| Ade a întrebat:

Uite ce a scrie sun coleg de-al meu la testul de istorie:
"Din neamul tracilor, s-au desprins la nordul Dunarii 101. Regele 106 a unit triburile si a faurit un regat puternic. Tara lor s-a numit 102. Principalele ocupatii erau sa caute si albinaritul. Pentru a se apara impotriva dusmanilor dacii au construit polisuri. Primul razboi daco-roman s-a desfasurat intre 101-102 d.HR.
Sau la una dintre intrebari la test la istorie:
"Cum se mai numea Grecia?
Dacii, Dacii, Dacii!"
Sau sa vedeti ce scrie in caietul lui de engleza:
"tomatoli=tomato
jumbe=jungle
bitrett=bettroot
pasto=potato"
Sau la test la romana:
"Dar ce porumb, dar ce porumb fromos, dar ce porumb frumos, dar frumos porumb se va face..."
PS: Va plac? Mai am multe... Ceva intamplari amuzante la scoala aveti si voi?

9 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

*râde până intră cu dinții-n birou* Colegul tău mi-a făcut ziua, omule laughing

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Pralină a răspuns:

LolzlaughinglaughinglaughinglaughinglaughingBrehh asta Oaia CurCuBeu fotbal ii clegu tau? Sau esti uh ala?

Mo intrebat profa de istorie Al catelea a fost al II lea razboi mondial dintre cele 2 razboaie?rolling on the floor

Lolzzzz dupia zice scuze hai sa te intreb altcevalaughinglaughing

| Pisicuța a răspuns:

Lol, daca ai fi la noi la scoala, ai vrea sa pui niste piedici la unii de acolo sa te amuzi, alearga pe acolo ca nebunii.

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Nu e frumos sa razi de el.

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Mhn24 daca as avea un pistol cu bucurie te-as impusca

| Ade explică:

De fapt era : Primul razboi daco-roman s-a desfasurat intre Dacii!

| KasdfghjNY a răspuns:

Super rolling on the floor. Al mea au fost trei.1.Cand am injuratao pe invatatoare ca nu ne-a dat pauza.(crezand ca am facut-o in cand)rolling on the floor .2.cand l-am vazut pe un colaeg cu **** in pantaloni(cand se misca cacatul se scurgea)laughing rolling on the floor .3.cand o fata ma provocat sa o sarut :-& si dupa aia toata clasa ma lua la misto. crying