Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172645intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
StarShinerS
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
23 Oct
SATI 310.669AFISARI
194.134VIZITE
175.292V. UNICI

Exista ceva intre leu si balanta? Ce?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Compatibilitati zodii:
  Leu - Balanta

  Leu si Balanta. Foc si Aer. O combinatie reusita din multe puncte de vedere.

  Latura ta creativa se potriveste cu tendinta artistica a Balantei, care va fi mereu încântata si uimita de personalitatea ta. Acest nativ nu prea stie sa ia hotarâri, asa ca nu se va supara si chiar va prefera sa fii tu cel care le ia (desi este înclinat spre dominatie, are un fel mai subtil de a-si manifesta tendinta). Balanta fiind un semn cardinal, iar tu un semn fix, sunteti amândoi stabili si generosi, echilibrati. În plus, Balanta este romantica, precum esti si tu, desi adesea nu atât de pasionala ca si tine.

  O relatie activa, plina de conversatii stralucitoare, de iesiri în oras (Balanta este un nativ foarte social) si în care amândoi cheltuiesc o gramada. Aerul Balantei te va face sa "arzi" la adevaratul tau potential. Îi place sa discute si sa despice firul în patru, fiindca este un semn analitic. Asa ca n-o sa te plictisesti alaturi de o Balanta. Îi place tot ce este elegant si rafinat, asa ca gusturile tale extravagante n-or sa fie comentate.

  Cel mai bine în relatia cu o Balanta te vei întelege la nivelul comunicarii : puteti fi cei mai buni prieteni. Iar cum dragostea izvoraste din prietenie...

 • 10 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Da, o diferenta de luni.
 • a răspuns:
  Eu am o papusa mare. intre leutul fetei mele si balanta ornamentala. o papusa.mare frumoasa si eleganta.da...de ce?
 • a răspuns:
 • a răspuns:
  Compatibilitate leu-balanta
  -

  Cand Leul si Balanta sunt impreuna, cei doi formeaza o echipa puternica. Leul si Balanta sunt doua zodii destul de diferite una de celalata, dar inteleg foarte bine motivele pentru care celalalt partener actioneaza. Cand energia Leului se combina cu dorinta de armonie a Balantei, relatia devine una foarte echilibrata. Cuplul va avea succes, cei doi apreciind foarte bine beneficiile pe care le pot obtine din relatia cu celalalt.

  Balanta va domoli stilul prea extravagant caracteristic Leului. Farmecul si bunele maniere ale Balantei se vor contrabalansa cu personalitatea directa si un pic grosolana a Leului si vor realiza astfel o relatie plina de echilibru. Pe de alta parte Leul este mult mai decis decat Balanta astfel ca o va putea ajuta pe aceasta sa ia mai usor deciziile.

  Leul este influentat de Soare iar Balanta de Planeta Venus. Cele doua zodii aduc in relatie ingrenientele de baza: caldura si pasiune. Soarele si Venus se potrivesc bine una cu cealalta. Soare este plin de energie masculina in timp ce Venus este dominata de energie feminina. Venus reprezinta frumosul si romantismul in timp ce Soarele propaga lumina si sustine viata relatiei.

  Leul este influentat de Foc iar Balanta de Aer. Aceste doua elemente ori se vor alimenteaza unul pe celalalt ori se vor distruge unul pe celalalt. Balanta va trebui sa fie cat mai diplomata cu ambitia Leului. Ambii parteneri vor participa in proiectele initiate de celalalt. Cand sunt o echipa tot ceea ce isi propun este posibil, insa trebuie sa fie tot timpul atenti la sentimentele pe care le au unul pentru celalalt precum si la dorintele individuale. Abordarea practica a Leului va intre probabil in conflict cu abordarea intelectuala a Balantei.

  Leul este sub semnul Fix iar Balanta sub semnul Cardinal. Leul va fi probabil conducatorul relatiei, datorita energiei pe care o are in timp ce Balanta va actiona din umbra cu ajutorul farmecului pe care il are. Este important ca Leul ...

 • a răspuns:
  Da exista : fecioara
 • a răspuns:
  Nustu... ce sa existe? thinking luni, fecioara, poate si o mica distanta nu?
 • a răspuns:
  ... o zodie:fecioara!(in cazul meu:un mariaj reusit!hee hee)
 • a răspuns:
  Nu stiu daca exista ceva dap am citit ca pot forma cuplul perfect!love struck
 • Raspuns anonim:
  Iti spun eu sigur ca exista...eu simt ce nu am mai simtit niciodata si stiu ca si el...
 • a răspuns:
  Da exista fecioara