imi spune urmatoarele: failed to join this table. same IPs cannot sit at one table.Va rog daca ma puteti ajuta.Va multumesc