In ultimii 3 ani am calatorit mult cu ei, locuiam in italia. o singura data am avut probleme, a ramas fara frane la Arad.am asteptat vreo 3 ore pana cand a venit un alt autocar sa ne preia.in rest, nu am avut nicio problema cat am calatorit cu ei.eu zic sa nu iti faci griji, astfel de lucruri, vrei nu vrei se mai pot intampla... fara sa aiba cineva vreo vina
Am circulat cu aceasta mijloace de transport ale acestei firme si nu am avut probleme, ai incredere totul va fi ok.
Am folosit-o acum 10 ani spre Italia cand erau la inceputul lor si era OK stai fara frica au experienta profesionala.
Am circulat cu aceasta firma acum 3 ani si daca nu ma insel undeva pe la bulgari ai si o masa gratuita.fii linistita k totul va fi bine.
Personal nu am calatorit cu aceasta firma dar am prieteni care au fost in germania si nu au fost multumiti. sunt ceva mai ieftin decit alte firme, spre ex. kessler, dar mai slabuti. la fel pletl. sotia face de multi ani germania -romania cu firma kessler si este super multumita. dar la tine nu se mai pune aceasta problema...
Imi permit sa-ti dau un sfat... ia avionul, am mers o singura data cu ei si m-am jurat ca n-o mai fac! Si ai vazut cite accidente au facut autocarele lor din cauza oboselii soferilor?
Nu recomand! cauta orice firma de transport in afara de attlasib sau eurolines! http://stirileprotv.ro/......aria.html! asta e cea mai buna dovada! intra pe link si ai sa vezi! plus ca atlasib si eurolines au cele mai vechi autocare! nu au mai fost schimbate de ani de zile! nu sunt sigure!
Cea mai tare firma de transport international si mai serioasa este kessler. Ajungi la sigur si repede.
Buna, am venit le la roma cu ei nu iti recomand. aveam rezervare roma -bucuresti si pe drum imi spun ca ei nu ajung la bucuresti ma lasa in piatra neamtz. asa ca renunta.
Eu unul după părerea mea, nu îți recomand să mai mergi cu ei. Au fost nenumărate incidente nelăcute, furturi babane la coleturi, autocare vechi care merg cel mai rău pe 2 pistoane, întârzieri majore de timp, opresc de fiecare dată la stații cu jocuri de tip ALBA-NEAGRA, condiții proaste... CU MULTĂ CĂLDURĂ, RENUNȚAȚI LA ACEASTĂ FIRMĂ! ESTE SPRE BINELE VOSTRU! Dacă nu mă credeți, căutați INCIDENTE ATLASSIB pe internet și o să vă luminați mințile.