micşorează boxul
Categorii
- 60099 intrebari (491 noi) Adolescenti
- 2915 intrebari (15 noi) Afaceri & Financiar
- 2821 intrebari (9 noi) Arta si Cultura
- 2207 intrebari (6 noi) Auto & Moto
- 14282 intrebari (115 noi) Beauty & Fashion
- 4014 intrebari (18 noi) Cariera
- 1938 intrebari (6 noi) Casa & Gradina
- 24 intrebari (0 noi) Cauze nobile
- 43927 intrebari (267 noi) Conversatii
- 27596 intrebari (165 noi) Dragoste si Sex
- 8902 intrebari (58 noi) Educatie si Cultura Generala
- 5988 intrebari (23 noi) Familie & Relatii
- 968 intrebari (78 noi) Filme & Seriale
- 6596 intrebari (20 noi) Gastronomie
- 5743 intrebari (50 noi) Hobbies & Pets
- 11266 intrebari (87 noi) Informatii Utilitare
- 3548 intrebari (13 noi) Legislatie, Politic & Social
- 20884 intrebari (211 noi) Muzica
- 17052 intrebari (78 noi) Sanatate
- 3400 intrebari (31 noi) Shopping
- 3746 intrebari (13 noi) Stiinta si Filosofie
- 21643 intrebari (124 noi) Tehnologie
- 30065 intrebari (226 noi) Timp liber
- 5219 intrebari (32 noi) Trivia/Amuzante
- 2062 intrebari (5 noi) Turism
- 462 intrebari (1 nouă) Voluntariat/ Ecologie
micşorează boxul
Ultimele Raspunsuri
- ralucapink11 - Nu mai sunt Poti sa ti l iei inapoi pup paa
- LoVeLy sMiLe - Pai ...o bluza, o esarfa, un parfum, niste creme, o
- Maddy1998me - -up -u smile -love me -one time -baby -overboard -somebody...
- Un utilizator anonim - Hellou eu vreau add lui cinel are sa mil deie pe add...
- Laura - Mai nimic:))
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
| TRAFIC 05 Sep |
309.962AFISARI | |
| 77.526VIZITE | ||
| 65.944V. UNICI |
Raspunsurile castigatoare ale utilizatorului Klara
-
raspuns alesHttp://www.youtube.com/watch?v=-XPYSp6fXKo
Asta e ? postat la 10 August 2010 20:08 -
raspuns alesCea mai buna formatie a fost The Beatles, dar si AC/DC \m/
Cei mai buni cantareti au fost Michael Jackson si Elvis Presley. postat la 16 Iulie 2010 13:07Raspuns la intrebarea:
Cine credeti ca a fost / este cel mai bun cantaret/formatie din lume? (all-time) -
raspuns alesCe nume fain ai :x Nu cred ca e nevoie de niciun alt nickname. postat la 9 Iulie 2010 15:07
-
raspuns alesCica nazismu'...lol.
E vorba de swastika nazista, semnul ala pe care si-l afisa Hitler :)) Cauta pe goagal.
De fapt semnul nu reprezinta in sine ceva rau. E o religie asiatica, jainismul, al carei semn distinctiv este aceasta svastica...Hitler de acolo s-a inspirat. postat la 8 Iulie 2010 14:07 -
raspuns alesOre d-astea hardcore, in special fizica, matematica, ... materii fecale...pardon: reale.
In rest, ore normale: romana, limbi straine, geografie, istorie.etc.
+ 1/2/3 ore de practica postat la 2 Iulie 2010 2:07Raspuns la intrebarea:
Ce ore se fac la profilu"electrica" si la ce se da teza?funda -
raspuns alesNo way. La filologie se face matematica pana intr-a X-a. Din a XI-a si a XII-a nu mai faci mate, fizica, chimie.
Deci nu se pune problema de bac. postat la 30 Iunie 2010 23:06Raspuns la intrebarea:
Dak esti la filologie ,dai bac la matematica? -
raspuns alesArman = machidon.
Si da, machidonii au succes in toate: femei, afaceri, etc.
