Păi majoritatea nu ştie cine este acest ''beaver'' de care zici tu, aşa că nu ai decât să dai limbi la butonul stupid... ![]()
Nu mă cobor la mintea ta, deci degeaba te mai oboseşti să-mi comentezi aici, să dai reply...
@promisiunea
whaaat?! te iei de jelli?
Nu mi-e frica sa te-njur!
chiar vrei?
ok.maine la 3. aduc eu bandaje.
@ Pișcotu, MyHaY, cŔii, diydutziyk si Comeandtellmesomething habar n-am cine v-a implorat sa va bagati in seama daca nu stiti despre ce e vorba ![]()
@jelli daca te enervez, pastreaza distanta fata de mine sa ca nu patesti ceva
@Digital112FanNOBODY, nu tu mi-ai dat viata, ca sa ai drepturi asuprea mea si sa-mi spui ce sa fac, deci, NU ma las de TPU ![]()
@Lisa nu ma iau de jelli (chiar o respect), pur si simplu, ii spun sa nu-mi mai raspunda la intrebari si sa nu mai poarte nicio discutie cu mine daca o enervez, nu vreau sa-i fac ceva rau
@Flavius17ENervos nu, nu esti in club
nimeni nu mai e in club
lasati-o moarta, vad ca n-am cu cine povesti
v-as ruga (pentru binele vostru mie mi se rup **** stelutele*) sa nu mai raspundeti la aceasta intrebare
@cŔii, ma-ndoiesc ca tu nu stii cine-i beaver
si eu nu "dau limbi la butonul stupid" mi-e indiferent
recunosc, mai dau cuiva cite un stupid doi, dar numai asa,de joaca (oricum nu-i afecteaza punctajul,deci n-are ce sa-mi represeze)
si te felicit, daca nu te cobori la mintea mea (n-ai de ce nu de alta), toti suntem diferiti si avem dreptul la o parere
si, cine ti-a spus tie ca ma obosesc scriind? daca ma oboseam scriind, nu imi mai faceam cont (deoarece eu stau pe acest site ca sa ma odihnesc, deci logic nu mi-as fi facut cont ca sa ma obosesc
)
apropo, tot vroiam sa-ti zic si n-am apucat, imi place mult poza ta
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: