micşorează boxul
Categorii
- 60901 intrebari (713 noi) Adolescenti
- 2938 intrebari (17 noi) Afaceri & Financiar
- 2850 intrebari (21 noi) Arta si Cultura
- 2219 intrebari (6 noi) Auto & Moto
- 14455 intrebari (156 noi) Beauty & Fashion
- 4047 intrebari (27 noi) Cariera
- 1942 intrebari (4 noi) Casa & Gradina
- 24 intrebari (0 noi) Cauze nobile
- 44330 intrebari (320 noi) Conversatii
- 27872 intrebari (235 noi) Dragoste si Sex
- 9012 intrebari (87 noi) Educatie si Cultura Generala
- 6035 intrebari (35 noi) Familie & Relatii
- 1078 intrebari (81 noi) Filme & Seriale
- 6626 intrebari (20 noi) Gastronomie
- 5819 intrebari (59 noi) Hobbies & Pets
- 11377 intrebari (76 noi) Informatii Utilitare
- 3564 intrebari (8 noi) Legislatie, Politic & Social
- 21196 intrebari (244 noi) Muzica
- 17166 intrebari (86 noi) Sanatate
- 3440 intrebari (30 noi) Shopping
- 3770 intrebari (23 noi) Stiinta si Filosofie
- 21862 intrebari (163 noi) Tehnologie
- 30403 intrebari (318 noi) Timp liber
- 5263 intrebari (31 noi) Trivia/Amuzante
- 2070 intrebari (5 noi) Turism
- 463 intrebari (1 nouă) Voluntariat/ Ecologie
micşorează boxul
Ultimele Raspunsuri
- Gsfghtrj - Nu are. :D
- Ionutzz97 - Pai ce sa le faci sau schimbat vremurile:))si mai e...
- Dolly - Buna! Probabil e atat de timid incat inca se gandeste...
- Nimic - Nu e asa inevitabil, sa zic asa. Eu acu` 2 ani am renuntat...
- Un utilizator anonim - Oral cu baieti !cu mai multi baieti , esti curva sau...
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
| TRAFIC 07 Sep |
342.581AFISARI | |
| 83.850VIZITE | ||
| 71.095V. UNICI |
Intrebarile utilizatorului sunt_fericita
-
(4 răspunsuri)Salutare.spunetimi va rog mult cu ce programa pot sa micshorez sau sa maresc orice poza la marimea de 150x250 ? -
(3 răspunsuri)Salutare. cine poate sa-mi dea un site unde ash putea sa gasesc versurile la acest cintec "Robert M feat Nicco - Dance Hall Track"? -
(13 răspunsuri)Salutare ...nu shtie nimeni un cintec in care sa se cinte despre numele Diana? shtiam o mania mai de mult dar nu o mai gasesc :( ma ajuta cineva? nui neaparat sa fie din categoria manelelor! plizzzzzzzz? (mai mult) -
(6 răspunsuri)SALUTARE! spunetzimi va rog denumirea unui film in care a jucat Britney Spears! Plizzzzz -
(4 răspunsuri)Buna. ajutazima va rog! spunetzimi cum ash putea sa schimb parola de pe messenger? -
(9 răspunsuri)Salutare........va rog nu ridetzi de mine dar am o foarte mare nevoie de ajutorul vostru...traducetzimi aceasta fraza in chineza "nu o sa te inshel niciodata"..va rog mult...dau funditza -
(3 răspunsuri)Salutare ..spunetimi va rog mult cum se sterg mesajele primite sau trimise pe skype? va rog mult ajutati-ma.dau fundita.promit..va rog ajutati-ma!!!!!!!!! -
(16 răspunsuri)Ce vrea sati spuna persoana iubita prin "vreau sa luam o pauza"...vreau raspunsuri serioase...va multumesc.. -
(3 răspunsuri)Mai stie cineva de byabb?http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/salut-de-curan-am-avut-o-dezamagire-maare-in-dragoste-si-as-vrea-sa-ma-omor-dar-nu-stiu-cum-ce-sfaturi/....de atunci nu a mai aprut pe tpu...oare? (mai mult) -
(4 răspunsuri)Stie cineva un site unde ash putea sa traduc un cintec din engleza in romana..va rog mult ajutatima.. -
(35 răspunsuri)Cum va alinta iubitul/iubita? -
(27 răspunsuri)Cum se numeste persoana pe care o iubiti? -
(9 răspunsuri)Cum va spus prima data persoana iubita ca va iubeste,ce a facut ca sa va demonstreze acest lucru? -
(10 răspunsuri)Salutare...ash dori sa adresez aceasta intrebare baietilor...Spunetimi 5 lucruri care va atrage la o fata(dar sa fie un raspuns cinstit) multumesc -
(7 răspunsuri)Sal...ash vrea un film de dragoste care sa fie cu un sfirsit trist...cum ar fi de ex:Titanic...ash mai vrea asemenea filme...ajutatima va rog... -
(2 răspunsuri)Salutare...Spunetimi va rog ce felicitare var placea sa primiti de ziua voastra de la persoana iubita? Va rog sami scriti si o felicitare,va rog muuuult! multumsc