| xDivineAngel a întrebat:

Daca ati putea da pe cineva afara de la t/a, sa nu primiti pe cineva la t/a si sa aduceti pe cineva la t/a pe cine ati alege
Incep eu

As alungao pe BadGirlseRazbuna

Nu as primio pe Jelli (nu are nimic amuzant in ea)

Si as aduceo pe Legiuitoarea

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Nu. Intr-adevar, intrebarea este imbecila, dar reprezinta paguba-n ciuperci pentru mine, stii cum e, numele tuturor...pe toate gardurile. Ai ramas la fel, imprastii cu stupid cand ceva nu-ti place, bagi romane ca sa te explici, chiar si cand nu e cazul, iar placa asta cu ''nu sunt avida de atentie'', ai spus-o de atatea ori, incat contrariul deja a fost demonstrat. Mi-a placut inceputul replicii, cu acel smiley. Cred ca, pe undeva, te-am supraestimat si poate ca, aici am gresit eu iar pretentiile n-ar trebui sa fie asa mari. Dar, dupa cum am mai spus, nu ma pot abtine cand vad ipocrizie, linguseala si smiorcaiala.

31 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

1. +BiancaFetita; 2. Jelli e inteligentă şi e suficient de amuzantă. O respect. În schimb, nu te-aş primii pe ţine!; 3. Leguitoarea este inteligentă, dar nu are simţul umorului. L-aş aduce aici pe Apache, este inteligent şi amuzant.

| PotcaPădurii a răspuns:

M-as alunga pe mine(pentru ca dau raspunsuri nasoale)
Nu m-as mai primi inapoi.
Si l-as aduce pe adevaratul Alice Cooper(care are un simt dezvoltat al umorului)

Desi doresc binele acestei categorii, sunt dependenta si nu voi pleca nici odata.

| ViezurE a răspuns:

Cratima e absentă la tine?

| Flav a răspuns:

Copilarii. Asta-i TPU-ul anului 2011.

| Flav a răspuns:

@Jelli - ai fot bagata-n seama in intrebare. Bucura-te.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Flav):

Foarte amuzant, ahaaaa yawn. În primul rând, întrebarea e de-a dreptul imbecilă (de parcă nu postează fiecare unde vrea muşchiul lui indiferent de vorbele celorlalţi, iar dacă ăştia de la T/A vor pe cineva afară trebuie să îl ignore ca să nu se mai bage-n seamă, iar ea face fix contrariul) şi imatură. Aşadar, de ce mi-aş dori atenţie în circumstanţele astea? Aveţi voi o fixaţie cum că sunt avidă de atenţie, nu îmi acceptaţi explicaţiile şi mi se pare nedrept. Chiar mă supără să fiu acuzata de ceva ce nu intenţionez, ştiu că nu îţi pasă dar ziceam aşa. Deci, cum să vă dovedesc că nu îmi doresc atenţie în felul ăsta? Se poate?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Flav):

Mda. M-am prins. Nu am încotro. Bag acele romane ca să mă explic ca să fiu sigură că nu am uitat sau exclus nimic. Dau stupid când ceva mi se pare stupid, iar eu cum nu sunt avidă după atenţie, în ciuda a ce credeţi voi, era stupid. Ce ai fi vrut să fac, să nu am nicio reacţie? Am făcut acele postări pentru că nu mai suportam, iar eu cum pun la suflet orice părere a oricui, chiar daca nu ar trebui... de-aia am procedat aşa, astfel lăsându-vă să vă formaţi o opinie greşită, greşeala mea şi vreau să o îndrept cumva. Urăsc să fiu acuzată de ceva ce nu am făcut. Dacă era aşa, nu mai comentam nimic, preferam să îmi recunosc greşeala şi să încetez.

| Flav a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu. Intr-adevar, intrebarea este imbecila, dar reprezinta paguba-n ciuperci pentru mine, stii cum e, numele tuturor...pe toate gardurile. Ai ramas la fel, imprastii cu stupid cand ceva nu-ti place, bagi romane ca sa te explici, chiar si cand nu e cazul, iar placa asta cu ''nu sunt avida de atentie'', ai spus-o de atatea ori, incat contrariul deja a fost demonstrat. Mi-a placut inceputul replicii, cu acel smiley. Cred ca, pe undeva, te-am supraestimat si poate ca, aici am gresit eu iar pretentiile n-ar trebui sa fie asa mari. Dar, dupa cum am mai spus, nu ma pot abtine cand vad ipocrizie, linguseala si smiorcaiala.

| AnneMarri a răspuns:

