Nu numai acest video este dovada afirmatiei tale, ci intreaga lui imagine si cariera. Please Justin lovers, nu-mi dati voturi de stupid si nefolositor doar pentru ca am o anumita opinie. S-ar putea ca voua sa nu va placa Green Day, dar eu nu comentez!
@Deea de ce nu te faci tu avocata lui? ca prea il admiri
lool e un mucos enervant
Poi.nu am ce sa zic decat,, respect" pentru cei ce au facut videoclipul. Felicitari ati primit ce ati dorit o lovitura in coaste la un pusti de 15 ani care chiar nu va facut nimic. Ce e asa rusinos eu nu pot sa pricep.Sa zica fiecare ceo eu putea capu ca eu is fan Justin Bieber(da is fan si is mandra de asta). Eu trebuie sa va zic un singur lucru fie ca maine Justin sa nu mai aiba succesul de alta data dar eu si inca muuuuuuulti oameni o sa ii admiram pentru ca a ajuns unde a ajuns are succesul pe care unii din voi ati fi noricosi \sal aveti 20 de minute. Unii din voi de asta il batjocoresc, sunt gelosi fie ca ei cred ca sunt mai buni ca el fie ca are voce nu va convine atitudinea lui etc...Eu vam zis il admir pe pusti ca a ajus sus la 15 ani! Si ma doare undeva de video asta si de cei care il batjocoresc contiinu.Nu lati suportat nu-mi pasa ce pierde daca 30%dintre oameni nul plac mai raman 70%.
Respect Jb! Si sa mai fac o precizare nimeni pana acum nu a prea comentat la asta pentru ca am vazut multe fete ce au poza lui.Si eu mia fi pus-o doar ca am zis ca majoritatea lumii are poza cu el si daca nimeresc cu o fata sa avem poze la fel.Asa ca sper ca vam dat peste nas la cei ce lau injurat si batjocorit!
GoD_3780 întreabă:
WalterWhite întreabă:
DeeA_9818 întreabă:
StefanJobs întreabă:
LisaJulie întreabă: