Greşelile gen 'da-ţi', 'tine-ţi', nu sunt din neatenţie sau din cauză că te-ai grăbit să scrii, sunt din cauză că eşti analfabetă şi ai creierul cât o nucă.
Noi nu poluăm celelalte categorii, ci răspundem.voi (spun în general, nu mă refer la tine direct) veniţi aici cu kile de întrebari de rahat şi mai vreţi să fim şi serioşi la AMUZANTE.
Da inteleg.
*se scobeste in nas*
da tu ce cauti pe T/A du-te la adolescenti si dragoste si sex si spune-le aleia cum se face sexu
Ai zis că ai o întrebare... eu nu o văd, văd o afirmatie dar fie.
PS: Ar fi o idee să o numim anti JB, dar mai există și alte specimene si le-am neîndreptați...
Aia care "polueaza" T\A sau care sunt la dragoste și sex in special de la dragoste și sex se ocupa cu : ace, brice si carice.
De fapt fiecare poate sa raspunda la ce categorie vrea, nu trebuie sa ramana la una singura.
Ce vrei mă și tu? Hai sictir!
Din moment ce se numește Amuzante, înseamnă că nimeni nu așteaptă un răspuns serios și știu deja răspunsul întrebării. Aici sunt admise întrebările puse de plictiseală, de relaxare. Dacă totuși crezi că se ajunge în ceva mai rău, cum ar fi fost comicul acela al lui mhn, raportezi și taci dacă nu vrei să devii antipatică tuturor.
Ba nu ai voie să ai limbaj de messenger aici, limba română e o obligație nicidecum condiție!
Iar cei care zici tu că dau răspunsuri stupide, crede-mă nu se bagă la o întrebare importantă. Acele întrebări merită acele răspunsuri. Pam pam!
Eu mai intru și aici din când în când, dar răspuns serios acolo unde trebuie, precum și alții. Nu generaliza!
LisaJulie întreabă: