Ba, eu cred ca esti la Camera ascunsa, versiunea "lunatica" ( ma rog si cea de pe Terra e lunatica), si iti fac astia o farsa. Daca nu e asta, suna la NASA si trimit astia un echipaj.Ai grija, spune-le sa nu fie flamanzi ca ai bulit-o.
Suna la 112, sectia boli infectioase,si afla de la ginecolog,cine e responsabil de disparitia bicicletei tale.
*daca se intempla ca martieni sa isi dea seama de cumplitul tau secret, anunta-ma, vin in calea ta*
Eu mananc un corn cu ciocolata! Lasa-te de branza, creeaza dependenta. Te poti intorce acasa rostogolindu-te pana aici. Nu se intampla nimic!
Pai sari de pe luna sa vezi ce fain e o sa plutesti da din picioare si maini ca si cum ai inota o sa ajungi acasa peste 1 ora max o sa fie tare am incercat si eu
:-s suuspect de suspec nuuu>?
cu siguranta martienii sau extraterestri sau ce`or fi aia ti-au furat``o.
dar ce iti mai trebuie pe Terra daca ai pc-ul si internet acolo.si automat si TPU?
eu zic sa ramai acolo.branza ai, TPU ai.deeeci? Ce`ti mai trebuie? nimic
Sapa in locul unde a fost bicicleta si acolo gasesti o mini rachetuta si o sfoara. dupa aceea i-a rachetuta leaga-ti mainile cu sfoara de rachetuta si apasa pe butonul STOP.ea te va duce in orasul CreioanelorColorate unde locuiesc eu.
LisaJulie întreabă: