Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
CONCURS ---> Ce planuri ai in vacanta de vara? Participă la concurs si poti castiga o invitatie la unul din cursurile tinute de Fundatia Calea Victoriei!
Și acum când vă scriu, este zgomot. Unde mă pot duce câteva zile măcar să mă pot odihni in voie, stau la bloc, de casa nu am bani?! Va rog mult, orice răspunsuri sunt bine- venite! Va mulțumesc...? (mai mult)
Salutare, De Halloween se oferă cadouri cunoscutilor, cum se practică în alte țări?
Știe cineva restaurante aproape de București, dar care sa nu fie prea cunoscute?
Care-i faza la jocurile de noroc cu x rotiri gratuite si nu stiu cati ron de bun venit.Sa mi raspunda cineva care se pricepe
Vă place să lucrați pentru alții? Cum vă simțiți când munca voastră este subapreciată, iar alții, care poate nu o merită, se bucură de rezultatele eforturilor voastre și de contribuția...? (mai mult)
Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu o recomandare pentru un restaurant sau local din Timișoara unde se servește Varză à la Cluj? Mulțumesc anticipat!
Trebuie sa ma recuperez dupa o boala…as vrea sa stiu daca as putea merge la o manastire o Luna (platesc nu e problema)dar sa stau o Luna vara in liniste si mancare manastireasca…stie cineva?
Salut! Sunt din Bucuresti si as vrea sa imi iau un mijloc de transport prin oras care e mai eco asa, ori o trotineta electrica ori o bicicketa electrica, voi ce imi recomandati?
Bună, fetele! Voi vă mai găsiți haine care să vă placă în mall, sau doar eu am problema asta? O pereche de blugi buni care să se așeze bine o găsesc foarte greu, mai bine spus, deloc :))...? (mai mult)
Bună, eu in generală nu am avut deloc prietene vreo 2- 3 maxim, cu ele ieseam, stateam mereu pe afara etc. Dar una din ele s- a mutat, cu una m- am certat grav si alta nu poate iesi (nu prea mai pastrez...? (mai mult)
Buna, voi ce lucrați? Există salarii mai mari de 4.000- 5.000 de lei? Și cât trebuie să muncești ca să primești banii ăia? Ținând cont că jumătate îi împarți cu statul, ca să iei tu ...? (mai mult)
Pana la ce varsta credeti ca este normal sa te duci in cluburi?
De ce unii oameni preferă să se chinuie în loc să facă parte din tabăra câștigătoare, tabăra învingătorilor, tabăra celor care stau cu burta la soare făcând nimic, în timp ce muncitorii...? (mai mult)
Este vreo zona in Mamaia unde exista mai multe cluburi de noapte f apropiate? (ca in centru vechi-Bucuresti)
Salutare, de mulți ani am observat că produsele la casă costă, de exemplu, 3 lei 99, 4 lei 99, 5 lei 99. Adică cum? Ce înseamnă 3 lei 99? Este 3 lei sau este 4 lei? Dacă nu ai un ban, ...? (mai mult)
De la ce vârstă ai voie in one club?
Cât a fost biletul de VIP 5 days pass la Beach Please anul trecut? Și cam cât ar fi acum fix când se bagă? Câteva idei când s ar băga pentru cumpărat?
Buna, ati fost careva la McDonalds si ati cerut inca o pastila de carne in plus? De exemplu, la McChicken, sa va puna 2 snitele. Se poate asa ceva la noi? La aparatele cu touchscreen nu pot adauga carne...? (mai mult)
De multi tineri nu se simt bine in club? Adica vad grupuri mici, baieti si fete, beau, danseaza. Dar baiatul si fata nu danseaza impreuna cu adevarat. Parca e o bariera intre ei. El se uita dupa...? (mai mult)
Ce faceți azi, sâmbătă, pe vremea asta rece și nu foarte prietenoasa?
Hei TPU, dacă un scriitor are în povestea sa mai multe personaje iar fiecare personaj sa aibă personalități diferite, un mod unic de gândire, un comportament diferit, credeți ca el ( scriitorul...? (mai mult)
Salutare, voi cumpara un bilet la comic con pentru anul asta. Intrebarea este, trebuie sa-l printez neaparat sa pot arata biletul de pe telefon?
Bună! Bijuteriile de la Pandora sau Splendor sunt de calitate? Țin mult? Vreau să îmi iau o brățară suflată cu aur galben sau roz. Mulțumesc pentru răspunsuri!
