| alexgogo a întrebat:

Mesaje pentru Mos Craciun!

Incep eu:

Draga Mos Craci, vreau sa imi aduci un laptop nou, ca asta pe care mi l-ai adus anul trecut cred ca a stat in sacul tau langa un catel mic, pentru ca a ajuns la mine rontait pe la colturi. Mai vreau sa-mi aduci acea fata speciala (de care ti-am zis eu ce ceva ani incoace, si pe care mi-ai adus-o acum 3 ani). Am uitat sa-i dau de mancare sentimente si-a murit. Promit ca daca mi-o invii sau imi aduci alta identica o sa fiu cel mai cuminte.

A, si mai vreau multe dulciuri!

Te pup, si te astept pe la mine.

PS: vezi ca am 2 pisici, aia neagra e mai salbatica, ai grija sa nu iasa pe scara blocului cand deschizi usa.
PS2: vezi ca aia de la coca-cola isi fac reclama cu un burtos, nu cred ca au drepturi de autor.
PS3: daca nu vii cu ce ti-am cerut, te caut, iti rup picioarele, iti castrez renii si-ti bat spiridusii.
PS4: daca totusi reusesti sa ajungi, gasesti langa bocanci o sticla de chivas, sa te mai incalzesti.
PS5 (ultimul): daca te impotmolesti cu sania in zapada ma suni si trimit un tractor sa te scoata.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

@alexgogo, dupa asa o scrisoare, Mosul n-are cum sa te mai ocoleasca. big grin Cat m-ai facut sa rad, mama, mama! oh go on

...

Buna, Mosule! Mai traiesti? Nu te-am vazut de ceva timp...
Nu vreau multe. Daca vei putea sa faci rost de niste fericire pentru mine, esti cel mai tare (am fost cuminte)! Nu-mi trebuie multa, doar atata cat sa-mi ajunga pana la anul, cand iarasi o sa-ti scriu o scrisoare. Dar daca ai chef, nu m-ar deranja, daca mi-ai transfera in cont vreo treizeci de mii de euro (promit ca-ti fac cinste cu lapte si cozonac, am si bere, daca vrei, pot sa-ti fac rost si de o craciunita (blonda? bruneta?)).hee hee
Mersi anticipat (poate dorm, cand vii, si n-apuc sa te multumesc)!
Sa ai grija de tine, Mosule (si de sacul cu daruri)! big grin

P. S. sa-i aduci si lui alexgogo, ce ti-a cerut, ca taaare frumos ti-a scris si direct din suflet!
P. P. S. eu n-am nici o pisica, poti intra linistit, numai sa nu faci multa galagie, ca sa nu-i trezesti pe vecini (imi vor face capul calendar).
P. P. P. S. daca ai o adresa de e-mail, te rog sa mi-o lasi, ca la anul sa nu-mi mai bat capul cu timbrele.

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@alexgogo, mersi pentru apreciere! Sa-i spui Mosului, cand trece pe la tine, ca il astept si eu. big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Barajag a răspuns:

Draga Mos Cracila : O ursoaica aflata la Polul Nord isi doreste o casuta, nu prea mare, ci sa semene cu o vila, o masina nu prea scumpa, decat un Ferrari.Ma vei intreba daca am fost cuminte? Pai da, am fosthee hee
Si te-as mai ruga sa trimiti un sac plin cu dulciurele.

P. S. 1: ai grija ca esti vecin cu minelaughing
P. S. 2: daca imi vei aduce tot ce ti-am cerut, te voi ajuta sa-l elimini pe dl @alexgogo, uite ce a spus (PS3: daca nu vii cu ce ti-am cerut, te caut, iti rup picioarele, iti castrez renii si-ti bat spiridusii). Asa ca ori mi te alaturi, ori nu vei mai putea imparti daruri la copilasibatting eyelashes
Cu drag o ursoaica polara care nu te-a uitat!big grin

| Silvia a răspuns:

Bună Moş Crăciun big grin.
Sunt aceeaşi fetiţă cuminte de anul trecut şi dintotdeauna.Ca de obicei, nu îţi voi cere prea multe, ci doar lucrurile esenţiale:un calculator nou, un telefon nou [ Nokia Express Musicbatting eyelashes ], o vilă cu piscină şi un Bugatti Veyron.
Ti-aş mai cere eu ceva, dar mă gândesc că iar voi fii dezamăgită, aşa că mai bine nu. Dar totuşi, dacă poţibig grin, desfiinţează/omoară/elimină şcoala. Aş mai vrea şi sănătate, fericire, noroc, note mari, prieteni buni, da' astea nu sunt aşa de importante ca vila mea cu piscinăbig grin.
Nu cred că vei avea probleme să mă găseşti, sunt în acelaşi loc din ultimii ani. Câini n-am, doar fratimiu. Da' te descurci cu el dacă îi dai o jucărie şi un şut în fund.
O să te aştept cu prăjiturele şi suc şi mă aştept să mănânci tot, ca în anii trecuţi.Doar nu vrem să slăbeştihee hee.
Ps : Am uitat, vreau şi multe dulciuribig grin.Multe multe, da?laughing

| Shery a răspuns:

Draga alexgogo,

Vezi ca mi-am schimbat adresa si nu am primit scrisoarea ta, asa ca nu stiu ce cadouri vrei. Iti trimit insa un sac de cuie in care sa iti pui pofta.

Cu drag, burtosul din reclamele Coca Cola.

| kdnkdf a răspuns:

Draga mos craci lungi, sunt aceeasi blonda fierbinte, in aceeasi timp obraznica care te asteapta sa vii cu multe dulciuri. Nu vreau deloc multe stiu ca e criza si de aceea vreau decat un lambourghini, un iphone nu stiu decare, sa-l impusti pe basescu, s-o violezi pe udrea. Dulciuri si papusi.
PS1: daca nu imi aduc toate astea care sunt putine iti tai **** iti bat reni si iti sechestrez spiridusii
PS2: daca vii la mine eu iti las coniac da sa nu te imbeti
PS3: daca nu il omori pe base s-ar putea sa ai si tu aceeasi soarta

| alexgogo explică:

Citez: "iti rup picioarele, iti castrez renii si-ti bat spiridusii"
iti dau cu sticla de chivas in cap, si nici nu te scot din zapada.

a, si-l chem pe perversu' de pe tg. ocna sa iti zica ceva...

| alexgogo explică:

Neata Mosule, am primit mailul de la tine dar s-a dus in spam si nu l-am vazut decat acum. Ramane cum ai zis tu, ne vedem pe 25, merci anticipat pentru cadouri.

Daca ai nevoie de ceva ajutor cu logistica, sa imi zici si ne gasim cativa de pe TPU sa te ajutam.

Pa-pa!