| 六兆年と一夜物語 a întrebat:

Pentru cine nu a citit prima parte, uitaţi-o aici:

Albă ca Zăpada a fost dezvirginată de cei 7 pitici, care se certau care să o dezvirgineze. Până la urmă cel mai bătrân pitic a făcut asta, apoi i-a lăsat şi pe restul să facă ce vor cu ea. Asta după ce mama vitregă urâtă le-a dat-o lor.
Într-o zi, Albă-ca-Zăpada a reuşit să fugă şi a ajuns la prietena ei Frumoasa adormită, care era încă adormită. Acolo a aflat că povestioara de la Disney nu este adevărată, şi că această Frumoasă adormită era drogată frecvent de tacsu, care făcea asta pentru a o ****.

Partea doi e tot aici:

Albă-ca-Zăpada a hotărât să ceară ajutorul verişoarei ei, Ariel, care se născuse cu Sindromul sirenei, dar chirurgul Aladin o vindecase.
Oricum, să revenim. Această Ariel cunoştea foarte bine copchii maltrataţi şi mai ştia şi cum să-i scape de frică. Dar mai întâi trebuiau să o cumpere pi Frumoasa adormită, aşa că tot Aladin s-a dat drept ţigan, pentru a o cumpăra pe Frumoasa adormită, care, evident, era ţigancă. Au scăpat-o de sub acea tortură, dar când Aladin a luat-o şi a văzut cât de inocentă e, a violat-o. Apoi a făcut-o să uite tot cu ajutorul tigăii magice DryCooker a lui Rapunzel.
A dus-o înapoi la cele două şi Ariel şi-a dat seama că nu o poate vindeca.
Dar la palatul sau la ce naiba o fi el a lui Jasmine şi Aladin, Jasmine a aflat de ceea ce a făcut Aladin. L-a bătut de l-a spart, apoi s-a dus la tacsu şi şi-a tras-o cu el ca să uite tot.

Poate să-mi zică cineva care sunt toate prinţesele Disney?

16 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Curioasa ce zici despre Mulan...

| Ashadow a răspuns:

Poveste demna de facut desen animat si difuzat pe Disney.E ca un Pariu cu viata combinat cu Violetta.

| 六兆年と一夜物語 explică (pentru Ashadow):

Nu-mi jigni povestea.
Telenovele di câcat.

| Ashadow a răspuns (pentru 六兆年と一夜物語):

Pariu cu viata= viol, perversitate
Violetta= pitipoance smiorcaite(printese)
Pariu cu viata+ Violetta= printese violate (tot ceea ce am inteles eu din povestea ta)

| 六兆年と一夜物語 explică (pentru Ashadow):

Eu nu m-am uitat niciodată la acele câcaturi, deci nu prea ştiu dacă e aşa. Oricum, dacă e, ai dreptate happy

| suităr a răspuns:

1. Ariel - Mica Sirenă
2. Belle - Frumoasa şi Bestia
3. Jasmine - Aladdin
4. Cinderella - Cenuşăreasa
6. Pocahontas - Pocahontas
7. Tinker Bell - Tinker Bell
8. Mulan - Neînfricata Mulan
9.Merida
10.Rapunzel........etc.

| ww2Totenkopf a răspuns:

Cat de tare!
PS-Ai uitat de Pochahontas si Mulan sau asa ceva...

| 六兆年と一夜物語 explică (pentru ww2Totenkopf):

Nu am văzut filmul acela şi nu îi ştiu bine, dar voi scrie şi despre ei.
Oricum, vor mai fi părţi, stai liniştit, o să apară toţi, cred.

| Seducatorul a răspuns:

Spanac

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Si Belle din Frumoasa si Bestia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

No comment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo! Mai draguta povestea asta decat cele reale!

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Da, deci Frumoasa Adormită era țigancă.

| 六兆年と一夜物語 explică (pentru ۰A۰n۰i۰m۰e۰):

Nu Albă-ca-Zăpada era ţigancă, ci Frumoasa adormită.
Chiar n-am ştiut să mă exprim? laughing

| BlaBlaAnnie a răspuns:

Dis, Ney, Dey si Isney.