Pentru ca sunt destepti :) si frumosi. postat la 29 Iunie 2010 21:06Raspuns la intrebarea:
Credeti ca un arman vrajeste fetele? -
raspuns alesIi contactezi pe mail (scrie pe undeva "contact")...pozele le trimiti tot pe mail iar ei vor decide daca o pun sau nu pe site. postat la 28 Iunie 2010 18:06
-
raspuns alesPoate iti ramane morcovu'/castravetele/dovleacu' blocat inauntru, si te trezesti pe la urgentza :))
Cel mai safe e sa ti-o faci cu mana proprie: cu degetul. Ala nu se rupe, nu se blocheaza, poti sa-l manevrezi cum vrei :| postat la 28 Iunie 2010 12:06 -
raspuns alesSuper tare, originala, desi au comentat multi prestatia lui Milan, mi-a placut mult melodia (pentru ca orice e semnat Goran Bregovic e genial) postat la 11 Iunie 2010 15:06Raspuns la intrebarea:
Ce credeti despre melodia Serbiei de la Eurovision 2010? (Milan Stankovic - Ovo je balkan) -
raspuns alesCinemaRx.
E mai placut, mai frumos structurat, comentarii mai multe, stiri multe si faine, e unul din site-urile mele preferate.
Nu-mi place Cinemagia. postat la 7 Iunie 2010 21:06Raspuns la intrebarea:
Care site credeti ca este mai bun?CinemaRx sau Cinemagia?De ce? -
raspuns alesMai nou, expert devine orice neica-nimeni care are raspunsuri copiate de pe goagal. Foarte usor devii expert, mai nou rasar experti din nicaieri, de care nici eu n-am auzit. Doamne pazeste si apara >:) postat la 5 Iunie 2010 22:06Raspuns la intrebarea:
Cum devii expert Tpu ? -
raspuns alesEpic Movie, cea mai neinspirata comedie, care nu iti rupe nici macar un suras anemic.
@Atelocin: Codul lui DaVinci e un film interesant, cam profund pentru cei care nu-l inteleg, ca o paranteza...e parodiat si in porcaria aia de Epic Movie. =)) postat la 4 Iunie 2010 23:06Raspuns la intrebarea:
Ce film NU imi recomandati ? -
raspuns alesE un emoticon, echivalentul lui :D postat la 31 Mai 2010 23:05Raspuns la intrebarea:
Ce inseamna "xD"?
primul raspuns funditza :X -
raspuns alesVaiii. Era bestial. O clasa de 26 de boboci realisti, printre care si eu.
In prima zi de liceu nu cunosteam pe nimeni, dar in 2 ore le-am retinut tuturor numele. M-am asezat in ultima banca (unde am ramas pana intr-a 12-a), am facut praf florile pe care trebuiau sa i le dau dirigai, imi aduc aminte ca venise bunicu-meu cu mine si l-am pus sa-mi care manualele =))
In urmatoarele zile am facut schimb cu colegii de numere de telefon, de id-uri de mess (cu toate ca internet n-aveau decat putini), eram mai inocenti, nu discutam despre bautura si tigari, ci despre vedetele noastre preferate, prostii d'astea.
Dar oricum am avut cea mai faina clasa ever. :x Imi pare rau ca s-a terminat si perioada liceului. postat la 30 Mai 2010 22:05Raspuns la intrebarea:
Cum vi s-au parut primele zile de liceu?Sincer... -
raspuns alesCFR Cluj, pentru ca is de la Cluuuuj (cu multi de "uuu" ca suntem ardeleni si nu ne grabeste nimeni), dar nu-s prea microbista oricum. postat la 30 Mai 2010 22:05
-
raspuns alesOooopa:>
De la Grecia ma astept la ce trebuie :x
Adica la locul 1. Urmaresc Grecia de vreo 5 ani, de cand a castigat Elena Paparizou cu My Number one.
Pe urma in 2006 a fost Anna Vissi cu o balada foarte puternica dar care nu aducea si "spiritul elen" sau ritmurile balkanice cu care eram obisnuiti. In 2007 a fost Sarbel cu "Yiassou Maria", cu niste versuri penibil de libidinoase si cu un fundal de manelutza, in 2008 a fost parca...tot o gagicutza care a avut o piesa foarte simpatica, si aducea putin cu stilul Elenei Paparizou. Anul trecut - jalnic - Sakis Rouvakis cu o melodie penibila care era paralela cu tot ce insemna "melodie de Eurovision".
