Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3173189intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
25 Oct
SATI 299.651AFISARI
194.248VIZITE
177.427V. UNICI

Am un Samsung Galaxy S PLUS si aveam un model de deblocare si varamiu a incercat de prea multe ori sa deblocheze dar nu a reusit si acum imi apare: "Prea multe incercari de introducere a modelului" si loc pentru emal(cont google) si parola, dar am uitat contul, am facut si alt cont pe google dar tot nu mergea. Nu stiu ce sa fac sa il deblochez. ajutati-ma!Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • a răspuns:
  • a răspuns:
    Intra pe Google Play de pe PC si vezi acolo ce cont aveai pentru ca eu am Samsung Galaxy Y Duos si cand ma loghez pe Google play se activeaza contul; l si pe PC! Asa si cauta acolo contul si dupa il scrii acolo unde iti cere si se deblocheaza!
  • Am un Samsung Galaxy S PLUS si aveam un model de deblocare si varamiu a incercat de prea multe ori sa deblocheze dar nu a reusit si acum imi apare: "Prea multe incercari de introducere a modelului" si loc pentru emal(cont google) si parola, dar am uitat contul, am facut si alt cont pe google dar tot nu mergea. Nu stiu ce sa fac sa il deblochez. ajutati-ma!