Mai erau destui ca Mitch, ca' cam greu mi-i aduc aminte.Mai era si blondissima aka NOname, care ma amuza.Acum il avem pe ALLRC.
Chiar nu mi-e dor de niciun utilizator TPU! Unul/ unii dintre ei, chiar au reusit sa ma întristeze, de ce mi-ar fi dor de ei? Lor o să le fie dor că nu mai au pe cine răni!
Sa-ti iei capre, na.
Capre bă? Mai bine sa ma ia pe mine ca m-a innebunit fatuca asta cu felu-i de a fi.Mammmmă, ce dulcică-i! ii citis toate intrebarile si raspunsurile pe nerasuflate o facusi, si cred ca ei ii voi duce lipsa daca va pleca ori o va suspenda astia pentru... bun simt si pentru numarul de capre care i le pui tu in carca, de parca n-aree ce paste.mai bine du-te tu in loc de capre, or vin eu:mai e un bou, Laurentiu care mi-o luat-o inainte cu ideea, cica mojic cu tupeu"sunt laurentiu, si vreau sa te cunosc.Cum facem?", al dracu ce-i, dar prompt mai e.Mi ciuda de mor pe astia care au tupeul din miez.Asa ca lasa tu mataluta caproaiele deoparte si hai sa ne gandim la altceva mai rentabil .
Capre? Dacă vii tu să le paști.
Dormi linistit. Habar n-am cine esti si ce vrei. Si nici nu-mi pasă.
April, Leocerba, Dmonique, Nyx, Roxa, Nony, Marina, Kongeriket, Klepto, Anad, si in general toti userii maturi si inteligenti, care au abandonat de cateva luni complet site-ul...
Zilele astea chiar ma mir cand mai posteaza vreun om normal cate vreun comentariu pe site... ori sunt in afaza, ori sunt raciti si n-au voie sa iasa din casa
Uite si la asta ce pomelnic a insirat
mai ai, mai ai? hai ma fa si tu un top cu oameni normali, macar asezati in ordine aleatorie, dar exclude-te pe tine, ori baga-te si tu printre ei sa păreti mai multi