| xDivineAngel a întrebat:

Buna T/A straight face. Eu m-am saturat de toti idi*ti de pe t/a care pun intrebari de genu"Daca te uiti atent nu te speri LINk" m-am saturat de linkurile horo nu inteleg ce cauta la t/a ca mie nu mi se par deloc amuzante.Noi ar trebui ignoram astfel de intrebaristraight face majoritatea raspun cu textul "baa m-am speriat:o" cel care a pus intrebarea se simte incurajat si mai pune intrebari de genu.Ar trebui sa inceteze asfel de linkuri puse pe t/a straight face. 60% din cei inscrisi pe TPU sunt copi... cu ce au gresit ei ca sa fie speriatistraight face? Cine crede ca ar trebui sa nu mai fie postate aceste link-uri?

10 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

1 ) invata romales
2 ) 60% din cei inscrisi pe TPU sunt copi... cu ce au gresit ei ca sa fie speriati?
*hmmm...nu stiu, poate fiindca stau la t/a? *
3 ) nu e vina nimanui ca tu te sperii din orice rahat
4 )...te-ai gandit vreun moment ca printre idiotii aia de la t/a poti faci parte si tu?

Apache
| Apache a răspuns:

@xDivineAngel
da ma de acord...dar daca nu iti convine o intrebare o raportezi si gata!
oricum nu am mai vazut de ceva timp linkuri de genul asta la t/a
si 2 ) ...asa ai facut si la o intrebare ce am pus-o mai devreme si spuneai ca am pus un link ce te sperie...dar nici macar nu ai deschis linkul sa vezi ce e _! _

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Noi ne-am săturat de agramați. :c

| TraficantaDePufarine a răspuns:

Sincer... Pentru mine chiar sunt amuzante acele linkuri "horo" sau cum zici tu. In fine, cum ai zis si tu, ar trebui sa le ignori big grin. Si termina sa iti faci griji pentru ceilalti useri.

| GoguLoV3lipitoOarea a răspuns:

Mă doare undeva de linkurile lor.Eu le ignor.

| xDivineAngel explică:

@Apache nu ma refeream la toti cei de pe t/a ma refeream doar la cei care posteaza astfel de link-uri!

| xDivineAngel explică:

@Apache vad zilnik pe TPU lik-uri din astea straight face stai linistit ca leas raporta eu dar sunt membru juniorstraight face daca as putea sa le raportez nu as mai pune astfel de intrebari

| QeUz a răspuns:

De la ce vine t/a?

| QeUz a răspuns:

A gata mi-am dat seama

| Buubuuuu a răspuns:

E o tampenie cu chestiile alea.Sunt de aceeasi parere ca tine!