| Inferno a întrebat:

Daca pun o intrebare si eu sunt cel care raspunde cel mai bine la ea, de ce nu pot sa-mi dau funda?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Regulamentul interzice acordarea de funde la propriile intrebari.Se evita astfel pe cit posibil ca unii sa puna intrebari fara sens si sa isi acorde funde, pentru asi creste nejustificat punctajul.Modul in care pui problema este ilogic:daca stii raspunsul, atunci de ce mai intrebi? Numai bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Interzice regulamentul? Nu scrie asta nicaieri! De fapt nu permite site-ul! Insa se poate pacali, astfel incat sa nu poti demonstra cui apartine un raspuns castigator anonim tongue
Si cum adica daca stii raspunsul la ce mai intrebi? Adica ce, intrebarile trebuie sa caute doar solutii pe care nu le cunosti tu?

"Aero" ti se pare normal ca tu sa pui zeci de intrebari(de pe alte conturi) cu scopul clar de a-ti acorda funde? Cei care sint depistati ca fac asta, sint exclusi.
Logic este ca atunci cind pui o intrebare, nu o pui cu scopul de ai verifica pe ceilalti ci pentru a afla ce te intereseaza; pentru a fi ajutat.Numai bine.

Nu este logic ceea ce spui, omule! straight face Cum sa pui intrebari pe site la care doar nu stii tu raspunsul? Asta e parerea ta, nu inseamna ca e si logic!
SI TU NICIODATA NU INTELEGI NIMIC din ceea ce spun eu pe site-ul asta sau intelegi ce vrei tu. Dai replici numai pe langa subiect. Am zis eu ca e normal si acceptat de regulament sa iti faci conturi de pe care sa te premiezi? Spuneam ca-ti poti da funda de pe propriul cont, dupa ce-ti stergi un raspuns de la intrebarea ta, acesta pierzandu-si proprietarul, deci nu se mai considera raspunsul tau. Asta nu e ceva ilegal intrucat in 99% cazuri nu vei putea demonstra ca acel raspuns a fost sters/anonimizat dinadins. In multe cazuri eu am luat funde la propriile mele intrebari pentru ca aveam peste 5 voturi de Folositor si Inteligent, iar eu mi-am sters toate postarile(atat intrebarea cat si raspunsurile, iar in felul asta am descoperit ca se poate). De aceea sistemul va acorda sansa acelui raspuns de-a fi castigator. Eu nu zic de un scop clar si UNIC de a te premia singur. Spun ca se poate. Acel raspuns anonimizat pe care-l premiezi NU SE ADAUGA PUNCTAJULUI TAU. E DOAR O CHESTIE DE MANDRIE, pe care regulamentul nu o poate interzice!

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Ti-am mai zis bre, ca sa nu mi le stearga Alexandra sau Cristina inainte. Mor sa-mi tot umple lista aia www.tpu.ro/continut-sters-admin Ah...mi-e greu sa nu ma abtin de a le trimite injuraturi la Contact de cum vad cate un nou raspuns sters, care n-avea de ce sa fie sters.

10 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pai, daca stii deja raspunsul CEL mai bun, de ce naiba, mai pui intrebarea?

| reihiuke a răspuns:

Pai da el nu are de unde sa stie ca stie raspunsul cel mai bun pana nu le compara cu celelalte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit asta. Dar nu a fost site-ul gandit pentru asemenea postari, la care tu esti bossul. Sistemul de notare e gandit pentru cei care cauta rezolvari mai bune de la altii la problemele lor.
Si daca chiar vrei fundele alea, prea bine. Fa astfel incat raspunsul tau de la intrebare sa fie votat cu ceva, il stergi, iar acesta se va anonimiza. Apoi poti sa-l declari castigator.

| aliceinchains a răspuns (pentru anonim_4396):

Sau dacă răspunsul la propria întrebare e cel mai votat și apoi îți ștergi întrebarea, răspunsul (tău) o să fie câștigător, îl dă automat roboțelul. laughing Văzui și eu pe la alții...

| anonim_4396 a răspuns (pentru aliceinchains):

Stiu...stiu...big grin

Întrebări similare