| TMaryus a întrebat:

am o problema am un prieten care ieseam mereu sa ne jucam dar de cand a aparut un wow nou sta numai la jocu ala ca obsedatu si nu mai e ca inainte nu mai iasa nu se mai joaca ma duc la el ca sa iasa si spune ca nu are timp ca se joaca wow ce sa fac ca sa fie ca inainte va rog ajutati-ma... scuzati categoria ca n-am stiutcare sa o pun

8 răspunsuri:
| Ađřıαηηα a răspuns:

Heii.
Deci wow laughing si eu am trecut prin aceeasi perioada prin care trece si prietenul tau numai ca eu eram obsedata de metin.
Stateam noptile treze pentru asa ceva dar q timpul mi-a trecutlaughing)
Presupun ca si prietenul asta al tau o sa se plictiseasca de wow tu trebuie sa ai rabdare si daca nu o poti face incearca sa-i reprosezi spunandu`i ca e mult prea obsedat de jocul acela si ca ar trebui sa mai si iasa pentru ca`i face bine si daca nu merge apeleaza si la parintii lui si spune`le ca nu e bine cum isi petrece el timpul si ar trebui sa mai faca si alte lucruri dar in aer liber...
Sper ca te-am ajutathappy Pa -pa wave happy

| Fizy93 a răspuns:

Pai "reproseazai", zii ce ai de zis, si incearca sa ii zici ca si PC-ul trebuie cu limita. Orice e mult strica, chiar si credinta multa strica, toate trebuie cu o anumita limita! Incearca sa vorbesti cu parintii lui pentru ca problema poate degenera foarte tare.

| VOLVO4LIFE a răspuns:

Joaca-te si tu cu el!big grin

Răspuns utilizator avertizat
| DRAGOSH977 a răspuns:

Ute la el sia ''freaca-i'' una cu pc-ul in dibla! asa poate-si revine, mai incolo o sa-ti multumeasca.

| TMaryus explică:

Jocu wow se numeste warcraft of newerth si mai are un frate care e la fel ca el de obsedat si au aman2 admini asa ca nu cred ca o sa se plictiseasca pentru ca joaca de 2 luni aproape

| BibooBix a răspuns:

Este ceva grav da o sa-si revina ai rabdare o sa-si dea seama ca a devenit prea obsedat de pc.

| lacra107 a răspuns:

Hmmm... Exact asa am patit si eu cu un prieten! Juca mereu Wor of Warcraft si nu mai puteam comunica cu el! Sti ce am facut? M.am apucat si eu de WoW! Vorbeam cu el in timp ce jucam WoW si ieseam mai des afara ca sa povestim despre level, arene, etc. Dupa un timp el s.a lasat de WoW pentru ca incet, incet chiar daca WoW este un joc care te captiveaza si.a dat seama ca ii era dor sa mai iasa cu mine afara si sa mai povestim... Sfatul meu: Incearca sa comunici cu el in limba in care vrea el! O sa.si dea seama ca e mai bine afara cu tine decat in casa cu calculatorulwinking