I-aş alunga pe cei care nu au simţul umorului.
Nu i-aş primi pe analfabeţi.
I-aş aduce pe cei care nu pun întrebări numai pentru a se băga în seamă şi a se certa INUTIL.

| VacutzaRoscata a răspuns:

La prima sunt de acord cu tine
jelli e foarte desteapta pentru varsta ei,si e chiar de treaba nu inteleg ce ai cu ea
legiuitoarea? aia ce are amuzant? ca zice la fiecare raspuns Buna si Pa Pa straight face, tipa aia imi e chiar foarte antipatica, dar in fine fiecare cu parerea lui

| xDivineAngel explică (pentru VacutzaRoscata):

@ VacutzaPoartaTanga Nu stiu de ce ti se pare antipatica Legiuitoare ca mie mi se pare foarte de treaba, cred ca sar adapta foarte bine la t/A.Dar jelli e o aroganta asa cred eu si cred ca si un sfert de TPU e de acord cu minehappy

Elianna
| Elianna a răspuns:

Cred că cea mai uimită dintre toate va fi @Legiuitoarea!

| HepiBăluns a răspuns:

Incep si eu

As alunga`o pe @divine angel
Nu as primi`o inapoi pe @divine angel
As aduce`o pe hepibăluns devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Pe BiancaFetita si BadGirlSeRazbuna.
2.Jelli.
3.Legiuitoarea şi Brigaela :-D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mdea, m-am luat de gramatica ta infectă şi încerci să te răzbuni. Patetică eşti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ah şi încă ceva, nu intenţionez să fiu amuzantă. Şi nu e de acord o treime din site cu tine, ci doar trollii, dar aşa ai tu impresia. Şi încă ceva, cineva respectat are mereu de a face cu din ăştia ca tine şi ca acei trolli. Aşa că mă simt bine, sunt respectată şi îmi ador aroganţa, o îngrijesc cu fapte scumpe zilnic, vrei să îţi dau şi ţie? E scumpă.

| xDivineAngel explică (pentru anonim_4396):

Jelli nu am spus-o cu rautate sincer.Si nu am vrut sa ma razbun cu nimic.Scz daca asta ai inteles A.Si te rog mult sa nu mai imi raspunzi la nici o intrebare happy te rog mult!

| HepiBăluns a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmm,imi place cum gandesti si te respect! Ti-as da un inteligent, folositor si amuzant da`s junioarawaiting

| anonim_4396 a răspuns (pentru xDivineAngel):

Dacă nu era cu răutate, te-ai fi gândit să nu pui întrebarea ştiind că poţi face anumiţi utilizatori să se simtă prost. De când m-am luat de greşelile tale catastrofale, de atunci cauţi orice ocazie să spui altora cât de nasoală sunt eu.
Pentru cei care nu ştiu despre ce e vorba, nu am visat urât la noapte : http://www.TPU.ro/......ina-1.html

| anonim_4396 a răspuns (pentru HepiBăluns):

Mulţumesc. Sper să nu te dezamăgesc.

TIAM ZIS SA TE APTI! te rog inceteaza.Nu am nimic cu tine si nu caut nod in papura ca mai corectat asta e am gresit aruncadumi degetele aiurea pe tastatura:@! Sunt om si gresc.Nu am vrut sa te simti porst dar daca te-ai simtit asta e. Incepi sa fi enervanta.

Greşeşti PREA MULT! A propos, în ce clasă eşti?

Nu te priveste pe tine in ce clasa sunt daca vr l-ai id la privat si discutam alfel.

Ok, dă-mi id-ul tău în privat. Eu am fost puţin plecată.

Jelli eu nu pot sa iti dau id meu pentru ca sunt junior. Damil tu.

Mai bine las-o balta, ca mi-a pierit cheful. Pot sa primesc mesaje de la toata lumea, mi-am setat asa.

| ViezurE a răspuns (pentru anonim_4396):

Jelli,gurl,las-o mă.Te pui la mintea tuturor?

| anonim_4396 a răspuns (pentru ViezurE):

Mda, ai dreptate. Nici eu nu ştiu de ce fac asta. Am o fixaţie să răspund tuturor

| Elianna a răspuns (pentru xDivineAngel):

Ai intr-adevăr probleme grave cu gramatica! "Ţi-am","abţii","aruncandu-mi", Vorba lui ViezurE, cratima este absentă la tine.

| Fiction a răspuns (pentru xDivineAngel):

E o categorie libera,oricine poate sa raspunda la orice, nu crezi? tongue

Dar la prima sunt de acord cu tine... poate eu nu sunt deloc amuzanta, dar nu cred ca seman cu "aia"

| jordan_6666 a răspuns:

Exact

| KOore a răspuns:

De acord cu tine in privinta lui Jelli