Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172009intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
StarShinerS
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
21 Oct
SATI 236.681AFISARI
150.908VIZITE
138.756V. UNICI

Buna! Cine a citit cartea JURNALUL UNUI PUSTI? Puteti sa-mi faceti un rezumat?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Ne-a citit odata in clasa un coleg happy. ii ff faina, ti-o recomand, insa nu-ti pot da rezumatul sad... da poate gasesti pe net big grin.

 • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Te-am prins mariusmania te-am spus la TPU si am scris ca vrei sa faci un rezumat pentru teme si am scris constinut ilegal,aici la TPU, NU este voie sa faci teme, o sa fi suspendat sau cere-ti scuze la tpu.ro
 • a răspuns:
  E superbă! Şi cam ciudată...
  Descrie înâmplările pline de haz ale unui puşti ( acasă, la şcoală, cu prietenii) care are cam 10-14 ani, un frate mai mare, un frate mai mic, el fiind cel mijlociu.
  Este plină de haz, aventurile şi micile pozne şi călătorii se împletesc fantastic cu coperta colorată şi frumos împodobită, iar la finalul cărţi mai găseşti şi concluzia puştiului cel trăznit.
  Sincer mie mi se pare că seamănă cu "Cireşarii" sau chiar cu "Amintiri din copilărie", doar că e ceva cam îndrăzneaţă în conţinut, nu ştiu cât de bine este asta, dar oricum este haioasă, iar la vârsta ta merge.
  Sper că te-am ajutat!
  Cu bine!
 • explică:
  Sal, eu am citit cartea acum 2 luni, dar am cam uitat din ea. Sunt clasa a 8 a si e imposibil sa ne dea o astfel de carte de citit pe vacanta. Mie imi trebuie pentru parinti. Daca vrei sa-ti dovedesc ca am citit pot sa iti fac un rezumat scurt.