Din 2 in 2 ani, Grecia aduce piese bune. Restul praf.
Ei bine piesa lui Giorgios Alkaios are si influente elene o gramada, are si catch la public si parca vad ca o sa ocupe top 10. postat la 27 Mai 2010 22:05 -
raspuns alesHttp://www.metalhead.ro/Cele_mai_socante_metode_de_tortura_din_epoca_medievala-aid78810-l1
E cel mai interesant articol gasit pe Goagle. ;) postat la 24 Mai 2010 22:05Raspuns la intrebarea:
Dati-mi exemple de torturi din evul mediu(imi trebuie la isto) nu dau funditza -
raspuns alesTOP TEN:
10. "Mai exista Ravensbruck ?"
Se poate interpreta ca: măi, exista Ravensbruck (=un lagar de exterminare de femei din perioada na'zi) , ceea ce da o conotatie de disperare: Mai, exista Ravensbruck sau te sparg ? Raspunsul la intrebare a fost si mai stupid: da, exista cartea Ravensbruck.
9."Care aveti id-ul lui Miley Cyrus, Selena Gomez, Justin Bieber?"
Intrebarile astea zilnic le vedem, si sunt atat de hilare, dar deja m-am obisnuit cu ele, si trec peste.
8. "Care VRETI id-ul lui Miley Cyrus, Selena Gomez, etc."
Inainte ni-l cereau, acum ni-l ofera chiar ei. + un "dau fundita" la urma, sa se vada, ca se respecta. Care vrea id-ul lui Miley, dau fundita. Suna stupid. Dar sunt si alte intrebari mult mai stupide.
7. "Daca fac sex cu un caine, ma pot imbolnavi?" ma face sa ma gandesc la un refren al Ionelei Prodan: din bucata mea de paine, am hranit un om si-un caine...
Dar daca ti-ai gasit sa te regulezi cu cainele, de parca n-ar exista barbati pe lumea asta, risti sa faci copii mutanti, werewolf :))
6. "Ati vrea sa fiti micutul Will?" - intrebare pusa de febletea noastra, Sunshine. De cand e micutul Will un posibil idol al TPU-istilor, si de cand ne-am dori cu ardoare sa fim ca el, nu stiu. Dar oricum, a fost o diversitate. Pe langa Miley Cyrus, Justin Bieber si Hannah Montana, a mers si un "micut Will"
5. "Cat de mult va place sa mancati rahat" - tot Sunshine.
Sincer, unii recunosc, manca foarte mult rahat. Dar noi nu mancam rahat cu polonicul, ci cu lingurita, ca suntem delicati. Dar intrebarea asta chiar mi-a starnit un sentiment de mila fata de autoarea ei. De ce unii oameni mananca atata rahat de pe jos ? :|
4. "Este adevarat ca autorul citatului ,,Cine nu ma inghite sa ma s*ga este Adolf Hitler,, ?" Pe semne ca Adolf Hitler asta era un cocalar de cartier care scuipa seminte si injura roakerii care treceau pe maidan. Altfel nu-mi explic cuvintele pe care le-a scos pe gura aia spurcata. Nu, cuvintele ii apartin lui Sigmund Freud.
3. "Daca m-am masturbat cu periuta de dinti si am pus-o la loc, este riscul sa raman insarcinata?"
Intrebarea asta a facut deliciul TPU-istilor, prin august sau iulie, este probabil cea mai celebra intrebare din categoria dragoste-sex.
2. "Daca am facut sex cu ursuletul de plus si m-am frecat asa, din jos in sus, e posibil sa raman insarcinata"
Imi place ca a dat si detalii, s-a frecat. Si avea 12 ani. Cu cine isi imagina ea ca isi pierde virginitatea, nu stiu.Ca banuiesc ca ursuletul nu avea atasat si un stimulator sexual.
1. "Cum pot fi o sirena" mai explicit, o copila de 9 ani dorea sa se transforme in sirena. Exista peste 100 de raspunsuri la intrebarea asta, si care de care mai penibile (du-te noaptea la lumina lunii si baga mana in apa, si zi de 3 ori "vreau sa fiu sirena" si o sa te trezesti cu coada de peste", s.a.m.d . Am avut o criza fantastica de ras la intrebarea asta. postat la 21 Mai 2010 22:05Raspuns la intrebarea:
Care e cea mai ''proasta'' intrebare pe care ai auzito vreodata?:)) -
raspuns alesIntotdeauna am asociat Duminica cu o zi depresiva, in care imi faceam temele, proiectele, invatam, si nu ma odihneam absolut deloc. Am urat mereu ziua de duminica. postat la 17 Mai 2010 20:05Raspuns la intrebarea:
Cum sunt duminicile pentru tine? -
raspuns alesFimoza = circumcizie, mai exact te taie imprejur. :|
E cam dureros, dar ti-o face cu scop igienic.
A, si consta in indepartarea preputzului (adica ...pielea de pe capul cu care gandesc unii ) postat la 17 Mai 2010 20:05 -
raspuns alesSi eu am o mare problema cu cosurile, desi nu mai sunt demult adolescenta. Dermatologul mi-a recomandat Zynerit, dar inainte de asta am tot fost sa ma interesez de tratamente naturiste. Cand am auzit de urinoterapie mi-am luat gandul de la leacurile astea ( am auzit ca e cel mai bun antidot la cosuri dar e pur si simplu... :| ) asa ca am luat Zynerit de la farmacie. postat la 15 Mai 2010 21:05
-
raspuns alesEh...stai linistita ca nu se vede. Decat daca fumezi in cantitati industriale de mai mult timp si tragi in piept. Atunci o sa-ti afecteze plamanii. Si eu fumez social, cam ca tine, doar ca de mai mult timp si la analize mi-au iesit plamanii perfecti 100%. postat la 15 Mai 2010 21:05
-
raspuns alesAm fost in Munchen, in Frankfurt si in Koln.
Ahh, si la Dachau. Doar ca n-am vizitat lagarul.
Normal ca nemtii sunt mult mai civilizati si tara e mai curata. Dar sunt si regulile mai stricte. Intr-un fel Hitler i-a disciplinat. :| postat la 15 Mai 2010 17:05Raspuns la intrebarea:
Cine a vizitat germania?ce va placut cel mai mult acolo? -
raspuns alesSe intrec in pitziponceala, si eu am avut onoarea/oroarea de a intra pe o pagina de hi5 la un concurs de miss. Si daca respectiva concurenta lua nota 5 spre exemplu, sarea in capul juratului si il baga-n origine si nu se mai oprea. Oricum, alea nu-s concursuri. Aia e paaaanarama. postat la 15 Mai 2010 10:05
-
raspuns alesPersoana care apartine etniei evreiesti (iudaice) si care este botezat in religie iudaica. Si eu apartin acestei religii :) postat la 11 Mai 2010 21:05Raspuns la intrebarea:
Ce inseamna "evreu" :D -
raspuns alesIn toate librariile in care am fost, am vazut-o. Dar 100% o gasesti la Diverta . postat la 10 Mai 2010 19:05Raspuns la intrebarea:
De unde pot lua si eu cartea "Indragostita de un masai" de Corinne Hofmann?ms:*:X -
raspuns alesCam asa sunt si eu: imi place sa mananc lamai fara zahar, mi-e rau de inaltime si imi place movul. Rad de cei prosti, ma adaptez greu, sunt un produs al mediului social. ;)) postat la 6 Mai 2010 19:05
-
raspuns alesHttp://www.descopera.ro/stiinta/4963074-top-10-apocalipsa-in-filme
Aici este un top ten cu filme despre Apocalipsa. :) postat la 4 Mai 2010 20:05 -
raspuns alesWww.thesimsresource.com (necesita cont, dar e gratuit)
sau
www.parsimonious.com , este un site superb si gasesti de toate :x vezi, cauta pe goagal intai "parsimonious" sau "parsimonius" ca nu stiu sigur cum se pronunta, dar gasesti absolut de toate pentru sims-uri. postat la 12 Aprilie 2010 18:04Raspuns la intrebarea:
Cum imi descarc haine , mobila etc pentru sims 3 ?
