"da-mi o funda manca-ti-as" Am gasit replica asta la un raspuns pe undeva si m-a distrat. ^_^ La inceput ma enervau cei care dadeau un raspuns la oha` si apoi cereau funda, am fost destul de revoltata. Iar acum, deh nu mai am nimic cu ei. Nimeni nu sta sa asculte & sa inteleaga de ce trebuie sa ajutam si de ce nu conteazsa funditele. Anyway, e bine ca exista persoane care nu sunt asa si raspund clar la intrebare, ajuta. Multumim TPU pentru asta!
Mai tii tu minte cand erai mica si te laudai in fata celorlalte fetite ca jucaria ta e mai frumoasa? ehh.asa si cu cei care cersesc practic funditele, vor sa se laude si ei ca au mai multe
acum...serios vorbind mie una imi place cand primesc o fundita, pentru ca cel care a avut nevoie un raspuns bun, imi arata prin ea ca l-am ajutat intr-adevar, dar tot mai putin gandesc asa...
byee
Lumii ii place sa primeasca fundite si sa ajunga "EXPERT TPU". Ai dreptate nici nu sunt fundite adevarate sunt niste nimicuri de care nici nu te poti bucura. app unii scriu in intrebari "dau fundita" cei care scriu asta dar si adminii TPU cred ca membrii raspund cu mai mare dragul cand aud de fundite.Nui asa! Eu nici nu vreau fundita! asa ca mie sa nu-mi dai, bine? sa o pastrezi pentru tine. O zi frumoasa pa.
Nici una, nici alta! Eu sunt mai degraba aici ca ma plictisesc.
Raspund de plictiseala.
Asa e. Adevarul e ca multi raspund doar din dorinta de a capata o amarata de "funda" (Dooohh!). Mai rau am vazut ca unii sunt in stare chiar sa si cerseasca. wtf. Dar ce le poti cere unor copii de gradinita. Nu mai zic de intrebarile penibile care se pun. Citeam acum cateva zile o intrebare. "De cate ori pe saptamana va taiati unghiile". Penibil.
Poate pentru ca asa vor fi mai motivati sa raspunda... adica raspund pentru ca stiu ca vor primi ceva in schimb...
parerea mea