Cum vi se pare să fii cinstit, corect, muncitor și să fii muritor de foame sau să fii viclean, perfid, și să ai de toate în casă?
Buna ziua! Am o întrebare Toată vara am fost la pescuit pe sălbatic pe râu dar nu am reușit să prind ceva mai mare de 1kg As dori niste sfaturi ce sa pun în ac, ce sa fac, unde sa lansez, cum...? (mai mult)
Bascis. Voi ce parere aveti? Mie imi pare nesimtit sa il treci pe nota. S- a intamplat asta astazi la un restaurant. Singura lui munca a fost ca mi- a adus cocktail- urile cerute. Eu inteleg dpdv ...? (mai mult)
Care sunt cele mai plăcute/distractive activități ce le faceți la bunici la țară in timpul vacantei de vară?
Dacă adaug o pastila de tanisol în 100 litri vin Vinul mai fierbe? Va rog scrieți urgent
Bună TPU, stiti vreun club retro in Bucuresti care sa promoveze doar muzica și style ul anilor 70, 80, 90?
Este adevărat că, dacă ajungi boschetar, oamenii te pot răpi și să facă experimente pe tine? În afară de faptul că aruncă cu pietre, te scuipă, te înjură și cine știe câte alte atrocități...? (mai mult)
Mai sunt festivaluri ca Untold în Europa? Festivaluri mari cu mulți artiști!
Salut! Ce diferența este intre imperiul Habsburgic și cel Austro-Ungar?
Salut! In cateva zile vreau sa plec la Costinesti cu cortul si as dori sa stiu daca sunt locuri de camping gratis sau daca stiti un loc mai bun pe plaja unde nu am avea de a face cu alte persoane. Am vrea...? (mai mult)
Cum pot sa scot pixul de pe o minge de fotball ca nu se mai ia am dat cu clor cu spirt și Justin ce să mai fac dau coroana
Salut! Sunt un copil de 13 ani si merg maine in vacanta cu parintii undeva prin zona lacului Bolboci.As vrea sa stiu daca am nevoie de ceva permis/taxa sa pescuiesc acolo si de ce anume am nevoie, daca...? (mai mult)
Salut! Caut pasionati de pilotat zmee sportive (pentru acrobatii) preferabil din zona Cluj pentru schimb de opinii si informatii. Sper sa nu fie complet "off-topic" intrebarea mea. :)
Salut. Am de turnat un cofraj de beton de 8m lungime cu 1m înălțime și 30cm lățime. Câți metri cubi de beton intra?
Buna, as vrea sa va întreb dacă voi ați pățit vreodată sa simțiți ca vine un miros ciudat de afara, când deschideți geamul.Eu stau la bloc, iar noaptea pe la 3- 3 si ceva apare un miros...? (mai mult)
Salut, am o barca gonflabila noua si cand am inceput sa o umflu pe mal partea neagra dinauntru a inceput sa se umfle mai tare de la soare sau de la ce oare? Si cand am dezumflat-o are ca niste bubite
Care credeti ca sunt activitatile pe care le poate face cineva astfel incat ele sa fie considerate de ceilalti cele mai demonstrative moduri de distractie?
Ai voie sa intri la beach please la 14 ani cu o ruda pe baza de procura?
Vreau și eu niște excursii de 2-3 zile prin România. Niște idei unde să merg?
Care este cel mai misto loc sa iesi in Bucuresti?
Salutare,îmi poate spune cineva un târg de vechituri din București care este deschis tot timpul?
Voi în ce locuri mai mergeți seara gen belvedere Brasov? Un loc mai liniștit dar cu alta panorama?
Am o dilema: cand faceti plaja, cum va ascundeti sanii, fundul si etc de ochii hulpavi ai privitorilor? Adica poti sa te acoperi, dar daca vrei sa te bronzezi, atunci nu te mai bronzezi.
Am cont one up pentru glo si am tot pus coduri am cam 80 de coduri dar, nu gasesc in aplicatie oferta cu cartusul de tigari gratis luate cu puncte
Am fost cazată la un hotel in Belgia si un tip vroia să vorbeasca cu mine dar nu l- am bagat in seamă. Problema este ca s- a dus la recepţionist cu tupeu şi l- a intrebat ceva şi omul i- a citit ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Opel corsa 2016 1.0 ecotec turbo la 155 558 de km? Se merită să o iau la km ăștia? Tine bine în timp?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!