Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2799518intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
22 Noi
SATI 305.200AFISARI
157.133VIZITE
138.394V. UNICI
25 Noiembrie 2010
nicoletta392003 intreaba:

Imi trebuie pasaport ca sa intru in elvetia sau se poate cu cartea de identitate



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 6 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 25 Noiembrie 2010 08:10
    Ioandelasal a răspuns:
    In Elvetia poti intra cu un act de identitate valabil, carte de identitate ori pasaport (nu si cu buletin de identitate). Detalii poti citi aici: http://berna.mae.ro/index.php?lang=ro&id=82930. Numai bine!
  • 25 Noiembrie 2010 08:16
    aliyna a răspuns:
    Buna, in orice tara care face parte din UE poti sa calatoresti doar cu cartea de identitate.
  • 25 Noiembrie 2010 08:52
    andreiano a răspuns:
    Se poate şi cu CI.
    @alina: vezi că Elveţia nu prea face parte din Uniunea Europeană. Este prin tradiţie ţară neutră.
  • 25 Noiembrie 2010 07:00
    Raspuns anonim:
    Cred ca DA
    cauta detalii pe site-ul Ambasadei din Elvetia
    http://berna.mae.ro/
  • 25 Noiembrie 2010 07:02
    Raspuns anonim:
    Condiţii generale de intrare şi regim de şedere în Confederaţia Elveţiană

    Cetăţenii români pot călători în Elveţia cu paşaportul sau cu cartea de identitate emise de autorităţile române. Ambele categorii de documente trebuie să fie valabile încă cel puţin şase luni de la data intrării pe teritoriul elveţian.

    · În atenţia cetăţenilor români care călătoresc în Elveţia pentru o perioadă de până la 3 luni:

    Pentru şederea în Elveţia pentru o perioadă de până la 3 luni (90 de zile), nu este nevoie de permis de şedere. Autorităţile elveţiene pot solicita asigurarea de sănătate şi proba deţinerii mijloacelor financiare necesare întreţinerii în perioada şederii pe teritoriul elveţian.

    · În atenţia cetăţenilor români care intenţionează să staţioneze în Elveţia pentru o perioadă de timp care depăşeşte de 3 luni:

    Dacă doriţi să rămâneţi în Elveţia mai mult de 3 luni, indiferent de motivul şederii, aveţi nevoie de o autorizaţie de sejur eliberată de autoritatea locală competentă (canton). Nu omiteţi faptul că, în această situaţie, trebuie să vă anunţaţi şederea în Elveţia la autorităţile cantonale în termen de cel mult 40 de zile calendaristice de la data intrării pe teritoriul elveţian.
  • 25 Noiembrie 2010 07:16
    Raspuns anonim:
    Numai cu pasaport