Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3115307intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
MediaDOT.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
27 Mai
SATI 195.167AFISARI
119.060VIZITE
109.416V. UNICI

TPU :Apple Sau Samsung Galaxy,iOS sau Android, si de ce?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Android vs iOS

  Android şi iOS, sistemul de operare ce stă la baza dispozitivelor Apple, sunt eroii principali ai unui război epic de care ne vom aduce aminte peste ani, aşa cum ne amintim acum, cel puţin cei mai bătrâni dintre noi, de alte bătălii celebre precum Internet Explorer cu Netscape sau Microsoft şi Apple.  Unul din păcatele noastre, ale utilizatorilor, este ataşarea pătimaşă de un simbol şi susţinerea acestuia dincolo de graniţele raţiunii. Ne place X sau Y pur şi simplu, fără să analizăm pragmatic, la rece, situaţia. Exact aşa facem şi când luăm partea, justificat sau nu, Android-ului sau iOS-ului. Niciodată un utilizator pătimaş nu va recunoaşte că favoritul lui este dezavantajat în faţa rivalului.  Aşa că, fără patimă si fără să mimez obiectivatate (ar fi o minciună să pretinzi ca eşti obiectiv cand subiectivisumul este cel care dă personalitate ideilor) o să vă spun adevărul gol-goluţ: libertatea este cea care face diferenţa dintre Android şi iOS.  Ca unul care are şi căruia i-au trecut prin mână de-a lungul timpului telefoane şi tablete din ambele părţi ale câmpului de luptă, am observat de fiecare dată acelaşi lucru. Android-ul este un sistem de operare care dă utilizatorului o mare libertate de utilizare şi configurare, pe când iOS, uneori pe bună dreptate, alteori artificial şi de neînţeles, te constrânge să urmezi o anumită cale. Că e bună sau nu, nu ai de ales (jailbreak-ul nu intră în discuţie).  Şi, ca să fie clar, nu-mi place ca cineva, fie el şi Apple, să-mi impună o anumită linie de la care nu am voie să mă abat. Ştiu, foarte mulţi dintre voi găsiţi suficiente instrumentele puse la dispoziţie de Apple şi nu vă pasă că nu puteţi schimba un anumit aspect. Dar mie, şi sunt mulţi asemenea mie, îmi place să-mi configurez telefonul sau tableta după cum mi se pare potrivit.

  Concret. În Android pot să instalez o tastatură...

 • explică (pentru kaBooMx):

  Importat e ca m-ai lamurit mersi mult :*

  - Ascunde conversatia (1 răspuns)
 • 9 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • explică:
  Va multumesc pentru raspunsuri v-as fi dat la toti funtitza dar..nu mai am big grin cum ar veni
 • a răspuns:
  Apple deorece si eu am crezut ca Apple nu e asa de bun dar m-am convins.De ce? Pentru ca la momentul de fata, Apple ar fi cea mai tare companie.Defapt Apple e cea mai tare companie dar acum bataia e intre Samsung si Apple.Depinde daca vrei sa iti iei telefon.Deci daca ar fi sa aleg intre Samsung si Apple.Pai nu pot alege intre Sasung si Apple dar red ca deocamdata Apple e foarte performat.
  a răspuns (pentru tl34):
  De fapt, Apple e cea mai mare firma ( nu pentru mult), dar in anul 2012 Samsung a avut best sells la telefoane mobile.
  - Ascunde conversatia (1 răspuns)
 • a răspuns:
  Samsung galaxy pentru partea hardware.
  Apple iOS pentru viteza oferita.
 • a răspuns:
  Samsung galaxy
  android!winking am auzit niste chesti despre Apple cu niste programe si de atunci nu imi mai plac, eram si eu fan Apple!
 • a răspuns:
  Samsung Galaxy este mei performant
 • a răspuns:
  Apple pentru ca e mai bun!
 • a răspuns:
  Apple