NOname
| NOname a întrebat:

Stiati, ca s-a realizat un SCURTMETRAJ despre TPU? Se numeste "Toti Pentru Unu si Unu Pentru Toti". La filmari au participar peste 100.000 de utilizatori.
http://www.youtube.com/watch?v=n74WRDoqI9E&feature=relat ed
Ati reusit sa va gasiti? Sau poate ati recunoscut pe cineva? Daca da, pe cine si la ce minut? Nu de alta, dar sa radem si noi.
Tare multi mai suntem si tare frumosi! Plus, suntem si foarte telegenici. Nu stam grozav cu urechea muzicala, dar nu-i nimic, vom recupera la anul'. :))
La multi ani, TPU!

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Buna comparatie, useri TPU dansand ca "pinguinii" originali, filmuletul este nemaipomenit, iar muzica antrenanta. Stii ce n-am inteles eu, cum mama saraciei toti "userii" sunt asa de "rotofei", parca peste ei nici n-a trecut criza?
Se pare ca vor slabi, acum cand va veni iarna si "sobele" vor sta goale, poate ca stratul de grasime, se va mai atenua si pentru a ne incalzi, vom incerca cu totii "dansul pinguinilor".
Eu am incercat sa ma identific, dar mi-a fost imposibil, toti seamna ca o picatura de apa, chiar asa cum suntem si noi userii TPU. Toti vrem acelasi lucru si ne "miscam" in aceiasi directie, vrem sa "migram" spre vremuri mai blande, mai calde. Pe userii care "sar calul" trebuie sa-i punem in "banca" lor si asa comunitatea va avea de castigat.
L-am descoperit insa pe-"Praslea" TPU-, titlul pe care ar trebui sa-l primeasca, cel mai nou membru TPU, care s-a implicat in activitatea acestui site. Cred ca l-ai vazut si tu pe Praslea TPU, micutul care la inceput "punea intrebari" si apoi a inceput si el sa se miste in ritmul melodiei.
Multumesc pentru link NOname mi-ai creat un moment de relaxare si de bucurie.
Un gand bun si multa sanatate.

68 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

ai vreun semn din nastere? nu de alta dar nu vreau sa te confund cu cineva cind o sa vreau sa ma joc cu puful tau waiting

| Astaeparereamea a răspuns:

se pun orice fel de gauri rolling on the floor

| Oxanna a răspuns:

0. 20-0. 33 aia sunt eu, mandra ca stiu sa dansez asa frumoos:X si apoi bursc devin Happy Feet, cel de la 0. 40-0. 57, si si ala mic care nu stie ce cauta pe acolo si se uita asa profund impresioant la MINE, tot un alter-ego de'al meu e :X

| Cumica a răspuns:

Ce ne-ai pacalit laughing

| ..pYtBulL.. a răspuns:

Baai in sfarsit m-am vazut si eu pe acolo:d

| Th3eo a răspuns:

M-am recunoscut pe mine la 0:50... Sunt adorabila laughing

| Ambassaderåd a răspuns:

Salut! Vid-ul contine o melodie ce nu e pe gustul meu straight face. cea mai antipatica melodie, dar filmuletul e frumos tare big grin!

| M3lania a răspuns:

Ma vad :X sunt intre 0:20-0:23 big grin
Pe tine te vad ca fiind pinguinul (cel gri)care apare de la 1:00 si danseaza pana la sfarsit ca e asa special ca si tine.happy
Si apropo LA MULTI ANI TPU!>big grin

| rogvaiv10 a răspuns:

La 0:21 sunt eu.laughing

| 4b a răspuns:

Mdalaughing ma asteptam sa fie vreun filmuletz cu voihee hee frumos oricumtongue

| thepynk a răspuns:

Buna glumalaughingrolling on the floor chiar ma gandeam ca e adevarat

am si dat click acum imi amintesc cum il dansam in Romania minute in sir...italia nu sthye nime'!crying(broken heart(

| thepynk a răspuns:

Ce amuzant e ala mic de acolo;(laughingrolling on the floor)

| nobodyknowsme a răspuns:

Eu incep de la 0:26 sunt ala pufos si gras

| GuessWho_8607 a răspuns:

Eu sunt la de la 0:29 laughing

| LeonardoDiCapra a răspuns:

La multi ani Toti Pentru Unu! big grin

| Riyukii a răspuns:

La secunda 40. Ce bine dansam smug.
te-am obs. la 26-32.smug

| viorel70_1442 a răspuns:

Da te-am recunoscut pe tine la secunda 26-32

| denisa20 a răspuns:

Eu m-am gasit din prima: la 3:04 sunt si eu acolo trebuie' sa ma recunoasteti pe undeva prin spate ca sunt mai timida si nu le am cu dansul.Nu-i asa ca am fost telegenici?

| wykyal a răspuns:

E foarte tare chiar am pus botu felicitari sa vedem de 1 aprilie ce mai zici astept

| Emi_3041 a răspuns:

Foarte tare laughing

| Crazy Penguin a răspuns:

rolling on the floor... tare. Eu cred ca eram peste tot(doar sunt Crazy Penguin), eu si cu familia mea...
La Multi Ani TPU!

| marinica a răspuns:

Da e tare, imi place poti sa mai pui, eu nu sunt sigur.

| alexa5525 a răspuns:

rolling on the floor tu clar erai acolo de multe ori! te-ai multiplicatlaughing

| Jesss a răspuns:

0.47- 0.57 rolling on the floor ala miiic micc sunt eu laughing))

| MrsPink a răspuns:

laughing da bine mai dansam din fund chiar ne pricepem si :O da multi mai snetm si mai toti semanam si suntem grasi acus il intrecem si pe Mosubig grin

| bibubibucilescutascescu a răspuns:

Eu sunt cu siguranta pinguinul cu puf galben care danseaza cu altul cu puf gri de la minutul1:11. laughing))))))))

| TheBadOne a răspuns:

Te-am vazut, erai pinguinu mic mic de tot din ultimul rand, locul 700932 la dreapta, cel cu cercei rolling on the floor

| corcodusa2013 a răspuns:

Super filmatul
desi nu m-am vazut( pentru ca sunt noua )si am lipsit de la filmari, e f frumos!

| SEAL a răspuns:

Si trbuia sa radem?