micşorează boxul
Categorii
- 60108 intrebari (491 noi) Adolescenti
- 2915 intrebari (14 noi) Afaceri & Financiar
- 2821 intrebari (9 noi) Arta si Cultura
- 2207 intrebari (6 noi) Auto & Moto
- 14282 intrebari (115 noi) Beauty & Fashion
- 4015 intrebari (18 noi) Cariera
- 1938 intrebari (6 noi) Casa & Gradina
- 24 intrebari (0 noi) Cauze nobile
- 43929 intrebari (265 noi) Conversatii
- 27597 intrebari (165 noi) Dragoste si Sex
- 8904 intrebari (61 noi) Educatie si Cultura Generala
- 5988 intrebari (24 noi) Familie & Relatii
- 968 intrebari (79 noi) Filme & Seriale
- 6596 intrebari (20 noi) Gastronomie
- 5742 intrebari (50 noi) Hobbies & Pets
- 11266 intrebari (85 noi) Informatii Utilitare
- 3548 intrebari (13 noi) Legislatie, Politic & Social
- 20885 intrebari (208 noi) Muzica
- 17053 intrebari (80 noi) Sanatate
- 3400 intrebari (31 noi) Shopping
- 3746 intrebari (13 noi) Stiinta si Filosofie
- 21644 intrebari (127 noi) Tehnologie
- 30066 intrebari (227 noi) Timp liber
- 5219 intrebari (31 noi) Trivia/Amuzante
- 2062 intrebari (5 noi) Turism
- 462 intrebari (1 nouă) Voluntariat/ Ecologie
micşorează boxul
Ultimele Raspunsuri
- ovidiu04 - Nu cred ca poti...
- MilzTPU. - Depinde cum o iei.Pentru el e bine deoarece are mai...
- narcisa - Mie imi place boboul bob scurt:http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.divahair.ro/images/speciale/2.poze_2009/poze_26012009/coafuri2_diva.jpg&...
- Un utilizator anonim - Tine apasat triunghiul acela cam 10 secunde
- Anna - Categoric, Nu ...
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
| TRAFIC 05 Sep |
309.962AFISARI | |
| 77.526VIZITE | ||
| 65.944V. UNICI |
Intrebarile utilizatorului I.Love.Football
-
(32 răspunsuri)Care este fructul vostru preferat? -
(16 răspunsuri)Care a fost motivul ce a dus la cearta cea mai grava dintre voi si parinti? -
(19 răspunsuri)Care este cel mai lung cuvânt din 4 litere pe care îl ştiţi ? :)) Dar cel mai des folosit de voi? :D -
(8 răspunsuri)Care consideraţi că este lucrul cel mai important din lume ? De ce ? -
(7 răspunsuri)Cati reni pot fi inhamati la sania lui Mos Craciun? -
(2 răspunsuri)Grupul de acțiune "Noii Golani" a organizat în București, luni, pe 30 noiembrie, concertul de lansare al albumului "Uniți sub Tricolor". O piesă pe de acesta care mie îmi place mult este : Kryp...? (mai mult) -
(15 răspunsuri)Ce melodie din desenele animate va place cel mai mult? -
(17 răspunsuri)Ce ar trebui sa fac sa'mi provoace amnezie? =)) -
(8 răspunsuri)1. Intrebare pentru baieti: Spuneti ca uneori ar fi bine sa faca si fetele primul pas. Cum v'ar placea sa intre o fata in vorba cu voi? Cu ce fraze si ce fapte ati vrea sa fiti "atacati" ? ; )) 2. Intrebare...? (mai mult) -
(6 răspunsuri)Pur si simplu ador aceasta melodie... de cand am auzit'o pentru prima data. Acum a aparut, in sfarsit, si clipul oficial : http://www.youtube.com/watch?v=qoxxWircijI& feature=related Ce parere aveti?? (mai mult) -
(1 răspuns)Are cineva abonament la peluza la o echipa de fotbal (in special din Bucuresti) ? La ce echipa? -
(8 răspunsuri)" Si marmota invelea ciocolata in staniol! " Avand in vedere ca acum exista o multime de schimbari prin dictionar... nu ati fi de acord sa se introduca si expresia asta? :)) -
(8 răspunsuri)Noi vrem respect! Care este parerea voastra despre aceasta piesa? http://www.youtube.com/watch?v=QHpVTgX2kRQ -
(1 răspuns)Caut de ceva timp cateva poze si nu le gasesc pe nici un site. Este vorba despre un copilas imbracat in mai multe costume ce reprezinta animale sau ingerasi. Daca stiti despre ce e vorba, va rog muuult...? (mai mult) -
(41 răspunsuri)Cum va alinta iubitul/iubita? -
(9 răspunsuri)Ce melodie a lui Tiesto si/sau Armin van Buuren va place (cel mai mult) ? -
(15 răspunsuri)Ce versuri din piesele hip-hop/rap romanesti va plac cel mai mult? -
(30 răspunsuri)Care credeti ca e locul ce mai potrivit pentru piercing la o fata? Eu as vrea, dar inca nu sunt hotarata unde anume sa mi'l fac. Ce imi recomandati? pt baieti: Va plac fetele care au piercing? -
(4 răspunsuri)Ideal este sa iubim si in acelasi timp, sa fim iubiti! Totusi, ce credeti ca este mai important pentru voi? 1. sa fii iubit 2. sa iubesti De ce?