-
raspuns ales1. Nu ai cum sa scrii tu, pentru ca la 6 ani nu cunosti alfabetul si la 6 ani iti vezi viata cu Hannah Montana, nu cu netu' vietii.
2. Gigel e de fapt Gigica sau ... e o confuzie. Sa fie hermafrodit?
3. Sa-si faca doar el sex, tu iti faci alta data. postat la 11 Aprilie 2010 22:04 -
raspuns alesNu stiu motivul, dar am vazut Apocalypto, si cum taia cineva capul, il arunca la multime, nu numai ca il arata. Probabil...sa joace ceilalti fotball cu el. Sau cica...capul era inca constient (firar cacofoniile ) si il aratau sa mai vada odata lumea :)) Cred postat la 4 Aprilie 2010 23:04
-
raspuns alesSincer? Horia Roman-Patapievici, Mihai Bendeac si Mircea Badea. Nu argumentez - asta e parerea mea :) postat la 4 Aprilie 2010 21:04Raspuns la intrebarea:
Care este cel mai destept roman contemporan dupa parerea voastra si de ce? -
raspuns alesDin 2003 exista. Astea cu cele mai multe commuri sunt pitzipoancele/c**ele americane, ce primesc zeci si sute de commenturi de la turci si spanioli insetati de sex. postat la 4 Aprilie 2010 18:04
-
raspuns alesDa, era Sunshine ala/aia care punea intrebari tampite, dar multe... =)) postat la 4 Aprilie 2010 14:04
-
raspuns alesAm fost medic la Auschwitz (N. Miklos)
Am fost medic la Auschwitz 2 ( Gisella Perl)
Atunci acolo la Auschwitz (Oliver Lustig)
Jurnal Insangerat (Oliver Lustig)
si dupa cum spunea Eluveitie, si Dictionar de Lagar,
Cuptoarele lui Hitler (Olga Lengyel)
Evadare de la Auschwitz (Andrei Pogojev)
Drumul la si de la Auschwitz (Hedi Fried)
...ajung astea ? postat la 1 Aprilie 2010 18:04Raspuns la intrebarea:
Ce carti cu lagare stiti? innafara de 5 ani la Auschwitz -
raspuns alesAzi este prima zi de Pesah (pastele Evreiesc) :) De azi pana pe 5 aprilie postat la 30 Martie 2010 21:03Raspuns la intrebarea:
Pe ce data sarbatoresc Pastele cei din Israel? -
raspuns alesSus acolo, vezi ca e optiunea "Contul meu" -> setarile contului -> jos de tot , dezactiveaza cont. Bagi parola si dai ok... postat la 30 Martie 2010 16:03Raspuns la intrebarea:
Cum sterg un cont de pe facebook ? -
raspuns alesVai mie, zici ca e posedata.
Pai, cum sa faci. Te asiguri ca nu-i nimeni prin preajma si urli pana iti iese :) postat la 30 Martie 2010 0:03 -
raspuns alesAm multe melodii preferate, pentru ca sunt fana.
10th man down
Passion and the Opera
Amaranth
7 days to the Wolves
Cadence of her last breath
Crownless
Dark chest of wonders
Nemo
Over the Hills and far away
Eva
Moondance
Wish I had an angel
Dead to the world
Elvenpath
Ever dream :x :x :x
The Phantom of the opera
The Riddler
The Wayfarer
Walking in the air :x
Ii ador :x Si mi-ai facut chef sa ascult NW postat la 29 Martie 2010 23:03Raspuns la intrebarea:
Ascultati Nightwish...daca da,care este melodia preferata?:D -
raspuns alesPearl And The Puppets – Make Me Smile postat la 29 Martie 2010 20:03
-
raspuns alesIsabella de Castilia, Mata Hari, Ethel Rosenberg, Maria Tudor, Erzsebet Bathory, Irma Grese, Ilse Koch, Elena Ceausescu, Nikita din Romana si cam astea imi vin in minte cand aud de femei diabolice :)) postat la 29 Martie 2010 19:03Raspuns la intrebarea:
Dati-mi si mie cateva nume de fata diabolice:)
dau fundita -
raspuns alesWww.thesimsresource.com
Dar mai uite-te prin arhiva, ca s-a mai discutat aceasta problema. Site-ul e foarte bun, trust me postat la 13 Martie 2010 0:03 -
raspuns alesIncepand de-aici (partea 1) si urmatoarele parti. E genial filmul :x
http://www.youtube.com/watch?v=rb62oxdNsHA postat la 27 Februarie 2010 21:02 -
raspuns alesEu sunt din Cluj si am 19 ani (aproape 20). postat la 26 Februarie 2010 14:02Raspuns la intrebarea:
Cre`i din cluj,manastur:)?cati ani ai? -
raspuns alesBuna seara ! Da, imi place, pentru ca am si eu ! O seara buna si tie ! :-* postat la 12 Februarie 2010 21:02Raspuns la intrebarea:
Bună seara ! Vă place Samsung Corby ? O seară bună ! :) -
raspuns alesCam ce iti trece prin cap, poti sa scrii poezii si proza daca te duce imaginatia, sau poti sa comentezi sau sa recomanzi o carte, un film, o formatie...nu stiu. Si articolele sunt la mare cautare si daca ai si simtul umorului si le scrii un articol mai dur, o sa ai "succesuri" :)) postat la 12 Februarie 2010 21:02Raspuns la intrebarea:
Buna!Ce documente as putea scrie intr-o revista a scolii? -
raspuns alesNu stiu daca se poate :)) Si nasul mare e chiar frumos, sa stii.
In photobrush nu stiu dar te pot ajuuta cu alt program:
http://www.vicman.net/vcwphoto/ (e free)
In sectiunea wrap poti modifica cum vrei ...inclusiv nasul postat la 6 Ianuarie 2010 19:01Raspuns la intrebarea:
Cum pot micsora nasul de ex.in photobrush ? :D multumesc :) -
raspuns alesAndra - a fost apreciata in fiecare an de catre public, nu a dat cu bata-n balta ca alti artisti si s-a mentinut sus.
Anda Adam - nu prea am vazut-o la tv, dar am ramas masca cand i-am vazut noua freza :|
Alex - anul trecut si acum 2 sau 3 ani cand era cu cantecul ala cu camasha...in 2009 a avut si el succes dar nu asa mare.
Puya - in mod sigur artistul anului. I-a devastat si pe Paraziti si pe Puya. Undeva in Balcani, Sus pe Bar si Change sunt hituri ...pe culmi inalte in topuri:d
Inna - a adus un aer international muzicii romanesti care devenea banala daca n-ar fi fost ea. Cu siguranta si Inna poate fi considerata ca artista a anului.
Dan Balan - anul trecut el a fost artistul anului.
Blaxy Girls - intr-adevar au avut mult succes cu Dear Mama, dar nu le-am mai vazut de-atunci.
Andreea Banica - anul asta a nascut, s-a ocupat de familie, cu muzica n-a prea avut treaba.
Akcent - n-au intrecut succesul Innei
Andreea Balan - nimic :|
Smiley - mie imi e simpatic baiatul, si a avut destul succes cu melodia aia cu datoria la stat, dar nu merita titlul de artist al anului.
Elena - bravo ei, a avut mult succes. Cu albumul de muzica machedoanca, cu piesa aia "Balkan Girls" dar dupa ce a dat-o in bara la Eurovision, nu prea a mai avut ea succes.
Voltaj - naspa, ca de fiecare data.
Mihaita - ne-a adus pe culmi inalte in 2006, atunci chiar a fost artistul anului, dar acum...nimic deosebit. Poate doar scandalul cu Tarkiii.
Lori - cu tiganimea ei. Nu mi s-a parut prea deosebita anul asta.
Connect-r -nici atat.
Morandi - a ramas Moga in pana de inspiratie, anul asta chiar au fost seci.
In concluzie Puya si Inna, dar avand in vedere ca Inna ne-a facut celebri si peste hotare, o desemnez pe ea artista anului:) postat la 29 Decembrie 2009 22:12 -
raspuns alesDe fapt il cheama Yehoshua :D postat la 28 Decembrie 2009 21:12Raspuns la intrebarea:
Iisus sau Isus ? Cum se scrie corect? De ce?